Sedef hastalığı - Hasasin Krem

Sentinus17

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2018
760
788
29
Arkadaşlar sedef hastasıyım ve bununla ilgili bir konu açmıştım cevap gelmeyince çözüm arayışlarıma devam ettim. Şimdi konu başlığında da gördüğünüz gibi bu krem çok işime yaradı daha yeni keşfettim. Başta tedirgin ve umutsuzdum. Sonuçta bir çok ilaç kullanıyorsunuz ve sonuç kocaman bir sıfır oluyor. Boşlukta hissediyorsunuz. Son bir gayretle bu kremi sipariş ettim. Size kesin olarak önerebilirim. Bu kremi sabah ve akşam sürüyorsunuz. Inanin bana emin olmak için sadece bir tane sedefimin üzerinde kullandım kremi. Çoğu kişi 10 günde geçtiğini söylemiş benim iki hafta oldu rengi kirmiziydi simdi ise çok açık bir pembeye dönüştü. Dokundugunuzda o pütürlü cildi pürüzsüz yapiyor. Bütün değişimin başlangıcını 3. Günden itibaren farkediyorsunuz. Umarım sizin için de güzel olur.

Nerde satılıyor bu krem

Nerde satılıyor bu krem
Merhaba bu kremi 3 4 ay kullandım o sırada bu paylaşımı yapmıştım. Kremi üreten eczacı kortizon yok demişti ama yalan söylemiş sonradan kortizonlu olduğunu işe yaramamaya başlayınca anladım. 2020 nisanda da instagramda bir sayfayla tanıştım. Doğal ürünler yapıyor anne kız. Annesinin bir çok eğitimi var alternatif tıp hakkında. Sayfanın adı huşehane. Oradan sedef kremi alıyorum. 2 yıldır kullanıyorum. Kremden çok memnun kaldım fakat ben iradeli birisi değilim. Günde 2 kez sürsem sıkıntım kalmayacak. 1bugün sürüyorum 2 gün geçince o zaman sürüyorum yani. Mevsim geçişlerinde falan çok rahatlattı. İyi geldi. Tavsiye ederim.

Arkadaşlar sedef hastasıyım ve bununla ilgili bir konu açmıştım cevap gelmeyince çözüm arayışlarıma devam ettim. Şimdi konu başlığında da gördüğünüz gibi bu krem çok işime yaradı daha yeni keşfettim. Başta tedirgin ve umutsuzdum. Sonuçta bir çok ilaç kullanıyorsunuz ve sonuç kocaman bir sıfır oluyor. Boşlukta hissediyorsunuz. Son bir gayretle bu kremi sipariş ettim. Size kesin olarak önerebilirim. Bu kremi sabah ve akşam sürüyorsunuz. Inanin bana emin olmak için sadece bir tane sedefimin üzerinde kullandım kremi. Çoğu kişi 10 günde geçtiğini söylemiş benim iki hafta oldu rengi kirmiziydi simdi ise çok açık bir pembeye dönüştü. Dokundugunuzda o pütürlü cildi pürüzsüz yapiyor. Bütün değişimin başlangıcını 3. Günden itibaren farkediyorsunuz. Umarım sizin için de güzel olur.
Kremin bu etkisi doğru fakat bedeni alıştırınca işe yaramıyor.

Doç.Dr.Fatma Aslı Hapa bu doktorun sedef hastası olarak gelen hastasının iyileşerek ona geri döndüğünü gözlerimle gördüm..Herkese tavsiye ediyorum bu yüzden ♥️

Doç.Dr.Fatma Aslı Hapa bu doktorun sedef hastası olarak gelen hastasının iyileşerek ona geri döndüğünü gözlerimle gördüm..Herkese tavsiye ediyorum bu yüzden ♥️
Çok teşekkür ediyorum. Bunu öğrenmek iyi oldu. 😊 Ozon tedavisi olan tanıdığınız var mı? Acaba iyi geliyor mu merak ettim. İnternette yazanlar olmuş ozonun iyi geldiğini.

Çok teşekkür ediyorum. Bunu öğrenmek iyi oldu. 😊 Ozon tedavisi olan tanıdığınız var mı? Acaba iyi geliyor mu merak ettim. İnternette yazanlar olmuş ozonun iyi geldiğini.
Benim bu konu hakkında bilgim yok gerçekten...Ben kendim gittiğim bir özel hastanede biriyle tanıştım..Doktorlarımız aynı kattaydı..Yan yana oturur konusurduk sıramız gelene kadar.. Neler neler içmiş..Aktar ürünleri falan...O zaman bu doktor özel bir hastanede çalışıyordu...Şuan eğitim ve araştırma hastanesine geçmiş sanırım...

Gel zaman git zaman ben kendi doktoruma kontrole geldiğimde kendisini tanıyamamıştım...Gözlerimizden yaşlar gelmişti...İnanamamıştım...Sonra babamın bir arkadasına daha tavsiye ettik...En son görüştüğümüzde herşey güzel gidiyor demişti...Ben de aklıma yazdım bu doktoru...

Allah'ım herkese şifa versin 🤲

X