canımçok teşekkür ederim :)) saçlarım boya değil açık kumral ve baya uzun saçlarım var çok seviyorumcanımmmm çok güzelmişşşş gelinliğin bayıldım resmenn :) senin saçının rengi koyu değilmiydi ya ne ara boyattın :)
çok teşekkür ederim canım güzel yorumun içinÇok yakışmış canım tam kır düğünü havası varSade şık çok cici çok beğendim sende dediğin gibi yaptığında dahada güzel olacak eminim boyu ideal bence boyun uzun maşallah
çok çok teşekkür ederimÇok şık bir gelinlik,size de çok yakismis. Hayırlı olsun inşallah
Kötü duracağını sanmam canım hatta daha güzel olacaktır bence ben straplezi çok sevmiyorum tabi ki sana çok yakışmış ama çiçekler serpiştirilmiş olarak daha kır düğünü havası olacağı kesinçok teşekkür ederim canım güzel yorumun içininşallah üstünü kapatıncada güzel olur risk alıyo gibi hissediyorum kafamdan model üretiyorum sifirdan dikilcek kötü olmaz umarım boyum uzun topuklu giyince sırık gibi oluyorum gelin ayakkabımıda babet aldım malum damattan uzun olmamam gerek
bende sevmiyorum canım straplez rahat edemiyorum hiç umarım güzel olur o halinide koyarım buraya bitince inşallahKötü duracağını sanmam canım hatta daha güzel olacaktır bence ben straplezi çok sevmiyorum tabi ki sana çok yakışmış ama çiçekler serpiştirilmiş olarak daha kır düğünü havası olacağı kesin
Merakla bekliyorum canım inşallah çok güzel bir gelin olacaksınbende sevmiyorum canım straplez rahat edemiyorum hiç umarım güzel olur o halinide koyarım buraya bitince inşallah
eminim sende öyle canım aynı gün bide düğünümüz sendende resim bekliyorum mutlakaMerakla bekliyorum canım inşallah çok güzel bir gelin olacaksın
çok teşekkür ederimçokkk güzelll:)
İnşallah canım göndereceğim tamam olduğunda herşeyim özeldeneminim sende öyle canım aynı gün bide düğünümüz sendende resim bekliyorum mutlaka
tamam canım bekliyorum meraklaİnşallah canım göndereceğim tamam olduğunda herşeyim özelden
çok teşekkür ederim güzel yorumunuz içinçok tatlı ,bayıldım .41 kere maşallah
ayy utandımayyy bayıldım resmen peri peri