• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sectigim Taki Seti Nasil sizce?

aylin90

9.Takm•Bşlgç 128kg•Gncl 103.3kg•hdf 80kg•boy 168
Kayıtlı Üye
18 Mart 2009
8.660
3.741
373
Merhaba Kizlar

Nisan Yüzükleri secmeye gittigimizde kayinvalidem bana 22 Ayar Taki seti secmemi istedi
Kendiside bu takiyi cok begendi bende cok begendim
Hem Zarif Hemde yatirim amacli olmasini istedi. bende o fikirdeyim
alicakmi almicakmi bilmiyorum, zevkimi ögrenmek istemis, umarim alir :))
Cok begendim sizce nasil :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Açıkçası ben böyle kaba takıları sevmiyorum.
Daha zarif ve şık takılar çok hoşuma gidiyor.
Klasik bir model bu.
Önemli olan senin beğenmen zaten.
Takacak olan sensin. :21:

yatırım amaçlıysa direk bilezik alabilirsin benim çok hoşuma gitmedi çok sarı çok burdayım diyor

Açıkçası ben böyle kaba takıları sevmiyorum.
Daha zarif ve şık takılar çok hoşuma gidiyor.
Klasik bir model bu.
Önemli olan senin beğenmen zaten.
Takacak olan sensin. :21:

herkesin kendi zevki tabiki :) bende böyle takilari cok seviyorum özel günlerde takmak icin :)

yatırım amaçlıysa direk bilezik alabilirsin benim çok hoşuma gitmedi çok sarı çok burdayım diyor

hem yatirim amacli Hemde kullanmak isterim, cok begendim ben özel günlerde takarim.
bana yakistigini söylüyorlar
yinede tskler yorumun icin :)

ben çok beğendim :)))))) ben kendime bundan daha sade bi takım aldırmıştım ama pişman oldum neden??? çünkü zaten ben setimi özel günlerde takıyorum günlük işe giderken takmıyorum e özel günde bence genç hanımlar yakıştırırlarsa şatafatlı olmamalılar:)))) tabi fikrim 4 yıl evvel evlenmiş olmam sebebiyle değişti:))))

şimdiden hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kullan..

Kesinlikle altını ve gösterişi seven biri olarak ben, çok beğendim.. :)
Trabzon setlerine de baksana Aylincim.. Sanırım onlar 24, tam bilmiyorum.. :/
Tarzımız aynı seninle, eminim onları da seversin.. :)

ben çok beğendim :)))))) ben kendime bundan daha sade bi takım aldırmıştım ama pişman oldum neden??? çünkü zaten ben setimi özel günlerde takıyorum günlük işe giderken takmıyorum e özel günde bence genç hanımlar yakıştırırlarsa şatafatlı olmamalılar:)))) tabi fikrim 4 yıl evvel evlenmiş olmam sebebiyle değişti:))))

şimdiden hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kullan..

Katiliyorum sana :)) özel günlerde gelinler özel olmalilar demi :)
Tsk ediyorumm

Kesinlikle altını ve gösterişi seven biri olarak ben, çok beğendim.. :)
Trabzon setlerine de baksana Aylincim.. Sanırım onlar 24, tam bilmiyorum.. :/
Tarzımız aynı seninle, eminim onları da seversin.. :)

Begendigine cok sevindimm. Fakat ben trabzon setini eskiden cok severdim. Ee tabii isciligii fazla oldugunu bilmeden :))
Tasli set sec deselerdi kesinlikle su yolu secerdim.

Begendigine cok sevindimm. Fakat ben trabzon setini eskiden cok severdim. Ee tabii isciligii fazla oldugunu bilmeden :))
Tasli set sec deselerdi kesinlikle su yolu secerdim.

Su yolu çok günlük değil mi? deyip ortalığı karıştırayım.. :1:
Evet canım yatırım için alıyorum demişsin, işçilik çok olunca düşüyormuş satışta, hemde baya düşüyormuş..
Ben yatırım niyetine almayacağım için direk trabzonlara bakıyorum.. :1:
Bakalım belki alır kayınvaliden, belki nabız yoklamıştır.. :)

Su yolu çok günlük değil mi? deyip ortalığı karıştırayım.. :1:
Evet canım yatırım için alıyorum demişsin, işçilik çok olunca düşüyormuş satışta, hemde baya düşüyormuş..
Ben yatırım niyetine almayacağım için direk trabzonlara bakıyorum.. :1:
Bakalım belki alır kayınvaliden, belki nabız yoklamıştır.. :)

Yok yani durumlari olmasa sade hos bisey sec deseler su yolu secerdim. Burda almanyada gunluk olmaz o ya :))
Evet bayaaaa dusuyolar trabzon setinde.
Sendemi nisanlisin. Insallah sende guzel bisey secersin cnm

KayinvalideM diye okudum pardon :))

Yok yani durumlari olmasa sade hos bisey sec deseler su yolu secerdim. Burda almanyada gunluk olmaz o ya :))
Evet bayaaaa dusuyolar trabzon setinde.
Sendemi nisanlisin. Insallah sende guzel bisey secersin cnm

Yok kuzum, nişanlı değiliz daha.. :16:
Bakalım nasip kısmet, kayınvalidem ne istediğimi biliyor, hallederiz deyip göz kırptı ilk duyduğunda. :1: Ama o zaman ne olur, ne biter bilemem.. :)
Belki seçtirmezler bile.. :))

beğenmedim tatlım çok kaba ama sen bilirsin tabi

Zevkler tartisilmiyor tabi :)

Secmemin sebebi su: burda almanyada gencler bunlarin sahte altin renkli kolyelerini takiyolar. Cok moda. Bende takiyorum. O yuzdende cok hosuma gitti :)

Yok kuzum, nişanlı değiliz daha.. :16:
Bakalım nasip kısmet, kayınvalidem ne istediğimi biliyor, hallederiz deyip göz kırptı ilk duyduğunda. :1: Ama o zaman ne olur, ne biter bilemem.. :)
Belki seçtirmezler bile.. :))

Tabi belli olmuyor :) amaan yeterki sevsin bizi. Sectirip sectirmemeside cok onemli degil :) hayirlisi olsun herkes icin

Zevkler tartisilmiyor tabi :)

Secmemin sebebi su: burda almanyada gencler bunlarin sahte altin renkli kolyelerini takiyolar. Cok moda. Bende takiyorum. O yuzdende cok hosuma gitti :)

herkesin zevki hayatım önemli olan senin beğenmen zaten:D hem taktığında hoş durabilir bana görede o belli olmaz

Merhaba Kizlar

Nisan Yüzükleri secmeye gittigimizde kayinvalidem bana 22 Ayar Taki seti secmemi istedi
Kendiside bu takiyi cok begendi bende cok begendim
Hem Zarif Hemde yatirim amacli olmasini istedi. bende o fikirdeyim
alicakmi almicakmi bilmiyorum, zevkimi ögrenmek istemis, umarim alir :))
Cok begendim sizce nasil :)

resimdeki ben degilim

Güzel değişik model.Ben bu tarz takıları takmayı pek sevmiyorum 50 yaş sonrası belki derim kendim için.Yaşınıza uygunmu diye düşünün giyim tarzınıza göre düşünün.Genç yaşlara uygun gelmedi pek

Son düzenleyen: Moderatör:
Banada çok ağır geldi ama zevk tabi
Hayırlısıyla kullanın ama gençlere daha spor modeller yakışıyor.

herkesin zevki hayatım önemli olan senin beğenmen zaten:D hem taktığında hoş durabilir bana görede o belli olmaz

Güzel değişik model.Ben bu tarz takıları takmayı pek sevmiyorum 50 yaş sonrası belki derim kendim için.Yaşınıza uygunmu diye düşünün giyim tarzınıza göre düşünün.Genç yaşlara uygun gelmedi pek

Banada çok ağır geldi ama zevk tabi
Hayırlısıyla kullanın ama gençlere daha spor modeller yakışıyor.

Yorumlariniz icin tsk ediyorum kizlar.
Ben biraz agir kizim :)))) genis omuzlu tombili...
Bide cok spor giymem ben. Dugunlere ozel yerlere gitmeyi severim. O yuzden bole bisey sectim. Bide bu gerdanin sahte altinini gencler burda almanyada cok takiOr cok moda oldu. Bende kullaniyorum.
Hemde yatirim amacli kullanabilecegim gerdan seti olsun istedi kayinvalidem
22 ayar seviyorum :)
Belkide almazlar bilemiyorum :))

Back