Her gebelik anne adayına özeldir. Başlangıç rakamları değil 2 gün de 1 yükselme oranı sağlıklı olup olmadığını söylerEvet adet olmam gereken normal şartlarda ayın 10 u yarın
Teşekkür ederim umarım öyle olurHer gebelik anne adayına özeldir. Başlangıç rakamları değil 2 gün de 1 yükselme oranı sağlıklı olup olmadığını söylerBu süreci en keyifli şekilde geçirmeniz dileğiyle
Gecikmemin 4. Gününde 400 olmuştu benim normal gayet :)Teşekkür ederim ya gerçekten ilk gebeligim olacağı için çok panik oldum galiba 400,500 çıkanları görünce korktum bian
İlk hcg niz miydi yoksa daha önce yaptirmismiydinizGecikmemin 4. Gününde 400 olmuştu benim normal gayet :)
ilktiİlk hcg niz miydi yoksa daha önce yaptirmismiydiniz
Folikasit vermismiydi doktor sizede
Evet evet verdi tabiikiFolikasit vermismiydi doktor sizede
Akıntınız çok.varmi beni.de iki gun var adetime krudu beni.kisi.herhalde adet olucam cü ku benimki öyle oluyor ama yinede bir ihtimalFolikasit vermismiydi doktor sizede
Bana da baslatti bakalım hayırlısı olur inşallahEvet evet verdi tabiiki
Aşırı akıntım olmadi sadece şeffaf akıntım vardı oda tuvalete çıkınca geliyodu devamlı gelen bı akıntı deildi test yaptinizmiAkıntınız çok.varmi beni.de iki gun var adetime krudu beni.kisi.herhalde adet olucam cü ku benimki öyle oluyor ama yinede bir ihtimal
Hayır kuruluk var adetten önce olan kuruluk herhalde her ay oluyor kuruluk sonrası adetAşırı akıntım olmadi sadece şeffaf akıntım vardı oda tuvalete çıkınca geliyodu devamlı gelen bı akıntı deildi test yaptinizmi
Hmm anladım hayırlısı olsun hakkınızdaHayır kuruluk var adetten önce olan kuruluk herhalde her ay oluyor kuruluk sonrası adet
AminHmm anladım hayırlısı olsun hakkınızda
Merhaba benımde bat 17 testim bu sabah negatif çıktı fakat tuvalate cıktıgımda gelen seffaf akıntım var sizinki tam olarak nasıldı acaba benımkı baya yumurtlamadaki gibi jel kıvamında regli öncesi böyle bir şey hiç yaşamadımAşırı akıntım olmadi sadece şeffaf akıntım vardı oda tuvalete çıkınca geliyodu devamlı gelen bı akıntı deildi test yaptinizmi
Yukumurtlamadakiyle hemen hemen aynı gibi çok kıvamlı da deil çok su gibi de deil akiskan sadece tuvalette geliyordu benimki 1 haftaya yakın böyle devam etti ben enfeksyon falan zannetmiştim sonra tesadüfi test vardı evde onu yapmıştım adetime 4 gün falan vardıMerhaba benımde bat 17 testim bu sabah negatif çıktı fakat tuvalate cıktıgımda gelen seffaf akıntım var sizinki tam olarak nasıldı acaba benımkı baya yumurtlamadaki gibi jel kıvamında regli öncesi böyle bir şey hiç yaşamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?