• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sedef hastalığından kurtuldum

ozlem_t

Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2012
14
0
16
İstanbul
merhaba forma yeni katıldım ve birikimlerimi paylaşmak istiyorum 3 yıl önce bu hastalıktan muzdariptim babam ve ben aynı zaman diliminde yakalandık benimki damla sedefti babamın ki plak şeklinde olandı ben internettede var olan bir bayan ile tanıştım bana karşılıksız yardım etti allah razı olsun bir takım bitkiler aldım ve 6-7 ay boyunca bunları yılmadan içtim sonra evlendim şuan 5 aylık bir bebeğim var ve kurtuldum bu hastalık varken evlilik değil sevgilim bile olmasını istemiyordum diyeceğim o ki kötü bir deneyim geçirdim allah karşıma o bayanı çıkardı ve bana yardım etti bende yardım etmek istiyorum hangi bitkiler ve ne kadar gramaj olacağı hakkındaki bilgileri isteyenlere mesaj atabilirim .geçmiş olsun herkese

Son düzenleme:
forumda 100 gönderimiz olmadan özel mesaj hakkı kazanamıyoruz malesef, burdan bitkileri yazsan sorun olmaz sanıyorum reklam değil sonuçta. annem de sedef hastası ve biçok tedavi denedi bitkisel şeyler de vardı bunların arasında ama hiç tamamen geçmedi onunkiler.

kadının bana yazdığını aynen gönderiyorum geçmiş olsun arkadaşım annene .

Merhaba özlem Hanım….Öncelikle geçmiş olsun dileklerimle.insanlar kanser hastası hayattan vazgecmeyip iyileşiyorlar .sedef bunun yanında cok basit rahatsızlık.yazdıgım receteleri aynen uygularsan 4-5 ay içerisinde sedeften kurtulur cildin eskisinden pürüzsüz olur yeterki sabırlı ve iyileşeceginden emin ol.

Cay karısımı.

30 gr kırlangıc otu

50 gr ısırgan otu

30 gr cıban otu

1o gr mese kabugu

30 gr aynısafa bitkisi

20 gr civanpercemi

20 gr şahtere

20 gr ceviz kabugu

30gr sögüt kabugu

bu bitkileri..Karıştırıp aktarda cektirin. Sabah ögle aksam 1 bardak yudum yudum içiyoruz sedeflerin gecinceye kadar içiyoruz.her gün taze yapıyoruz.Size kolaylık sabahtan caydanlıga 3 tatlı kasıgı cay karısımından katıp 3 bardak kaynamış su döküp 5dk demliyoruz(cay demler gibi) sonra 1 tane termosa koy aksama kadar sıcak kalır tekrar tekrar demlemen gerekmez.

Yani 1 bardak kaynamıs suya 1tatlı kasıgı atıp 5 dk demliyoruz günde 3 bardak içiyoruz.

Bu hastalık karacigerin calısmamasından ileri gelir bitkilerin yanı sıra 6 ay sıkı bir perhiz uyguluyoruz ,sakatat.tüm sosis ve sucuk ceşitlerisirke,salcalı corbalar,portakal çilekkakoo çikolata bal tüketmiyoruz bunlar karacigeri rahatsıxz eder.süt ve sütlü yiyecekler,salata balık sebze bol elma kompostası en faydalı yiyeceklerdir.recetemi uygulayın 3-4 ay içerisinde tek bir sedef kalmaz yani en gec 6 ay diyelim.

Kabuklanmıs sedeflere aynısafa keremi sürebilirsin yatmadan m. efendinin aktarlarda rahatlıkla bulabilirsin yazdıklarımı.anlamadıgınız konuda yazın dönerim..Selam ve sevgiler ..............

Son düzenleme:
merhaba forma yeni katıldım ve birikimlerimi paylaşmak istiyorum 3 yıl önce bu hastalıktan muzdariptim babam ve ben aynı zaman diliminde yakalandık benimki damla sedefti babamın ki plak şeklinde olandı ben internettede var olan bir bayan ile tanıştım bana karşılıksız yardım etti allah razı olsun bir takım bitkiler aldım ve 6-7 ay boyunca bunları yılmadan içtim sonra evlendim şuan 5 aylık bir bebeğim var ve kurtuldum bu hastalık varken evlilik değil sevgilim bile olmasını istemiyordum diyeceğim o ki kötü bir deneyim geçirdim allah karşıma o bayanı çıkardı ve bana yardım etti bende yardım etmek istiyorum hangi bitkiler ve ne kadar gramaj olacağı hakkındaki bilgileri isteyenlere mesaj atabilirim .geçmiş olsun herkese

sedeften evlenmedenmi kurtuldunuz?babanızda olumlu sonuç aldımı acaba ...bende en kısa zamanda deneyeceğim umarım banada faydalı olur :))

özlem hanım acaba hala iyi misiniz sedef hastalıgınız hala geçmiş durumda mı

Back