sedans Burun Estetiği Ameliyatı

Sedanscım oncelikle cok cok gecmis olsun. Bende Nebil Bey'e ameliyat olmaya karar verdim. Sana özelden mesaj atmayı denedim ama yeni üye olduğum için 50 mesaj kriteri var sitenin ve bu benim henüz 5. mesajım :KK43: Sana ucretle ilgili ve birkaç birşey daha sormak istiyordum :KK43:

cnm cok tesekkurlerrr.... sen baana dawet gonder kabulm ediyimm cunku fotolarim ozel albumde oole bakabilirsin...bn ozelden sana mail adresimi gonderirim ordan ucretle ilgili falan konusuruss.. insallahh istedigin gibi olur herse..

arkadaslar ozel msjlariniz yorumlariniz arkadas dawetleriniz icin tesekkurler ama bastada yazmistim bn fotolari olan dawetleri kabul ediorum ve bu konuda lutfen yanlis annmayinnn onun disindakiler bildiklerimi kabul ettim sadece malum bu sittede yeni diilim:) ve yorumlarinizi buraya yazarsaniz cok sewinirm cunku bn bu topici dr.arastirma amelyata karar werme surecindekilere yardmci olmak icin actimmm... cunku o surec hakkaten zor ve bi okadarda kararsizlik icerioo...

Sedanscım senden olabildiği kdr acil cvp bekliorum, 21ine Nebil beyden ameliyat için gün aldım, kafam takılan birkaç şey var, sende yeni ameliyatı olmuşsun ve ne güzel ki memnunsun, onun için diyeceklerin benim için gerçekten çok önemli. Cevap bekliorum canım, teşekkürler

uzun zamandir nebil beye ameliyat olsammi diye düsünüyodum, artik kararimi verdim gibi, büyük ihtimalle olucam. burnun cok güzel olmus güle güle kullan :smiley-cool:

cok tesekkur ederımm kıslarr profıldekı fotolar bıas da cozunurlugu kotu olanlar cunku dıgerlerını aktaramadım kabul edıolmedıı=( ama diğer fotolarıda mail adreslerınısı verırısenız gosterebılırım cunku bu aşaama sahıden zor karar wermek nası olcak ıstedıım gıbı olur gıbııı bıssuuruu kafa yorucu selerrle mesgul olunuoo.. oyusden bu topıcı actımm..
özgeicim senın reesmını gormedım ama yınede dawet gonderdmm bakarsın fotolara yorumlarınıda beklıorummm:KK66: inşallah ıstedıın gıbın olur sonucc.. bn gecen ctesı gtttm kontrolee nebil bey bılee yaa şişlikler epeeyy ınmıss normalde bukadar cabuk ınmess falan dıınce cok mutlu oldumm.. yanı şişliklerı falanda pek dert etmee kısıye gore değişio bnım morlukda pek yoktu cok sukur, şişliklerde bn pek farketmıorum ama ınıomuşşş=)

Sedans sana ne kdr teşekkür etsem az, bu dönem ne zormuş, seninde fotoları gordukten sonra ameliyat gününü iple çekiyorum:) özelden yazamıyorum, demiştim biliosun, tavsiyelerine uyucam, yarın yaptırmayı düşünüorum testleri. yeni gelişmeleri yazarım. heyecanlıyımmm:)

Sedanscım şimdi görüştüm bi devlet hastanesiyle, yarın sabah erkeennden testleri yaptırmak için gidicem. ama kafama takılan; annemde birkaç sene evvel başka bi yerde burun ameliyatı olmuştu, ve bütün testleri ameliyatı olduğu hastenede doktoru yaptırmıştı, biz hiç uğraşmamıştık, annem söyleyince hatırladım. Neyse, sende kendin yaptırdıysan testleri, herkese bu uygulamayı yapıolar demekki.
Canım bana özelden fiyatla ilgilide bilgi verebilir misin? ben tıb merkezinde olmayı düşünüyorum, ssk raporu daha kolay halloluyomuuş ve malum fiyat daha uygun diyede tercihim orası.

sedans canım çok çok saol! içimi rahatlatıosun, gerçekten. testleri dün yaptırdım (ameliyatı olacağım tıp merkezinde), aradım bugun sonuçlar çıkmış, akşam nebil bey bakıcakmış, yarın konuşcaz. Allahtan bi terslik olmazsa pazartesi oluyorum ameliyatı:)) off çok heyecanlıyım, ama seninle konuştukça rahatladım, tedirginliğimi attım sayende. ameliyata girerken ve çıktıktan sonra resimlerimi çekicem, koyarım profile bakarsın.
yarın nebil beyle konuşayım yazarım detayları:)

özgeicimm geçmişş olsunn cokkk inşallahhh istediiğin gibi olcakk.. fotolarını beklıorumm.. buarada kızlarr özel msjlarınıza cok teşekkur ederımm... çok saolun ve umarım yardmcı olmuşumdur fotolarımla ve cwplarımlaa...
beğenilincee insan daa bi sewıoo burnuşunu:)

sen kabul etmezsen göremem ki..

bende oldum ameliyatımı, bugun 8.gün. bantlar falanda çıksın koyucam fotoları:) genel olarak Nebil beyle görüşmelerim, ameliyat süreci, öncesi, sonrası yani total de baştan sona herşey çooooook iyiydi:) Sedans canım tekrar sağol dua ediorum sana:)

arkadaslar ozel msjlariniz yorumlariniz arkadas dawetleriniz icin tesekkurler ama bastada yazmistim bn fotolari olan dawetleri kabul ediorum ve bu konuda lutfen yanlis annmayinnn onun disindakiler bildiklerimi kabul ettim sadece malum bu sittede yeni diilim:) ve yorumlarinizi buraya yazarsaniz cok sewinirm cunku bn bu topici dr.arastirma amelyata karar werme surecindekilere yardmci olmak icin actimmm... cunku o surec hakkaten zor ve bi okadarda kararsizlik icerioo...

meraba sedans bende bu ay amelıyat olucam dr. fethi orak'a doktorumdan emındm ama gun gectıkce korkmaya basladım acaba yanlıs bı secımmı yaptm dıye cunku bılgısayarda gostermıo burnunun nası olacagını. bana surec hakkında bılgı verırsen ve yasadıklarını anlatırsan cok sevınırım. bu arada gecmıs olsn sana=)

özgeicim cok sewındım senın adınaaaaa inşallahh ööleede dewam eder... bnım şimdiye kadar aldığım tepkiler cok şükür hep olumluyduu ve bu insanı daa ii hissetmesını sağlıo elbettee...
gayoscum inşllhh senınde ıstedıın gibi olur herşee dr. secimi sahıden cok önemlı guwenmekk özelklee.. sormak istediiin şelerii özelden de burdan da sorabilirisn yanıtlarım herzamaann....

merhaba arkadaşlar bende ameliyat olmak zorundayım. hem nefes almakta zorlanıyorum hemde eğrilik var. sedans beni arkadaş listene alırsan fotolarına bakmam isterim. okuduğum kadarıyla doktorundan memnunsun. belki karar vermemde yardımcı olursun.

sedans merhaba, bende mart ayında bu iş için ankaraya gelicem, ailemden saklıyorum o bakıcak bana, geldiğim gün iki dr.la görüşüp ertesi gün için masaya yatarım, artı göğüsde olmayı düşünorum(protez),nebil beyle ferruh bey arasında kaldım, bu sitede birçok doktorun operasyonuna ait resim varken, en çok met edilen bu iki doktorun yaptığı burunlara ait hiçbir resim bulamadım, bu resimlere ulaşabileceğim bir yer varmı, siz neye göre karar verdiniz, resimlerine nerden ulaştınız karar vermeden önce?? resmi olmayanları eklemiyorum demişsin ama yardımcı olursan çok sevineceğim gerçekten, şimdiden tşkrlr

mrb sedans ameliyat olmayı düşünüyorum bende ama karar verme ve doktor bulma aşamasındayım, en zor kısımlardan biri yani. arkadaşlık isteği yolladım kabul edersen sevinirim, fikre ihtiyacım var:)

mrb kıslar.. arkadas davetlerınızı kabul ettim ordan bakabılırsınız fotolara.. ama sunuda söylemelıyımkı bazen resımlerde yanıltıcı olabiliyorr.. burda burnunu yaptıran biri vardı ve resimler eklemiştii ancak sutudyoda cekılmış profesyonel fotolardı dolayısıylaa duzeltme yapılmış resımlerdii ve bnce yanıltıcı payı yuksekti.. normal kendı cekındiği fotolardan da bı ıkı tane vardı ve bariz far ediliyordu farklılık oyüzden bnce foto konularında özenle dıkkatle bakın cunku burdakı resımlere bakarak daha cok belırlıyoruz hangi dr. a amlıyat olacagımızı..
nesse buarada bnım profılımdekı fotolar 1. ay en sonkiler ancak bnım 3 bucuk ay oldu amelıyatım ve yenı fotoları eklıcem bu aralar.. ama sunu söylemelıyımkı acıkcası bnım amelıyat olduumu cok fazla annamıolar yanı aldıgım -herkesten- tepkı su 'ya güzel bi değişiklik var ama anlayamadık bişe yaptırmışsın ama ne? ' die bu ınanın duyulabılcek en guzel tepkı bnım ıcın cunku bnım amelıyattan ve dr.umdan ıstedım estetık olduugu cok bellı olmasın dogal ve guzel olsun estetıgım die bağırmasındı.. cok sukur öölede oldu.. ve burda okudugum bırcok kişi vardı 3. ayını hatta 6. ayını dolduruolar ama memnun diillerr hala o en kotu durum olur sanırımm bn 3 ayımı doldurdum ve tammamen unuttum amelıyat oldugumu sankı hep bu burunlaymışım gibi gelio=) ınsallah herkesde bööle mutlu olur cunku cok önemlı bi surec ve karar.. sorularınız olursa yardmcıı olurum herzamn...

mrb kizlar bende 1 ay kadar once ameliyat oldum burdan edindigim cesaretle ve cok ama cok memnunum alcim ciktigi andan itibaren ama yinede cevremdekiler ne dio falan die bakiniorum hep kim ne konusuo ne diooo die:)... ve fotolarimi paylasip yorumlarinizi almak istedim fotolari ozel albumde topladim dawet gonderenler lutfen kendi fotolarinida koysunlar bnde goriyim ona gore kabul edeyim lutfeennn yannis annamayinn... yorumlarinizi bekliorum kizlarrrrrrrrrrr isteyenlerede yardmci olabilirm dr. surec falan hakkindaaaa

Ya bu ne ya devat gönder kendı resmını koy varsa kabul edeyim dalga falan mı geçiyorsunuz anlamıyorum ben ameliyat olmadım daha ne yani benim resmim yok diye kabul etmeyecekmisin.

Böyel insanlara yasak getirilmeli hem yorum istiyorsun hemde böyle acayip şeyler istiyorsun.

Selam gecmis olsun bende arkadaslik teklifi gönderdim...umarim istedigin gibi bir buruna kavusursun resimleri gördükten sonra yorum yapacagim. Gecmis olsun

Ya bu ne ya devat gönder kendı resmını koy varsa kabul edeyim dalga falan mı geçiyorsunuz anlamıyorum ben ameliyat olmadım daha ne yani benim resmim yok diye kabul etmeyecekmisin.

Böyel insanlara yasak getirilmeli hem yorum istiyorsun hemde böyle acayip şeyler istiyorsun.

ne dalga gecmesinden bahsediosunuz anlamadım.. bn resıımlerımi özele koydum ki buda bnım vereceğim bi karardır..!!! arkadaslık dawetı gonderenlerı ve resımlerı olanların davetini kabul ediorum ki buda yıne bnım vereceğim bi karardır..!! bu agresifliğinin nedenini bilemiorum ama böyle insanlara yasak getırmelı dıosun ama asıl böyle senın gıbı ınsanlar bnım fotolarımı gormeyıwersın ve hele hele yorumda hıc bulınmasın zaten.. aynı zamanda bn ıllakı yorum yapın demıorum ki yıne böyle senın gıbı ınsanlar hıc yorum yapmasın daha ii bnce...

X