sedans Burun Estetiği Ameliyatı

Selam gecmis olsun bende arkadaslik teklifi gönderdim...umarim istedigin gibi bir buruna kavusursun resimleri gördükten sonra yorum yapacagim. Gecmis olsun

tesekkurler cnm dawetını kabul ettım.. yorumlarını beklıorum=) ama 3bucuk aylık suan burnum ve yenı fotoları eklıcem..bn sahıdende ıstedıım gıbı burna kavustum ve inşallah herkesinde istediği gibi gecer o süreç..

amin canim aminnnnn. Burnundaki kemer gidince gözlerinin güzelligi daha bir ortaya cikmis. Ben su ana kadar 1 aylik fotonu gördüm sis olmasina ragmen güzel duruyor. Kesin dahada güzellesip oturacaktir.

cok tesekkur ederımm kıslarr profıldekı fotolar bıas da cozunurlugu kotu olanlar cunku dıgerlerını aktaramadım kabul edıolmedıı=( ama diğer fotolarıda mail adreslerınısı verırısenız gosterebılırım cunku bu aşaama sahıden zor karar wermek nası olcak ıstedıım gıbı olur gıbııı bıssuuruu kafa yorucu selerrle mesgul olunuoo.. oyusden bu topıcı actımm..
özgeicim senın reesmını gormedım ama yınede dawet gonderdmm bakarsın fotolara yorumlarınıda beklıorummm:KK66: inşallah ıstedıın gıbın olur sonucc.. bn gecen ctesı gtttm kontrolee nebil bey bılee yaa şişlikler epeeyy ınmıss normalde bukadar cabuk ınmess falan dıınce cok mutlu oldumm.. yanı şişliklerı falanda pek dert etmee kısıye gore değişio bnım morlukda pek yoktu cok sukur, şişliklerde bn pek farketmıorum ama ınıomuşşş=)
sedans cım öncelikle geçmiş olsun.Aslında üstünden bi kaç ay geçmiş şu dönemde
onu merak ediyorum.benim kafam çok karıştı bilmiyorumkismilenebil bey hakkında çok olumlu şeyler var.bilmiyorum kararsızım yarımcı olur tecrübelerini paylaşırsan sevinirimzemuszemus

cok tesekkur ederımm yorumlarınız ıcın.. yenı fotoları eklıcem en kısa surede...işyerınden eklıemıorum blgsyr desteklemıo dıe ewden eklıcem.. oyuzden hemen yukelyemedım.. dedıgım gıbı bnım 3 bucuk ay oldu.. bn nebıl beyden cok memnun kaldım ankarada oldugum ıcın nebıl beyı tercıh ettm ıstanbulda olsaydım serhat tuncer yada emre ılhanı dusunuodum acıkcası..ama dr. kım olursa olsun bnce en onemlısı sızın ne ıstedııgınız ve ısteklerınısı tum detaylarıyla dr.a belırtmenız bnce.. bn öyle yaptım ve saolsun nebıl beyde buna onem veren bırı cunku duyduguma gore bazı dr.lar kendı ısteklerıne onem verıo yanı hmm bu hastaya bu daha iyi olur dıye kendı kendıne karar verıyo ve bnce etık bı durum diil..ve sunuda belırteyım fotolardada gormussunuzdur cıldımde bı sorun yasamadım..bnım en cok korktugum cıltte sıvılceler falan olusmasıydı.. bunuda yıne burdan duydum cogu cılt bakımı yaptrmak zorunda kalmış amelıyattan sora ama bn gerek duymadım hıc ööle sıwılce felan olmadı.. sorulaınız olursa ozeldende burdanda cwplarımmm..

sedans fotolarına baktım gerçekten çok güzel olmuş güle güle kullan. ama eski halinde güzelmiş zaten:)
umarım daha da mutlu olursun.

çok teşekkur ederım kıslarr hem burdan hem özelden gonderdığınız guzel yorumlarr içinn.. inşallahh herkesınde ıstedığı gıbı olurr... ewettt banaa amelıyattan once ne gerek varr falan denılıodu ösellkle nebıl beyın muayenesınde bekleyen hastalarla konuşurken- o muhabbetlerde ayrı bişee ya:KK66: - amaa ınanınkı hıcdee ööle olmuyo sırf burundan ıbaretmişim gibi gelıodu hep burnuma odaklanıodum hele foto cekınırkenn.. şimdi inanılmas rahatımmm her an hazırım foto cekınmeye=) bunlar komık kucuk ama çokkk önemlı detaylar bncee.. tamamen yaşam kalıtesını etkılıoo...
bn suan cok memnunun cok sukurr.. sorularınızıda herzaman cwplandırıım burdan da özeldendee.. umarım bu amelıytalarr kusel şelerle sonuçlanır pişmanlık olmass.. cunku en cok korkulanda o oluo yanii yaa eskı halımı bıle arasam die...

goremiyorum resimlerini

cnm kabul ettımm dawetını şimdi gorebılırsın.. sedasn'ı 2 3 ve 3bucuk aylık burnu dıe konu acmıştımm oraya yorumunu yapabilirsin son fotolarıda ekledım cunku.. bnım 4 ay oldu amelıyatım..

sedans beni de eklermisin lütfen. nebil beyle görüştüm yazın ameliyat olmayı düşünüyorum. resimlerini görmek istiyorum . teşekkürler

cnm kabul ettımm dawetını şimdi gorebılırsın.. sedasn'ı 2 3 ve 3bucuk aylık burnu dıe konu acmıştımm oraya yorumunu yapabilirsin son fotolarıda ekledım cunku.. bnım 4 ay oldu amelıyatım..

merhaba Sedancim,

ben burada okuduklarimdan etkilenerek burun resimlerini cok merak ediyorum cunku onumuzdeki pazartesi Nebil beye ameliyat olacagim. ve sen cok memnunsun, buradaki arkadaslarda senin burnunu cok begeniyorlar bu yuzden cok merak ettim bende..
gerci nebil beye cok guveniyorum. ama benimkiside merak iste...rica etsem beni de eklermisin resimlerini gorebilmek icin?
simdiden cok tsk ederim..

tabiii cnm bnim genel oldu 2 saat kadar surduu istersen ozelden mail att mail adresini falan daa detayli bilgi veriyim ucret hakkinda... bn hep dogal bi burun istemistim yani estetik oldugu annasilan burunlar bana hep sanki yuzzunde bi cisim warmis gibi geliodu ki b u bnim dusuncem hep dogal ve yuwarlak hatli cok siwri falan olmasin istedimm bazilarininki ucu inanilmas siwriydi bu bana garip geliodu ama dediim gibi kisisel bisee yani dogall olmasindan yana oldum hep...

merhaba sedans..ben de yarın görüşmeye gidicem ve büyük bir ihtimalle nebil beye burun estetiği olcam..bana resimlerini gönderebilrmisin..teşekkürler..

merhaba,
bu siteyi yeni gördüm ve çok beğendim....
ben de yorum yapmaya karar verdim. 8 ay önce burundan nefes almakta sıkıntım olduğu için doktora gittim ve ameliyat önerdiler. hem içi hem de dışında problem vardı. Arkadaşımı ameliyat eden kulak burun boğaz doktoru Dr Bülent Koç ' a gitmemi söylediler,anadolu yakasında olduğu için evime de yakındı. Daha önce yurtdışında yaşadığım süre içinde de burun estetiği yaptırmayı düşünmüş ama açıkcası çekinmiştim. Bülent beyle tanışınca gerçekten rahatladım. Öncesi sonrasını ameliyatı çok iyi anlattı ve hemen karar verdim. ameliyat oldum ilk hafta biraz sıkıntım oldu, şimdi çok iyiyim, çok çabuk iyileştim....
korkulacak bir ameliyat değil, bir hafta izin almak yetiyor,şişlikler zamanla iniyor.....ben memnunum yani:))
iyi geceler....

inşallah benmimde burnumdaki şişliklerde iner ve bende artık rahat ederim

burnum inşallah güzel olur

X