sedans Burun Estetiği Ameliyatı

S

sedans

Ziyaretçi
mrb kizlar bende 1 ay kadar once ameliyat oldum burdan edindigim cesaretle ve cok ama cok memnunum alcim ciktigi andan itibaren ama yinede cevremdekiler ne dio falan die bakiniorum hep kim ne konusuo ne diooo die:)... ve fotolarimi paylasip yorumlarinizi almak istedim fotolari ozel albumde topladim dawet gonderenler lutfen kendi fotolarinida koysunlar bnde goriyim ona gore kabul edeyim lutfeennn yannis annamayinn... yorumlarinizi bekliorum kizlarrrrrrrrrrr isteyenlerede yardmci olabilirm dr. surec falan hakkindaaaa

slm sedans bende nebil beyi düşünüyorum,yani aslında tunç şafak la arasında kaldım.kendisiyle grüşmeye gittim.gerçekten çok güleryüzlü,herşeyi çekinmeden sorabileceğin bir doktor.senden ban aameliyatınıanestezi türünü ve ödemlerinin ne kadar zamada geçtiğini sorsam bana detaylı bi şekilde anlatır mısın? bide ücret hakkında bilgi alsam.Şimdiden çok teşekkürler.

tabiii cnm bnim genel oldu 2 saat kadar surduu istersen ozelden mail att mail adresini falan daa detayli bilgi veriyim ucret hakkinda... bn hep dogal bi burun istemistim yani estetik oldugu annasilan burunlar bana hep sanki yuzzunde bi cisim warmis gibi geliodu ki b u bnim dusuncem hep dogal ve yuwarlak hatli cok siwri falan olmasin istedimm bazilarininki ucu inanilmas siwriydi bu bana garip geliodu ama dediim gibi kisisel bisee yani dogall olmasindan yana oldum hep...

buaradaaa cwbim nette bi hata olustu die yarim kaldi.. bnim morlugum cok fasla olmadii sisligim oldu fotolardada gorcen zaten halaa sislikler war ve bu fotolar bnim cozunurlugu dusuk blgsyrdan cekilenler tlfdan ve makinemden cekilenleri yuklemey calistm ama kabul edilmediii... ozelden mail adrsni falan gonderirsen diger fotolarida gosterebilirim ordan... ama arkdaslarimdan cevremden gelen tepkiler hep olumluydu sislikler bile yakismis dieen olduu ee buda ameliyat sorasi ii geliooo:)

cnm çok teşekkürler.ok özelden ücretle alakalı konuşuruz.bakıcam fotolarına.

ayy çok beğendim.hiç o kadar da yok şişlik.önden genelde pek beğenmiyorum ama hakikaten senink çoook güzel.Güle güle kullan.adam yapmış iii.:))) ya ben lokal düşünüyorum ama bakıalım artık ne olur:))

bide sedanscım bişiy daha merak ediyorum.İlk bandajlar açıldığında ne hissettin? üzüldün mü? yani böyle ilk haftalarda moralin bozukmuydu? bide burun tasarımınla aynı mı oldu burnun:))) çok soru sordum dimi?:)))

sedans cnm yüzün gerçekten çok güzelyerimseniben
ameliyat olmadan evvelde güzelmişsin
evet burnun karakteristikmiş biraz kemerli falan ama genede güzelliğini gölgelememiş:lepi:
şimdi yapılan burnunda yüzünle uyumlu olmuş ama çok şiş olduğu belli
6. ayda emin ol çok daha güzel olucaktır tam anlamıyla yüzüne oturduğundaa.s

maalesef sana özel msj gönderemiorum.50 tane çekmem gerekirmiş.Başka fotolarını beliorum.

tesekkur ederim.....ewett dream lover yaa kemerliydii ve bayaa takmistimm foto cekinirken heleeeeee... daffcim bn sana ozelden mail adresimi yazarim eklersinnn ve sunu soyliiyiim kessinlikleeee alci cikinca ilk anda bi zonkluosun cunku ba;kala;mi; oluosun:)yanii kemigin yok kemerin yok sisde olsa daa kucuk bi burun hep buyuk yada iri yada kemerli falan bi burunla yasamissinnn hala daa alisamadim tam olarak acikcasin ve buda bnim adaptasyon sorunumdan kaynaklanio:KK43: kasini bile bias inceltince bisure bi tuhaf hissediosun dusun bu da burun... ameliyat oncesii beden dismorfik bozuklugumu war bnde die de dusunuodum -bunla ilgilide bi topic accamm- beden dismorfik bozukluk kisaca ,zellkle bayanlarin cok kusel olsalar bilee yada okadar kotu bi durumlari olmasa bile kendilerinden memnun olmamamalariindan daa cok kaynaklanan bi hastalikk ve bicok unlu kiside bile varmis mesela megan fox kadin cok kusell ama aynalara bile bakamiomus -yazilanlar boolee- nessee dedim ya bunun yeri baska bi topic... ve bndeee inanilmass bi depresif moddaydim cok kucuk olmas insallahh die osellkleeee.. uffff zorr hakkaten amaa sorassi keyifliiii amaaaann iikide oldum diosunn..
vee sislikler ininceee daa da kusellesio die duymustum burdan hep ama bnim bazi ilginc arkdslrim saolsun ayyy sisler inince cokuoo kuccuk kaliioooo cok kotu oluoo umarim senin oolee olmas diincee bias korktum acikcasi sislerimin inmesindennnn:) sis oliim diorum hepp yanii:)

canim cokk begendim yaaa... bayildim.. bazilari hep profilden koyuyor onden koymuyor foto oyuzden fazla anlasilmiyorr ama senin ondende cok guzel profildende.. ozgu namal tarzi burun olmus burda biri daha vardi emre ilhana yaptirmisti dermoty diye biiriydi saniirim bir onunkini cok begenmistim birde seninkini vallaa canim gule gule kullan..

baktikca bakiyorum insallah benimkide boyle dogal oluryerimseniben

sedanscım senin dudak içinden burun düşmesin diye kesi atıldımı?nebil bey öyle bişiylerden bahsetmişti de.bide burn deliklerinle oynandımı' iz kalıyomu oynandıysa:))

forumlarını okudum tatlım bende dr nebil bozdoğan a daha önce yine ameliyatla bozulan burnumu düzelttirdim iyikide ona gitmişim hem ilgili hemde harika bir doktor şuan yeni görüntümden çok memnunum.pansumanlarım çok kolay geçti ve dışardan görünen hiçbir dikiş izim ve büyük şişliklerim olmadı tavsiye ediyorum.

te;ekkur ederim yaaa valla yorumlari okumak inanilmas keyifli ve kuselmi; ve oyku87 cim insallah seninkide istediin gibi olurr cokk saolllllllllll..... daffcim valla bnim deliklerden kesildii 2.3. haftada iz vardi bias yani kirmisilik vardii ama sora nebil bey bi krem sooledi onu kullnadmm 2 gune gecti hemencecik gecmesinide beklemiodum:) sora kullanmadimm... bnimki amelyttan sora nebil beyin annattiina gore kapali olmus bnde acikcasi acik ne kapali ne kanatlarda nasi oluo falan bu tarz seleri pek bilmioodumm amlyttan oncee nasi yapcaginiii detayli annattii ve nesaman ne olcaginida 3 hafta sora sooole soole olcak 5 -6 hafta sora boole olcak ide ve oolede oluoo...
ama burun dusmesini amlyat oncesi bnde sormustum ve o da herkes bunu soruo zaten dedii:) ama dusmeyecegini sooloedi ve guvendm dr.a guvenmek coooookkk onemliiii dudakdan bise kesilmedi ama bndeee sadce deliklerden kesildii kemik geriye alindi bias daraltildi ve kalkti bias fotoda belli satenn... ama herkesin burun yapisi yapilmasi gereken ve hastani istekleride degisebildii icin belkki sende oolesii daa uygun olcaktirrr.. bilemiorum yani...
cancan cim saolllll sanada gecmis olsun madem....

yaa biddee bazilari cevremden sislikler inince kotu oldugunu coktugunu soyluoo nekadar dogru bilmiorum.... ama kontrole gidince bunu sorcam nebil beyee...

Sedanscım oncelikle cok cok gecmis olsun. Bende Nebil Bey'e ameliyat olmaya karar verdim. Sana özelden mesaj atmayı denedim ama yeni üye olduğum için 50 mesaj kriteri var sitenin ve bu benim henüz 5. mesajım :KK43: Sana ucretle ilgili ve birkaç birşey daha sormak istiyordum :KK43:

ya nebil beye ameliyat olan arkadaşlar buraya gelsin,konuşalım.Burunlarını bi görelim:)))) beliyoruuuzzzz:))

valla ne yalan soyleyeyim bende nebil beye karar verdim sedans in resimlerini gordukten sonra...insallah benimkide boyle guzel olurr:KK43: baska resimlere de gerek yok bana gore artik ve karar vermek sahiden zormus yaaa.. buarada sedans erkek kardesim seni kavak yelleri dizisindeki mineye benzettiopuyorumnanaktan

X