- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
seda diker - beni ararken
- Konu Sahibi sangs
- Başlangıç Tarihi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar hepınıze tavsıye ederım cok guzel bı kısısel gelısım kıtabı ben cok sey cıkardım bu kıtaptan
hala bıtmedı ama o kadar surukleyıcı ve ogretıcı bı kıtap kı ınsan ıcınde kayboluyor okuyun bence
bende dün başladım Seda Diker'in kitabını okumaya teyzem tavsiye etti.Çocuk meselesine çok takıldımda yardımcı olacağını düşünüyor.
ben okudum, açıkçası hayal kırıklığına uğradım...sitesinde bahsettiği teknikleri daha detaylı anlatmıştır diye aldım ama, kitap daha çok roman havasında :hulya:...ikinci kitabı çıkacakmış umarım bilgi ağırlıklı olur,çalışmalarını beğeniyorum ,seminerlerine şuanda gitme imkanım yok ancak yazılarından bir şeyler öğrenmeye çalışıyorum....
Kitap bitmek üzere ama bu çocuk konusunda yada kişisel gelişim olarak fazla etkili olduğunu söyleyemeyeceğim,sadece çok sürükleyici güzel bir roman.Keyifle okunuyor.guzel bı kıtap canım ama arkadasında dedıgı gıbı teknıklerden cok bahsetmemıs yıne de umarım olumlu sekılde yok gosterıcı olur sana