kadının bana yazdığını aynen gönderiyorum geçmiş olsun arkadaşım annene .
Merhaba özlem Hanım….Öncelikle geçmiş olsun dileklerimle.insanlar kanser hastası hayattan vazgecmeyip iyileşiyorlar .sedef bunun yanında cok basit rahatsızlık.yazdıgım receteleri aynen uygularsan 4-5 ay içerisinde sedeften kurtulur cildin eskisinden pürüzsüz olur yeterki sabırlı ve iyileşeceginden emin ol.
Cay karısımı.
30 gr kırlangıc otu
50 gr ısırgan otu
30 gr cıban otu
1o gr mese kabugu
30 gr aynısafa bitkisi
20 gr civanpercemi
20 gr şahtere
20 gr ceviz kabugu
30gr sögüt kabugu
bu bitkileri..Karıştırıp aktarda cektirin. Sabah ögle aksam 1 bardak yudum yudum içiyoruz sedeflerin gecinceye kadar içiyoruz.her gün taze yapıyoruz.Size kolaylık sabahtan caydanlıga 3 tatlı kasıgı cay karısımından katıp 3 bardak kaynamış su döküp 5dk demliyoruz(cay demler gibi) sonra 1 tane termosa koy aksama kadar sıcak kalır tekrar tekrar demlemen gerekmez.
Yani 1 bardak kaynamıs suya 1tatlı kasıgı atıp 5 dk demliyoruz günde 3 bardak içiyoruz.
Bu hastalık karacigerin calısmamasından ileri gelir bitkilerin yanı sıra 6 ay sıkı bir perhiz uyguluyoruz ,sakatat.tüm sosis ve sucuk ceşitlerisirke,salcalı corbalar,portakal çilekkakoo çikolata bal tüketmiyoruz bunlar karacigeri rahatsıxz eder.süt ve sütlü yiyecekler,salata balık sebze bol elma kompostası en faydalı yiyeceklerdir.recetemi uygulayın 3-4 ay içerisinde tek bir sedef kalmaz yani en gec 6 ay diyelim.
Kabuklanmıs sedeflere aynısafa keremi sürebilirsin yatmadan m. efendinin aktarlarda rahatlıkla bulabilirsin yazdıklarımı.anlamadıgınız konuda yazın dönerim..Selam ve sevgiler ..............