Sedimantasyon

teşekkür ederim ya cuma yada pazartesi tekrar tahlil yaptıracam.o zaman yine yazarım

bugün tahlil yaptırdım.antibiyotik kullanmama rağmen düşmesi gerekirken 76 olmuş.daha önceki 75 di.çok yüksek diyor doktorlar.....ayrıntılı bakılması gerekmiş.

bugün tahlil yaptırdım.antibiyotik kullanmama rağmen düşmesi gerekirken 76 olmuş.daha önceki 75 di.çok yüksek diyor doktorlar.....ayrıntılı bakılması gerekmiş.

Mrb
Çok geçmiş olsun son durum nedir merak ettim.bende geçen hafta idrar yollarımdaki iltihap nedeniyle yaptırdığım testlerde sedim 67 çıktı.film çekip araştırmamzı lazım dedi doktor ne olacak bilemiyorum.

gittim bu sabah.başka bir tahlil için kan verdim.ve akciğer grafisi çektirdim.yarın sabah sonuçları göstermeye gideceğim.
bu arada hemşoyuz:))

crp yaptırdı doktor.oda yüksekmiş.10 gün sonrz tekrar crp tahlili olacak.düşmemiş ise araştıracaz durumu dedi dr.

gecmis olsun.in$allah dü$er.benimde yillar önce dü$ük cikmisti kandaki cökme orani(sedimantasyon).sag bilegim inanilmaz agriyodu ve ate$ yapmisti bunun üzerine kan tahlilinde cikmisti.antibiyotik tedavisiyle normale dönmüstü.bir an önce sagligina kavu$man dilegiyle..

bendede 223 falan çıkmıştı..doktor enfeksiyon var dedi bende yorgunluk halsizlik şikayeti ile gitmiştim..antibiyotik verdi kullanmadım ama şimdi durum nedir bilmiyorum...gitmedim

benimde hem crp hem sedimantasyonum yüksek yıllardır.hiç düşmedi araştırma lazım dedi doktor ama

korktuğum için gidemiyorum. despo sana nasıl bir tedavi önerdiler.yazarsan çok mutlu olurum.

benimde hem crp hem sedimantasyonum yüksek yıllardır.hiç düşmedi araştırma lazım dedi doktor ama

korktuğum için gidemiyorum. despo sana nasıl bir tedavi önerdiler.yazarsan çok mutlu olurum.

korkunu anlıyorum canım.ama araştırman gerek.hepinize tek tek geçmiş olsun.bu hafta içinde gidip tekrar crp yaptıracağım.o zaman yazarım sonucu.hepinize sağlıklı günler

hayır esc cim gidemedim daha.inşallah önümüzdeki hafta içinde.mutlaka haber vericem zaten.sağolasın ilgine alakana

bazende sebepsiz yüksek olabiliyormuş..diş iltahabı bile yükseltebilir demişti dr..

X