- 28 Ağustos 2022
- 1.724
- 4.287
- 78
Aynen öyleGeçinemiyoruz diyenlere de soracağım kime oy verdin diyeceğim.
Rte derse ohhh olsun der geçerim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen öyleGeçinemiyoruz diyenlere de soracağım kime oy verdin diyeceğim.
Rte derse ohhh olsun der geçerim.
Tabii mezarlıkları ziyaret etmediğiniz için sevgili musaO kim ki. Ben anlamadım.
Elimizden geleni yaptık daha ne yapalım ki ?Onlara müstahak ben keyfime bakacağım diyenler nasıl bakacak yahu, bana da verin taktik
Ülkenin yarısı istiyorsa yarısı istemiyor iste ama bunu başarı goruyorlar ne diyelim daha beter olsunlar bundan sonra acıyıp üzülene de yazıklar olsun kendi rahatima keyfime bakicam ne halt ederlerse etsinler![]()
Aynen bende kimseyi gözardi etmem merak ederimYoo eğleniyordum neden edeyim
İnsanın görüşünü savunması başka bir sey onunki çok başka. Mesela bazı şeylere şükür sebebi![]()
Buradaki arkadaşlar hep yazdı ama size milletvekillerini çıkarttılar önce meclise ama cumhurbaşkanlığında size çok vermedilerBu hainlikten ders alınsın dilerim. Kimlerle yola çıkacağını bilsin herkes.
İtirazdalar bazı yerlere yurtdışı acildimi ben izlemedim moralim bozulduKk cephesinden hiçbir şekilde açıklama falan gelmedi,nerede bunlar?
Hakkımı hic kimseye helal etmiyorum, ne vergi adı altında benden para alanların cebine indirenlere, ne de evlatlarına, bu dunyada adalet yok öteki tarafta hesaplasacaz herkesleBen zaten o kesime hiçbir zaman üzülmedim bundan sonra zaten üzülmem.
Ama ben eminim ki yine bir haltlar döndü
Kardeşim de içinde çok zor durumdayız diyene bana ne diyeceğimOnlara müstahak ben keyfime bakacağım diyenler nasıl bakacak yahu, bana da verin taktik
Burada da başladı. Konvoy yapıyorlar sanırım.Burada korna sesleri ile kutlamalar başladı...
Neyi açıklayacak ki? Kaybetti işte bu kadarKk cephesinden hiçbir şekilde açıklama falan gelmedi,nerede bunlar?
Rte secmeni onu dusunmuyor ki.Artık kimse ekonomi kötü demesin ülke elden gidiyor demesin. Demekki her şey normal biz yanlış görüyoruz artık bunu düşünüyorum