- 5 Ağustos 2010
- 90
- 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim kayınvalidemin sedimentasyonu 96 çıkmış.hepatit c hastalığı var.bundan dolayı yüksek çıkmış olabilir mi ,bana birşey anlatmıyor da kendisi.
yıllar geçmiş ama sonuç ne acaba benim de crp ve sedim 8 aydır çok yükseksedimantasyon değerim 75 çıktı.yüksek olduğu söylendi şüpheli bir durum var dendi.bu konuda bilgisi olan varmı?
Benimde yüksek çıkdı konuşabilirmiyizyıllar geçmiş ama sonuç ne acaba benim de crp ve sedim 8 aydır çok yüksek
Konuyu açanlar sonradan yazmamışlar keşke yazsalardı bizde fikir sahibi olurduk acaba sizin sonuçlarını da nasıl bir gelişme var benimde sedimantasyon yüksek konuşabilirmiyiz
Benimde sürekli sedim plt crp yuksekti çok korktum dogal olarak hematoloji bölümune gönderdiler üstelik antibiyotiklerlerle falan da düşmüyor du gen testi yapıldı en son birsürü arastırmadan sonra gen testi de normal geldi en sonunda dr bana kilom var biraz kilodandır dedi alıstım artık ama sizi cok iyi anlıyorum çok korkmustum bendeKonuyu açanlar sonradan yazmamışlar keşke yazsalardı bizde fikir sahibi olurduk acaba sizin sonuçlarını da nasıl bir gelişme var benimde sedimantasyon yüksek konuşabilirmiyiz
Canım crp yaptırdın mı. Sedimentasyon kaç. Benimde yükseldi düşmüyor. Burada girip yazanlar niye sonuç yazmamış. O zaman niye buraya yazıyorsunuz?Merhaba benimde 48 çıktı sizin kaç cikti
Biraz enfeksiyon görünüyor. İdrar yolu baktırın. İdrar kültürü aldırın.Benim crp 12 sedimentasyon 40 cikti kan ure 13 kreatinin 40 cikti bilgisi olan var mi
TesekkurlerBiraz enfeksiyon görünüyor. İdrar yolu baktırın. İdrar kültürü aldırın.
Merhaba sebebini öğrendiniz mi düzeldiniz mi acaba ?Merhaba benimde 48 çıktı sizin kaç cikti
Merhaba siz nasıl oldunuz acaba değeriniz düştü mü sedimantasyon kaç çıkmıştı sizdeCanım crp yaptırdın mı. Sedimentasyon kaç. Benimde yükseldi düşmüyor. Burada girip yazanlar niye sonuç yazmamış. O zaman niye buraya yazıyorsunuz?