- 27 Eylül 2009
- 111
- 4
lut gölü yosunu ya da çamuru gibi bişey ?
dermo-clean ya da anti-pso değildir umarım..
clinodor muş ismi.. yoksa kötü bişi miiii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
lut gölü yosunu ya da çamuru gibi bişey ?
dermo-clean ya da anti-pso değildir umarım..
clinodor muş ismi.. yoksa kötü bişi miiii
merhaba arkadaslar,ben sedef hastasiyim ve hamileyim.benim size sorum hamileyken sedefi olup ilac kullanan varmi?eger kullananlar varsa hangi ilaci kullandiniz...simdiden tesekkurler..
benim size bir sorum olacak eger ilgilenip cevap verirseniz cok sevinirim..
benim saclarımın içi pul pul oluyor.
kabuk kabuk kalkıyor.ne kepek gibi ne degil gibi
bazen aşırı belirgin bazen daha hafifliyor.
ben kepekdir diye pek önemsemedim
ama bi iki kişi sedef olabilecegini ve baslangıcı oldugunu fln söylediler.
sizce öylemidir???
benim size bir sorum olacak eger ilgilenip cevap verirseniz cok sevinirim..
benim saclarımın içi pul pul oluyor.
kabuk kabuk kalkıyor.ne kepek gibi ne degil gibi
bazen aşırı belirgin bazen daha hafifliyor.
ben kepekdir diye pek önemsemedim
ama bi iki kişi sedef olabilecegini ve baslangıcı oldugunu fln söylediler.
sizce öylemidir???
ben de sedef vardı daha doğrusu bazı dr.lar sedef bazıları egzama dediler. berbat bişey bütün eklem yerlerimde vardı.. çok iyi bi doktora gidin vücudunuzda yayılmadan ne olduğunu öğrenin tedavisi gerckten zor çokk çektim
çok rica etsek, yazar mısınız bu ilacın ne olduğunu ve nasıl ulaşabileceğimizi?
ilacın bi adı yok kızlar yapma ilaç olduğu için reçeteyide ben okuyamadığım için madde madde yazamıyorum burda reçetenin yayınlanmasına izin verilirse memnuniyetle yayınlayabilirim..yöneticilerle bunu konuşucam..
kızlar ilacı paylaşmamı istemişsiniz..
reçete bende hala duruyor..
ben taratıp reçetenin resmini buraya eklerim..
sizde mutlaka güvendiğiniz bir eczaneye götürüp yaptırabilirsiniz..
çünkü doktor yazısı ile yazılmış bir reçete okumam çok zor..
doktorun adı hafid savaşkan dı ancak ben öldüğünü duydum..yıllar önce gittiğim için irtibatımda kesildi ancak internete hafid savaşkan diye yazdığınızda bulabilirsiniz..
ancak başka bir doktorda bu profosörün öğrencisi cerrahpaşa hastanesinde cem mat diye bir doktor var..
biz babam için hafid savaşkana gitmiştik yıllar önce oda bize öğrencisini söylemişti..
öğrencisi olan yani cem mat'da profösör doktor..
güvenle gidebiliceğiniz bir doktor...
ben akşama reçeteyi sizlerle paylaşmak isterim ancak burda reçetenin sadece ilacın bulunduğu yeri yayınlamam sakıncalı olurmu bunu bilmiyorum işte..:26:
Esimdede oyle baslamisti, kepek gibi dokulmeler pul pul olmalar.Once kepek zannettik kepek sampuani falan derken ilerledi. Sonra doktora gitti, sedefmis. Umarim sendeki degildir ama yinede erken teshis onemli canim .Doktora gitmeyi ihmal etme.
bu aralar gidicem inş doktora cok uzun zamandır var aslında daha önce gittiğimde strese baglı demişlerdi ama sedef fln demediler.sebamed sampuan verdi bide siyah bir şişede bişe verdi ama saclarımı cok yaglandırınca bırakmıştım.fakat bu aralar kasınıyor.elim hep kafamda pul pul oluyor koparıyorum onları kötü bi görüntü bitli gibiyim hep elim kafamda.
ama sedefte o bölge kızarık olurmuş bende kızarma yok onun dışında bütün seyler sedef belirtisi ama.acaba sedefmidir