S
sedans
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi sedans
Selam gecmis olsun bende arkadaslik teklifi gönderdim...umarim istedigin gibi bir buruna kavusursun resimleri gördükten sonra yorum yapacagim. Gecmis olsun
sedans cım öncelikle geçmiş olsun.Aslında üstünden bi kaç ay geçmiş şu dönemdecok tesekkur ederımm kıslarr profıldekı fotolar bıas da cozunurlugu kotu olanlar cunku dıgerlerını aktaramadım kabul edıolmedıı=( ama diğer fotolarıda mail adreslerınısı verırısenız gosterebılırım cunku bu aşaama sahıden zor karar wermek nası olcak ıstedıım gıbı olur gıbııı bıssuuruu kafa yorucu selerrle mesgul olunuoo.. oyusden bu topıcı actımm..
özgeicim senın reesmını gormedım ama yınede dawet gonderdmm bakarsın fotolara yorumlarınıda beklıorummminşallah ıstedıın gıbın olur sonucc.. bn gecen ctesı gtttm kontrolee nebil bey bılee yaa şişlikler epeeyy ınmıss normalde bukadar cabuk ınmess falan dıınce cok mutlu oldumm.. yanı şişliklerı falanda pek dert etmee kısıye gore değişio bnım morlukda pek yoktu cok sukur, şişliklerde bn pek farketmıorum ama ınıomuşşş=)
goremiyorum resimlerini
cnm kabul ettımm dawetını şimdi gorebılırsın.. sedasn'ı 2 3 ve 3bucuk aylık burnu dıe konu acmıştımm oraya yorumunu yapabilirsin son fotolarıda ekledım cunku.. bnım 4 ay oldu amelıyatım..
tabiii cnm bnim genel oldu 2 saat kadar surduu istersen ozelden mail att mail adresini falan daa detayli bilgi veriyim ucret hakkinda... bn hep dogal bi burun istemistim yani estetik oldugu annasilan burunlar bana hep sanki yuzzunde bi cisim warmis gibi geliodu ki b u bnim dusuncem hep dogal ve yuwarlak hatli cok siwri falan olmasin istedimm bazilarininki ucu inanilmas siwriydi bu bana garip geliodu ama dediim gibi kisisel bisee yani dogall olmasindan yana oldum hep...