- 15 Aralık 2019
- 13.897
- 51.261
- 548
- 27
Demek o kadar da değişim istemiyorlarmisBiz çok sabretmiştik sıra onlardaydı.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Demek o kadar da değişim istemiyorlarmisBiz çok sabretmiştik sıra onlardaydı.
Dedim ne oluyor darbe mi?Tsk başkanı açıklama yapıyor
Aynen öyle, vicdanım rahat.
Uçan kuşa, sokaktaki köpeğe, yoldaki ağaca, parktaki çocuğa bakınca güvenle, göğsümü gere gere bakacağım.
Ben değil, biz olmayı eşit olmayı istedim, istemeyenler eğsin yüzünü bana ne…
Ay hızlı yazdım kaçmışaz önce de rte başkanı yazdım başka yere
O kadar öfkeliyim kiZaten akp ye oy vermiyorum vermem ama bundan sonra kk oy vermem
Olmuyor işte başka aday olmazsa başka parti olmazsa ne oy veririm ne umutlanirim.
Böyle böyle seçmeni kaybettiler diğeri niye kaybetmedi abi çuvaldızı biraz kendimize batiralim.
Bu ne böyle ya olan yine eksiye düşen seçmene oluyor aşırı sinirlendim bu saatten sonra da benim için değeri kalmadı bu partinin![]()
Ya bu deveyi güdecegiz dedik ama gudemedik bu diyardan gidecegiz mecbur, suriyelilerle mutluluklar
Ne tepki verecegimi sasırdım bendeAy moralim çok bozuk .bu ülkeden komple çıkmak istiyorum
Normal ,ben de sinirden az önce zarf yalamakta ilgili bi cümle vardı işlemek yazmış işemek okudum.
Ayyyy yandikAyy çinçap gelmese bari![]()
Hâlâ gözardi etmediniz miAyy çinçap gelmese bari![]()
İyi hadi ekonomik krizle mücadeleniz hayırlı olsun, swaplara, parayla vatandaşlık satmalara devam. Suriyelilerle afganlarla dünür olursunuz artık, hayırlı uğurlu olsunADAM KAZANDI![]()
Bu sefer gerçekten 15 gün adam çalıştı ve yalan dolan iftiralardan kurtulamadı okadar yipratmalarina ragmen dimdik durdu kk gönüllere taht kurdu küsmek darilmak yok insanlar gene gitmemiş sandığa okadarda yalvardilarKesinlikle katılıyorum yorumunuza
Yok nereli belli değil yok dinsiz dini belli değil diye diye adamı kötülediler
Ben bile bu seçim dönemi adam akıllı tanıdım tavrını öğrendim Kılıçdaroğlu nu
Ve ilk defa çok istekli oy verdim
Çok çalıştı çok uğraştı
Kötüyü çağırmaz mısın litfennAyy çinçap gelmese bari![]()
Aynen oyleİyi hadi ekonomik krizle mücadeleniz hayırlı olsun, swaplara, parayla vatandaşlık satmalara devam. Suriyelilerle afganlarla dünür olursunuz artık, hayırlı uğurlu olsun![]()
Herseyi hak ediyorlar, daha da üzülmem benKutlamaya başladılar.Babam diyor ki biz önlemimizi aldık,aç kalacak olan kendileri.djdjdjd