• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şeffaf akıntı Gebelik belirtisi mi

Milady

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2022
6
0
1
25
Merhaba hanımlar ,Aranıza yeni katıldım. Bir oğlum var ikinciyi düşünüyorum.duzensiz adet görüyorum bazen 37 bazen 22 günde bir . Genelde sefaf akintidan anlarim yumurtlama gününü. ilk çocuğumda ilk ayda hamile kaldım .fakat eşim şehir dışında olduğu için bu ay tek ilişkimiz oldu ertesi gün seffaf akıntı oldu .10 gün sonra tekrar şeffaf akıntı gördüm. Adetim 1 gun var acaba iki defa mı yumurtlama oldu yoksa gebelik belirtisi mi?

Şeffaf akıntı yumurtlama döneminde ve regle birkaç gün kala olabiliyor genelde ama yinede gecikirseniz kan verin hamilelikte olabilir

Belirtiler kişiden kişiye değişiyor ki hiç belirti olmuyor çoğunda kesin net bir belirtisi yok malesef. Benimde hiçbir belirtim yoktu akıntı, lekelenme vs
Merhaba hanımlar adetime 10 gün var ama 5 6 gündür kasık ve şiddetli bel sırt ağrısı çekiyorum bugün 2.defa beyaz krem ve süt kesiği gibi akıntı geldi sizce gebelik varmıdır sizin nasıldı hamişler

Merhaba hanımlar adetime 10 gün var ama 5 6 gündür kasık ve şiddetli bel sırt ağrısı çekiyorum bugün 2.defa beyaz krem ve süt kesiği gibi akıntı geldi sizce gebelik varmıdır sizin nasıldı hamişler
Benim hiç belirtim yoktu açıkcası kişiden kişiye değiştiği için bilemiyorum

Merhaba hanımlar ,Aranıza yeni katıldım. Bir oğlum var ikinciyi düşünüyorum.duzensiz adet görüyorum bazen 37 bazen 22 günde bir . Genelde sefaf akintidan anlarim yumurtlama gününü. ilk çocuğumda ilk ayda hamile kaldım .fakat eşim şehir dışında olduğu için bu ay tek ilişkimiz oldu ertesi gün seffaf akıntı oldu .10 gün sonra tekrar şeffaf akıntı gördüm. Adetim 1 gun var acaba iki defa mı yumurtlama oldu yoksa gebelik belirtisi mi?
Uzerinden biraz zaman gecmis ama o ay hamilemiydiniz cevaplarsiniz cok sevinirim

Uzerinden biraz zaman gecmis ama o ay hamilemiydiniz cevaplarsiniz cok sevinirim
Hayır o zaman hamile değildim hatta 46 gün regl olmadım. geç yumurtlama olmuş sanırım.şuan iki aylık hamileyim şeffaf akıntı veya başka hiçbir belirtim yoktu.malesef biz anne olmak isteyen kadınlar en küçük şeyi bile belirti zannediyoruz.

Back
X