Seçim Sonuçlarına Sinirlenen Ak Partili Kızın İsyanı

iki kuzenim almanyada evlii biliyorumm bu dertlerini davulun sesi hoş geliyor kulaklaraaa..
tamam kakao sen söyle benim karıkoca arkadaşım var biri medya markette,diğeri büyük markette kasiyerler,aldıkları toplam maaş 2000 artı ssk,1300 e ev kredisi ödemeye başladılar,700 le nasıl geçiniyorlardır sence

Ha hdp akp den daha iyi yani ? Aponun heykelini diken adam kurdistan diy. Diye miting yapan adam ulkeyi Boyle yukselten adamdan daha iyii? Valla tebrik ediyorum baska birsey diyemiyorum Boyle gorusu omrumde duymadim sok gecirdim su an halk iyi gordugu icin mi korkudan mi verdi aceba

Bana yine bi gülme geldi :KK70::KK70:

hesaplar hesaplar .. yahu arkadaş evet diyor 4500 maaş alıyoruz ama kirayada şu kadar veriyoruz ekmek 4 lira diyor sana şunu diyor özenmeyin buralara burdada yaşam pahalı diyorr.. tutuyorsun o hesap bu hesapp
ne özenicem ben vatanımda yaşamaktan memnunum,dar gelirli olsamda cumhuriyette olsun bize yeter fazlasına alışmadı bu bünye:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Bak chp limisin mhp mi yoksa hdp mi bilemem ama konuyu degistirdigimiz yook Oyle amacimda yok insanlarin gozunun acilmasi 've bu yapilan iyilikleri gormesi lazim amacimiz bu internet ten buldugun verilerlede gelme banaa ben ekonomininde herseyin icindeyim avrupa akilli kendi acigini aslaaa disari vermedigiKendini hep 4 4.luk gosterdigi icin her yerde iyi gorunuyor ama aslinda cokusteler kimseye belli etmiyorlar sadece hicbi. Haberde onlarla hukumet 've ulkeyle ilgili acik veren birsey bulamazsin herseyi mukemmel gosterirler ama turkiyedehepp ulkeyi karalayici batiran seyler cikiyor sonra tuekiyede basin ozgur degil avrupada cesaretliyse biri hukumeti yada ulkryi karalayacak haberr ciksin disardan be guzel ama iceriyi bilmeyende uzaktan internet ten bulduklariyla konusuyor ya pess. Yani

Bak chp limisin mhp mi yoksa hdp mi bilemem ama konuyu degistirdigimiz yook Oyle amacimda yok insanlarin gozunun acilmasi 've bu yapilan iyilikleri gormesi lazim amacimiz bu internet ten buldugun verilerlede gelme banaa ben ekonomininde herseyin icindeyim avrupa akilli kendi acigini aslaaa disari vermedigiKendini hep 4 4.luk gosterdigi icin her yerde iyi gorunuyor ama aslinda cokusteler kimseye belli etmiyorlar sadece hicbi. Haberde onlarla hukumet 've ulkeyle ilgili acik veren birsey bulamazsin herseyi mukemmel gosterirler ama turkiyedehepp ulkeyi karalayici batiran seyler cikiyor sonra tuekiyede basin ozgur degil avrupada cesaretliyse biri hukumeti yada ulkryi karalayacak haberr ciksin disardan be guzel ama iceriyi bilmeyende uzaktan internet ten bulduklariyla konusuyor ya pess. Yani
belkide sarayda oturmasını rabbimiz nasib etmedi seçim uğruna ezanları geç okuttular değmezdi asla oy uğruna

Niye cumhurbaskanina dokunan ne var yine cumhurbaskani yine cumhurbaskani ? Ha onunda turkiyenin %52 aldigi secim vardi tabi turkiyenin yaridan fazlasini aldi adam helal valla chp mhp hdp toplanip bir erdogan edemediler :KK70:

Partim yok benim.Bunlardan bunu yaptı diye belli yerden kimse vuramaz yani.Herkesi ve her yanlışı eleştiriyorum.
İnternetten verilerle gelme demişsin tamam bana verileri sen sun o zaman. Devlet tutup her ay bak bu bizim gelirimiz bak biz buraya harcama yaptık diye kapı kapı dolaşıp bilgi mi dağıtıyor ? Ayrıca şirketlerin çoğu bile internette verilerini yayınlıyor.Yayınlamak zorundalar!!!
Avrupa kendi açığını çıkaramayacak kadar akıllı da Türkiye aptal mı ? Nasıl , neye göre güveniyorsun ?
Sizler oradan yapılan iyilikleri görüyorsunuz burada ki kötülüklerden hiç bahsetmiyorsunuz.Karşı çıkanlar kötülükleri gördüğü için karşı çıkıyor.Gözünün açılması gereken polyannacılık oynayanlar.
Avrupa'da böyle diye kıyaslamaya giren de sizsiniz.Sanki burası 4,4lük bir ülke ya.
Şu an da siz de buradakilerin durumundasınız bu ayrıntıyı da kaçırmayın.Sizde internetten ,dışarıdan görüyorsunuz içeriden değil.

500 lira kira buyuk sehirlerde var madem yetiremiyor kucuk yerlere gitsin kim sikayet ediyorsa egitime gelince gercekten guluyorumavrupada belli basli okullar disind. Egitimmi var benmi goremiyoeum senede bir sinava giriyorlar yata yata okullarini geciyorlar okuyup doktor oluyorlar bilgisiz cahil cahil sonra avrupada egitim burdaki uzman doktor turkiyedeki doktorun ciragi bile olamazzz
vallahi bacım seni beğenmektem klavyem yorulduu..

Ay neyse sizlerle ugrasamiyacagimbosa zaman kaybi daha cvp bile vermemm degmez ne deyim tek sey diyorum Allah akil fikir versin 25 16 13 lere halay cekmeyin yada pkk nin meclise girmesine Bu kadar sevinmeyin bunu yapan varsa resme. Vatan hainidir apoyu Boyle destekleyen adami destek leyen varsa Allah akil versin buda son mesajdii !!!!! Bu arada gulenler vefad edenler var cok mutlu oldum aglanacak halinize guldugunuz ici. Sizlerle ugrasamam..

tamam kakao sen söyle benim karıkoca arkadaşım var biri medya markette,diğeri büyük markette kasiyerler,aldıkları toplam maaş 2000 artı ssk,1300 e ev kredisi ödemeye başladılar,700 le nasıl geçiniyorlardır sence
allah onlara sağlık versin bende 600 le geçiniyorum kredilerle bana kalan para buu şükrediyorum ve sağlık diliyorum kendim için ha hoş bir durummu asla değill

allah onlara sağlık versin bende 600 le geçiniyorum kredilerle bana kalan para buu şükrediyorum ve sağlık diliyorum kendim için ha hoş bir durummu asla değill
canım ben öncesinde mükemmeldik demiyorumki zaten
şu anda mükemmel değiliz,
başkanlık sistemi diye tutturmak neyin nesi,saraya sasaya ne gerek var,sen halkının durumuna bak bir,çocuklarımıza yazık değilmi

Ay neyse sizlerle ugrasamiyacagimbosa zaman kaybi daha cvp bile vermemm degmez ne deyim tek sey diyorum Allah akil fikir versin 25 16 13 lere halay cekmeyin yada pkk nin meclise girmesine Bu kadar sevinmeyin bunu yapan varsa resme. Vatan hainidir apoyu Boyle destekleyen adami destek leyen varsa Allah akil versin buda son mesajdii !!!!! Bu arada gulenler vefad edenler var cok mutlu oldum aglanacak halinize guldugunuz ici. Sizlerle ugrasamam..
5000 defa yazdım,kobane olaylarında pkk destekçisi kürtler rte bizi kandırdı diye bela okuyorlardı,akp nin kaybettiği oy kime gitti,azıcıkta iğneyi kendinize batırın

Kacmiyorum ben turkiyedekiherseyden haberim var avrupaya yeni gelin geldim cok olmadi yani ordan vuramadin birseyinde iy. Kotu oldugunu anlamaka icin tartiya koyarsn artisi fazlaysa iyi dersin yoksa her ulke cekilmez tabik. Buranin eksi yo leri cok ozelliklere yabancilara kotu diyoruz tuekiyenin de hukumetin iyi yonu oylardan da anlasildigi gibi artisi fazlaki cogunluk seviyor neyse uhrasamam artik be olsa kimsenin fikri degismiyor daha yazmiyom bende cvp bitmez merak etme yorulmam ama bosa zaman harcamayi sevmem :) neyse hadi tekrardan hdpyi savunanlara pkk ya oy vere. Yada destekleyen butun vatan hainlerine Allah tan akil diliyorum varsa tabi insallah yoktur ama varsa Allah akil fikir versin

Kacmiyorum ben turkiyedekiherseyden haberim var avrupaya yeni gelin geldim cok olmadi yani ordan vuramadin birseyinde iy. Kotu oldugunu anlamaka icin tartiya koyarsn artisi fazlaysa iyi dersin yoksa her ulke cekilmez tabik. Buranin eksi yo leri cok ozelliklere yabancilara kotu diyoruz tuekiyenin de hukumetin iyi yonu oylardan da anlasildigi gibi artisi fazlaki cogunluk seviyor neyse uhrasamam artik be olsa kimsenin fikri degismiyor daha yazmiyom bende cvp bitmez merak etme yorulmam ama bosa zaman harcamayi sevmem :) neyse hadi tekrardan hdpyi savunanlara pkk ya oy vere. Yada destekleyen butun vatan hainlerine Allah tan akil diliyorum varsa tabi insallah yoktur ama varsa Allah akil fikir versin
ha tamam siz haklısınız,en başta yine sizssiniz bravo

X