• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Vatandaşlık verilen bedeviler, Türkiye’yi kimin yöneteceğini karar vermiş görünüyor. Hayırlı olsun hepimiz için diyeceğim de anlayın işte seçimlerden sonra görün kıyameti. Neyse yahu kilosu 140 TL’den at eti kuyruğuna girenlerin şimdiden beline ayağına kuvvet diliyorum, üç kuruş için metrelik ucuz ekmek kuyruğuna girenlerin tabanına kuvvet diyorum. Bir de o peynir 500 TL olduğunda etin kilosu 1000 TL olduğunda, neden kiralar en varoş yerlerde bile 20 bine yükseldi diye ağlamayın olur mu? RTE aldığı harçlara %125 zam yaptığında bu ne perhiz bu ne lahana turşusu diyemiyorsan, ev sahibin %25 zam sınırlamasına uymadığında da ağlamayın.

Kuru yanında yanan yaşlar, mümkünse yurt dışına çıkın lütfen ömrünüzü bu cehennemde heba etmeyin.

Ya bunlar maç kazanmış gibi, nasıl k*yduk amaaa, oh olsun biz kazandık modunda.
Ulan sen ne kazandın, totondaki donun yamalı. Tövbe ya rabbi..
Benim komşum tam olarak böyle oğlunun arabasinin tamiri için 15 bin kredi çekmiş akşam kutlamalara yetişsin araba diyor 🤣

Aday Kim olursa olsun bu kadar şeyin üstüne erdoğanın karşısına sokaktan alalade birini koysak kazanmalıydı normal bir toplumda
Bence gerçekten hak ediyoruz
Herkes hakettiğini yaşar
Bizde ülke olarak bunu hak ediyoruz nokta
Hayir yine söylüyorum ben haketmiyorum. Aday kim olursa olsun kazanamazdı işte. Peygamber yerine koymuşlar senelerdir. Kılıçdaroğlu'nu da karikatür karakteri yerine. Medya böyle pompaladı senelerce. Seçime birkaç gün kala babalada kendini anlatma firsati buldu ama yetmedi işte. Yetebilir mi mümkün mü? Her kesimden sempati alan Mansur Yavaş aday gosterilebilirdi. Kürt seçmen oy vermez diye korktular. Baştan sona hata dolu bir ittifak, umut vermeyen aday, bir 5 sene daha mahkumiyet. Yüreğim kaldırmıyor artık.

Burada korna sesleri ile kutlamalar başladı...

Ay bizim burası da öyle, hepsi aç, varoş çocukları.
Her haftasonu da cehaapeeli kadıköye inip ordaki kızları keser, ağız sularını silerler bizim burdakiler. Ağzı açlıktan kokuyor ama otobüslerle deniz kenarına iniyor krolar. Ohh yandan yandan, sıkın bakalım silahları oh!

Yspliler küsmüş duydun mu? Bunca zamandır Atatürkçülerden milliyetçilerden sabır beklendi, şımarık seçmen olmayın diye azar yedik durduk, ama Ümit Özdağ yüzünden küsmüşler baksen.
Ben dün burada yazdım Diyarbakır'da yaşıyorum eşim burada görev yapıyor Diyarbakırlı arkadaşlarından duyduğunu Kılıçdaroğlu'na bu sefer oy vermeyeceklerini söylemişler ama benim yorumuma herkes dalga geçip gülücük attı

Ya bunlar maç kazanmış gibi, nasıl k*yduk amaaa, oh olsun biz kazandık modunda.
Ulan sen ne kazandın, totondaki donun yamalı. Tövbe ya rabbi..
Elin Arabı İranlısı çatır çatır yastığının altındaki birikmiş ile rahatlıkla Türkiye'de ev alırken kendi 20 yıl ev borcu ödeyecek, hala da k*yduk mu hasbinallah.

Ay yazdıklarınızı okumaya yetişemiyorum yazayım bari. Mesele kk değil arkadaşlar, mesele içanadolu ve karadenizin maalesef şu an deprem bölgesinin de rteden başka hiç kimseye oy vermeyecek olması. Bu yıllardır böyle. Değişmiyor. Adayla ilgisi yok durumun, rtenin karşısına imamoğlu veya yavaş geçmiş olsa da sonuç çok oynamazdı. Hdp olmasaydı diyorsunuz da hdp o zaman karşıya oy verecekti aradaki fark %20 olacaktı. Hdp seçmeninin oyunun yerini tutacak bir kitle değil bahsettiğiniz fikir değiştirecek kesim. Bu bölgelerdeki insanlar rte fanatiği. Adam gelecek seçime sağ çıkarsa onun gösterdiği kişiye oy verecek çoğu

Kutlama yapılmaya başlandı.
Hayır neyi kutluyorlar dolar 21 TL , altın 1500 e dayandı , benzin aldı basını gitti.
Afganlar , Araplar kadınlara kızlara başladı tacizlere .
Suriyeliler ev, toprak alıyor .
Neyi kutluyorlar merak ediyorum ???
An itibariyle ailemde benim için bitti, onlara da üzülmem artık 😡

Vatandaşlık verilen bedeviler, Türkiye’yi kimin yöneteceğini karar vermiş görünüyor. Hayırlı olsun hepimiz için diyeceğim de anlayın işte seçimlerden sonra görün kıyameti. Neyse yahu kilosu 140 TL’den at eti kuyruğuna girenlerin şimdiden beline ayağına kuvvet diliyorum, üç kuruş için metrelik ucuz ekmek kuyruğuna girenlerin tabanına kuvvet diyorum. Bir de o peynir 500 TL olduğunda etin kilosu 1000 TL olduğunda, neden kiralar en varoş yerlerde bile 20 bine yükseldi diye ağlamayın olur mu? RTE aldığı harçlara %125 zam yaptığında bu ne perhiz bu ne lahana turşusu diyemiyorsan, ev sahibin %25 zam sınırlamasına uymadığında da ağlamayın.

Kuru yanında yanan yaşlar, mümkünse yurt dışına çıkın lütfen ömrünüzü bu cehennemde heba etmeyin.
Yine en çok şikayeti yapip ağlayanlar da onlar değil mi kuğum🥺

Back
X