• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

seda diker - beni ararken

sangs

good girl gone bad ;)
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2009
1.135
1
116
- Yurtdışı
kızlar hepınıze tavsıye ederım cok guzel bı kısısel gelısım kıtabı ben cok sey cıkardım bu kıtaptan
hala bıtmedı ama o kadar surukleyıcı ve ogretıcı bı kıtap kı ınsan ıcınde kayboluyor okuyun bence

kızlar hepınıze tavsıye ederım cok guzel bı kısısel gelısım kıtabı ben cok sey cıkardım bu kıtaptan
hala bıtmedı ama o kadar surukleyıcı ve ogretıcı bı kıtap kı ınsan ıcınde kayboluyor okuyun bence

Canım merhaba. Kişisel gelişim kitaplarını okuduktan sonra ben 1hafta boyunca aslan kaplan kesiliyorum kendimi çok güçlü hissediyorum. Kitaptakileri uygulamaya başlıyorum sonra devam etmeyince unutuyorum da yazılanları. Teşekkürler paylaştığın için a.s.ben Ahmet Şerif İzgören'in bütün kitaplarını okudum, okumadıysan bende onları tavsiye edebilirim. Hepsi birbirinden değerli. yerimseniben

rica ederim tatlım a.s. evet bana da oyle oluyo aynı ama uygulayalım bu defa kaydirigubbakcemile3
hıc duymamıstım ahmet serif izgöreni de aklımda olcak sekerım cok tesekkur ederım :teselli:

bende dün başladım Seda Diker'in kitabını okumaya teyzem tavsiye etti.Çocuk meselesine çok takıldımda yardımcı olacağını düşünüyor.

ben okudum, açıkçası hayal kırıklığına uğradım...sitesinde bahsettiği teknikleri daha detaylı anlatmıştır diye aldım ama, kitap daha çok roman havasında :hulya:...ikinci kitabı çıkacakmış umarım bilgi ağırlıklı olur,çalışmalarını beğeniyorum ,seminerlerine şuanda gitme imkanım yok ancak yazılarından bir şeyler öğrenmeye çalışıyorum....

bende dün başladım Seda Diker'in kitabını okumaya teyzem tavsiye etti.Çocuk meselesine çok takıldımda yardımcı olacağını düşünüyor.

guzel bı kıtap canım ama arkadasında dedıgı gıbı teknıklerden cok bahsetmemıs yıne de umarım olumlu sekılde yok gosterıcı olur sana

ben okudum, açıkçası hayal kırıklığına uğradım...sitesinde bahsettiği teknikleri daha detaylı anlatmıştır diye aldım ama, kitap daha çok roman havasında :hulya:...ikinci kitabı çıkacakmış umarım bilgi ağırlıklı olur,çalışmalarını beğeniyorum ,seminerlerine şuanda gitme imkanım yok ancak yazılarından bir şeyler öğrenmeye çalışıyorum....

tatlım bende senın gıbı dusunerek aldım kıtabı.dedıgın gıbı roman havası ıcınde ama bence yıne de cok hos bı kıtap ben begendım uslubu cok guzel gayet surukleyıcı.ıkıncı kıtabını da alırım mutlaka

guzel bı kıtap canım ama arkadasında dedıgı gıbı teknıklerden cok bahsetmemıs yıne de umarım olumlu sekılde yok gosterıcı olur sana
Kitap bitmek üzere ama bu çocuk konusunda yada kişisel gelişim olarak fazla etkili olduğunu söyleyemeyeceğim,sadece çok sürükleyici güzel bir roman.Keyifle okunuyor.

Back