Seçim Sonuçlarına Sinirlenen Ak Partili Kızın İsyanı

seni beğenen ve cevap yazan yok ben bu yazdıklarını biliyorumda ne yazarsan yaz sana yokya diyeceklerdirrr..
kakao kobane olaylarını sen izledinmi,ben dakika dakika izledim,akp ye çözüm süreci diyen kürtler,rte bizi kandırdı diyorlardı,neden bunu kendinize sormuyorsunuz

Bazilarinin zoruna gidiyor cvpda bulamayinca he he Oluyor cevp.. cunku hepsi dogru hepsi gercek kabullenmek istemeyende Boyle oluyor hahaha :KK70:
somadakilere şahit oldular diyen kimdi onu söyle,
askerlik yan gelip yatma yeri değildir,deyip
paralı askerlik çıkaran kimdi,
ben sırf param yok diye pkk nın kucağınamı atacağım oğlumu cevap verirmisin

He tabi bide o var Allah tan rahmet diliyorum bazi insanlarin dinden de haberi yok sanirim islamiyete gore insanin and olum gunu saati hicbir zaman ne olursa Olsun degismez ne olursaaa sadece bazilari olume sebep olmus olur . Allah onlarin o saate olecegini zaten yazdi hicbirsey sekilde degistirilemez onlar orda olmasalar baska bir sebeple olacakti ama mutlaka o saate o gun oleceklerdibunu butu. Muslumanlarin bildigini dusunuyordum yanilmisimn

Ayrica biri su mhp chp hdp ye secimi Kaybettigini yine akp kazandigini hatirlatabilir mi akp %40 aldi diye dalga geciyorlar kendileri %25 %16 %13 komik valla sabahlara kadar halay cekiyor lar toplasan ucunu anc. Akp ediyor hahah. 've buna seviniyorlar ne komik ..akp yine iktidar yine tekk guc olacak herkesde bunu gorecek istemeyenler hukumeti begenmeyenler tuekiyede yasamak zorunda degil madem yasanacak turkiye degil yasanacak turkiyeyi kendileri yapacakti gule gule onlara yasanmayacak tuekiyeyse yasamasinlar Bu kadar basitt :)
dün anapa oy veren kürtler,sağda bu gün tek parti olan akp ye verdi,ha hdp varken bir daha akp ye veririmi bilemem,
olaya partici olarak bakmayın,sağda tek olan akp,ona göre su an 100 de 50 alması gerekti,bu futbol macı değil,benimki yendi diyeceğiz,halk başkanlık istemiyor,siz bunu sorgulayamazsınız,ben cumhuriyetçiyim,doğduğumdan beri bunu gördüm bunu bildim
1 defa akp ye oy verdim bir daha asla vermem,o zaman başkanlık diye sayıklamıyorlardı

Turkiyede yasayip da askerlik icin cocugumu pkk nin kucaginami atacagim demenize sasiyorumm. Askerlik pkk kucagina atmak m. Yuz oglumm olsa birini gondermekte tereddut etmem vatanim icin!! Boyle deyipte pkk yi meclise cikaranlar kimler aceba dagdakinden rahatsiz oluyorsunuzda su an devletin meclisine giren pkk dan niy. Rahatsiz olmiyorsunuz tayyip dusmanligi yuzunden turkiyeyi mahveden Bu secimden bir sene sonra gorecem Boyle savunanlari

He tabi bide o var Allah tan rahmet diliyorum bazi insanlarin dinden de haberi yok sanirim islamiyete gore insanin and olum gunu saati hicbir zaman ne olursa Olsun degismez ne olursaaa sadece bazilari olume sebep olmus olur . Allah onlarin o saate olecegini zaten yazdi hicbirsey sekilde degistirilemez onlar orda olmasalar baska bir sebeple olacakti ama mutlaka o saate o gun oleceklerdibunu butu. Muslumanlarin bildigini dusunuyordum yanilmisimn
benim müslümanlığımı sorgulayacak cesaretin var demek rte yi korumak adına,
kendisi ezanı geç okutmuştur miting konuşmaları yüzünden
somada ölen fakirler ihmalden öldü

Mesela senin kocani gelsin birisi vursun oldursun sen de; "ama eceli gelmis kocamin napsin vuran adam , o da bi sebep " de!

Yeter ya bu ne saçmalık.

Turkiyede yasayip da askerlik icin cocugumu pkk nin kucaginami atacagim demenize sasiyorumm. Askerlik pkk kucagina atmak m. Yuz oglumm olsa birini gondermekte tereddut etmem vatanim icin!! Boyle deyipte pkk yi meclise cikaranlar kimler aceba dagdakinden rahatsiz oluyorsunuzda su an devletin meclisine giren pkk dan niy. Rahatsiz olmiyorsunuz tayyip dusmanligi yuzunden turkiyeyi mahveden Bu secimden bir sene sonra gorecem Boyle savunanlari
kime oy verdiğimi nereden biliyorsun,30 senedir bitmemiş pkk 3 çocuk doğurun demekle olmuyor fakire,kendi çocuklarını göndersinler bitiremedikleri pkk nın önüne

bizim umudumuz cumhuriyeti kaybetmemektir,hazinenin çoktan boşaldığını söylüyorlar,yaaaa

Su an turkiyenin halini begenmeyipte pkk ya Oy verenlere nankor diyorum neden ustune alindinki niye gocundun ?? Su avrupayi gorseniz turkiye mahvolacak artik diye sevinenleri ne derdiniz aceba onlarla ayni sevinci yasiyorsunuz inanamiyorum gercekten vatanimi seviyorum emin oll bende yasamak istemiyorum evlenipte kocan avrupadan sa mecbur geliyosun sen evlenince yad. Evliysen annenin evinde kal o zaman

şunu kafanıza sokun,
akp bir milyon kişinın maaşını keseceğini zaten açıklamıştı
çünki çok savurdular saraydı vs diye zaten batmış ekonomı

Su an turkiyenin halini begenmeyipte pkk ya Oy verenlere nankor diyorum neden ustune alindinki niye gocundun ?? Su avrupayi gorseniz turkiye mahvolacak artik diye sevinenleri ne derdiniz aceba onlarla ayni sevinci yasiyorsunuz inanamiyorum gercekten vatanimi seviyorum emin oll bende yasamak istemiyorum evlenipte kocan avrupadan sa mecbur geliyosun sen evlenince yad. Evliysen annenin evinde kal o zaman
bana haksızlık yapılmadımı başkanlık istemezken..
t.c erdoğanla var olmadı..bundan öncede vardı 20 senedir oy veriyorum,

çok komik ya,T.C kurtuluş savasından çıkmış o dan toparlanmış bir memleket,erdoğanmı toparlamışdı neden maffolsun:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Emekliler sirf turkiyede Oyle degil ben avrupada yasiyorum dedigim gibi.kaynanam emekli turk parasi 4.5 milyar maas aliyor 3.5 ev kirasi oduyor devlet ben parani veriyom gerisi senin banane neyle gecinirsen diyor ona ragmen emekliler cok sukur hic vermeyedebilir diye sukur ediyorlar bir kol. 5 lira ekmek 4 lira salataligin tanesi 1 lira burda dusunun nasil gecindiklerini birde biraz mantikli dusunurseniz anlarsiniz secimin ertes. Gun burda haberlerde sonunda tek partili donem bitti erdoganin hukumeti dustu diye kutlamalar yaptilar israilliler yahudiler ingiliz gazeteleri diger avrupa ulkeleri kutladilar ya erdogan kotu olsaydi kutlarlarlmiydi sonunda turkiye gucunu yitirecek diye sevindiler zafer gosterileri yapiyorlar sirf onlarin inadina akp tutarim yine tutarim avrupa turkiyenin guclenmesini istermi hayirrr bitirmek icin elimden and geleni yapiyorlar 've basarilida olmaya basladilar onlarla ayni sevinci yasayanlarada helal Olsun turkiyenin bolunecegini dusunup seviniyorlar bizimkilerde seviniyor ne tuhaf!! Batan gemide kendileride var farkinda degiller malesef
Ayrica biri su mhp chp hdp ye secimi Kaybettigini yine akp kazandigini hatirlatabilir mi akp %40 aldi diye dalga geciyorlar kendileri %25 %16 %13 komik valla sabahlara kadar halay cekiyor lar toplasan ucunu anc. Akp ediyor hahah. 've buna seviniyorlar ne komik ..akp yine iktidar yine tekk guc olacak herkesde bunu gorecek istemeyenler hukumeti begenmeyenler tuekiyede yasamak zorunda degil madem yasanacak turkiye degil yasanacak turkiyeyi kendileri yapacakti gule gule onlara yasanmayacak tuekiyeyse yasamasinlar Bu kadar basitt :)

Emekliye az zam yapildi milletvekiline cok diyosunuzda bu tek akp degil eminim hepsi bir guzel imzalamistir kendi zamlarini orda 550 milletvekili var onlarida hatirlatiyim akp and hukumet ya ne kolay o yapti demek digerlerinigormuyor kimse ayrica milletvekilleri 550.taneler ne kadar zam yapaarsa yapsin ekonomiyi ne kadar etkiler hicc hadi %0.00001 ama emekliye verilen 5 lira zam bile be kadar etkiliyor cunku milyonlarcaa emekli va. Kolay mi Oyle 500 lira 750 lira zam yapmak yapilsaydi ulke su anki ekonomik gucunu kazanamazdi biraz mantikli dusunelim Allah askina Bu adam lar o kadar zam vermiyor neden diye..bulgaristan gocmeni arkadas varmis hdp ye vermis dogaldir zaten hdp ye guclu turkiyenin Daha da guclenmesini istemeyenler verdi
seni beğenen ve cevap yazan yok ben bu yazdıklarını biliyorumda ne yazarsan yaz sana yokya diyeceklerdirrr..

Reklam kokan hareketler bunlar.

Danimarka da yaşıyorsun ve Türkiye ile Danimarkayı böyle mi kıyaslıyorsun ?O da doğruysa tabi.
1.si kimseye kapı göstermek hakkına sahip değilsin. Düşüncelerini ifade ederken çizgiyi aşmadan yapmalısın.Söylemiş olduğun şu mantığa göre ;Sende memnun değilsen yaşadığın ülkede yaşama.Bu kadar şikayetçiysen dön Türkiyeye bu kadar basit.

Milletvekilli maaşlarına %70 zam yapılması ülkeyi batırmazken, asgari ücrete %6 zam yapılması ülkenin ekonomisini mi sarsıyor? Çok mantıklı (tabi bakış açışına göre). Hangi ülkelerde milletvekillerine villa tahsil ediliyor bir araştır.2 yıl çalışıp emekli olmaları meselesine girmeyeceğim
hiç. Ekonomist gibi yazmışsın ama ya matematiğin zayıf ya da verilerin yanlış.

NORVEÇ:
Kişi başı milli geliri: 98.000 $. .
Milletvekili maaşı: 7.500 $.
Yan ödeme: Yok.
Emeklilik: 65'ten sonra.
Maaşın milli gelire oranı: % 7.6.

FİNLANDİYA:

Kişi başı milli geliri: 52.000 $
Milletvekili maaşı: 4.000 $.
Emeklilik: Memur gibi.

İSVEÇ:
Kişi başı milli geliri: 65.000 $..
Milletvekili maaşı: 4.200 $.
Emeklilik: Yok.
Maaşın milli gelire oranı: % 6.4.

DANİMARKA:

Kişi başı milli geliri: 64.000 $.
Milletvekili maaşı: 5.000 $.
Maaşın milli gelire oranı: % 7.8.

TÜRKİYE :
Kişi başı milli geliri: 10.000 $.
Milletvekili maaşı: 5.600 $.

Yan ödeme: Harcırahlı.
Emeklilik: Yaş sınırı yok.
Çifte emekli geliri var.
Maaşın milli gelire oranı: % 56
Sosyal haklar:
2 yılda emeklilik hakkı
Emekli olunca ömür boyu ayda 6 milyar TL maaş

Karşılaştırma yapacaksan bunlara göre yap. Ayranı yok içmeye..... durumunda Türkiye.
Ya yaşadığın yeri bilmiyorsun,ya da Türkiyeyi,ya da siyasete taraflı bakarak konuşuyorsun.
Böyle hikayeleri sürekli anlatıyorlar ama hepsi hava da .Ya tutarlı ya da Belgelerle konuşacaksınız eğer konuşacaksınız.Yoksa sustururlar.:stop:

Begen begenme elestirede bilirsin ben akp liyi. Benimde elestirdigim yonleri var baskanlik istemeyedebilirsin saygi duyuyorum ben sadece hdp nin baraji gecmesine sevinenleri anlayamiyorum selahattin demirtas baskan aponun heykelini dikecez diyor 've buna herkes karsi cikiyor sonra meclise girdigine seviniyorlar sadece akp tek hukumet olamayacak diy. Seviniyorlar diger yonu gormuyorlar ekonomi simdiden ne hale geldi pkk ya karsiyiz oglumu onlarin kucaginami atacaz diye kars. Cikip meclise girmelerine sevinenlere diyorum.

Reklam kokan hareketler bunlar.

Danimarka da yaşıyorsun ve Türkiye ile Danimarkayı böyle mi kıyaslıyorsun ?O da doğruysa tabi.
1.si kimseye kapı göstermek hakkına sahip değilsin. Düşüncelerini ifade ederken çizgiyi aşmadan yapmalısın.Söylemiş olduğun şu mantığa göre ;Sende memnun değilsen yaşadığın ülkede yaşama.Bu kadar şikayetçiysen dön Türkiyeye bu kadar basit.

Milletvekilli maaşlarına %70 zam yapılması ülkeyi batırmazken, asgari ücrete %6 zam yapılması ülkenin ekonomisini mi sarsıyor? Çok mantıklı (tabi bakış açışına göre). Hangi ülkelerde milletvekillerine villa tahsil ediliyor bir araştır.2 yıl çalışıp emekli olmaları meselesine girmeyeceğim
hiç. Ekonomist gibi yazmışsın ama ya matematiğin zayıf ya da verilerin yanlış.

NORVEÇ:
Kişi başı milli geliri: 98.000 $. .
Milletvekili maaşı: 7.500 $.
Emeklilik: 65'ten sonra.

FİNLANDİYA:

Kişi başı milli geliri: 52.000 $
Milletvekili maaşı: 4.000 $.
Emeklilik: Memur gibi.

İSVEÇ:
Kişi başı milli geliri: 65.000 $..
Milletvekili maaşı: 4.200 $.
Maaşın milli gelire oranı: % 6.4.

DANİMARKA:

Kişi başı milli geliri: 64.000 $.
Milletvekili maaşı: 5.000 $.
Maaşın milli gelire oranı: % 7.8.

TÜRKİYE :
Kişi başı milli geliri: 10.000 $.
Milletvekili maaşı: 5.600 $.

Yan ödeme: Harcırahlı.
Emeklilik: Yaş sınırı yok.
Çifte emekli geliri var.
Maaşın milli gelire oranı: % 56
Sosyal haklar:
2 yılda emeklilik hakkı
Emekli olunca ömür boyu ayda 6 milyar TL maaş

Karşılaştırma yapacaksan bunlara göre yap. Ayranı yok içmeye..... durumunda Türkiye.
Ya yaşadığın yeri bilmiyorsun,ya da Türkiyeyi,ya da siyasete taraflı bakarak konuşuyorsun.
Böyle hikayeleri sürekli anlatıyorlar ama hepsi hava da .Ya tutarlı ya da Belgelerle konuşacaksınız eğer konuşacaksınız.Yoksa sustururlar.:stop:
hesaplar hesaplar .. yahu arkadaş evet diyor 4500 maaş alıyoruz ama kirayada şu kadar veriyoruz ekmek 4 lira diyor sana şunu diyor özenmeyin buralara burdada yaşam pahalı diyorr.. tutuyorsun o hesap bu hesapp

Hahaha cok komiksin yasadigim ulkeyi banami ogreteceksin 5000 $ mis kisi basina dusen gelir 64000$ mis iyi ucmussun ben siyasetciyim internet ten buldugun yalan yanlis verilerle kimseyi sorgulamaya sen sahip degilsin asil..evlendim geldim begenmiyorum evet esim tuekiyede olsa orda olurdum meslegimiz burda oldugu icin guzelim turkiyemi uzaktan izliyorum 750 lira zam %70 ediyorsa sen matematigine bir bak istersen bana da yasadigim ulkeyi ogretmeye kalkma

X