Gelinlik Modelleri Seçtiğim gelinlik sizce nasıl ?

toz-pembe

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2014
3.048
4.013
33
merhaba kızlar haziranda düğünüm var baya bi gezdikten sonra işte bu dediğim gelinliği buldum kır düğünü olucak üstünde minik papatyalar olması beni cezbetti zaten giyim tarzımda çok kadınsı değildir oyüzden çok şatafatlı bişey istemedim kır düğününe bunun uyacağını düşündüm resimdeki denemelik olan model oyüzden üst vücut boyumu kısa göstermiş olabilir ama şimdi özel diktiriyorum benim bedenime göre olucak önü ve arkasınıda hayalet tülle kapattırıcam böyle çok açık olmicak ön göğüsten yukarı ve sırt kısmımda da küçük papatyalar serpiştiricem sizce nasıl fikirlerinizi bekliyorum ? bide burda ayağımda topuklu ayakkabı yok düğündede babet giymeyi düşünüyodum boy olarak nasıl topuklu giymeme gerek yok sanırım dimi ?

canımmmm çok güzelmişşşş gelinliğin bayıldım resmenn :) senin saçının rengi koyu değilmiydi ya ne ara boyattın :)

Çok yakışmış canım tam kır düğünü havası var Sade şık çok cici çok beğendim sende dediğin gibi yaptığında dahada güzel olacak eminimboyu ideal bence boyun uzun maşallah

canımmmm çok güzelmişşşş gelinliğin bayıldım resmenn :) senin saçının rengi koyu değilmiydi ya ne ara boyattın :)
canımçok teşekkür ederim :)) saçlarım boya değil açık kumral ve baya uzun saçlarım var çok seviyorum güneşte ve böyle ışıkta sarı gibi oluyo yazın dahada sararır renk değiştiriyo kendi kendine kışın koyu oluyo falan

Çok yakışmış canım tam kır düğünü havası var Sade şık çok cici çok beğendim sende dediğin gibi yaptığında dahada güzel olacak eminimboyu ideal bence boyun uzun maşallah
çok teşekkür ederim canım güzel yorumun için inşallah üstünü kapatıncada güzel olur risk alıyo gibi hissediyorum kafamdan model üretiyorum sifirdan dikilcek kötü olmaz umarım boyum uzun topuklu giyince sırık gibi oluyorum gelin ayakkabımıda babet aldım malum damattan uzun olmamam gerek

Kötü duracağını sanmam canım hatta daha güzel olacaktır bence ben straplezi çok sevmiyorum tabi ki sana çok yakışmış ama çiçekler serpiştirilmiş olarak daha kır düğünü havası olacağı kesin

bende sevmiyorum canım straplez rahat edemiyorum hiç umarım güzel olur o halinide koyarım buraya bitince inşallah

Bayıldım ben bu gelinliğe Hani söylemiş olmak için değil de gerçekten çok güzel olmuşsun ya maşallah nazarlara gelmeyesin