Açarsanız beni unutmayın![]()
Unutur muyumBenide cagırın küserim yoksa cok sevdim sohbeti sjsjsjs

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Açarsanız beni unutmayın![]()
Unutur muyumBenide cagırın küserim yoksa cok sevdim sohbeti sjsjsjs
Konusursak kapatirlar sanirim belki ekonomiden sikayetci oluruzBana uyar ama gündemi konuşamayacaksak anlamlı olur mu bilemdim
Ben ince faciasından sonraki ilk istiklal marşında ağlamıştım, bu defa sinir krizi falan geçirmem muhtemelBende bugün”efendiler yarın cumhuriyeti koruyoruz”yazısını görünce tutamadım kendimi![]()
Kimseye kurban olamam, yüceltme huylarından geldik bu hale. Akıl, mantık, ahlak diyorum o kadar. Gerisi boş.Bunu bile anlayamadılar.ben ilk duyduğumda ne demek istediğini anlamıştım.ama fena linçlenecek dedim.şimdi şimdi bazı insanlar anladı ama çoğu nesi varmış çobanın,sen çobana kurban ol diyorlar![]()
Beni korkutuyor bayaYoooo, son oy sayılana kadar twiterdan bağırmaya devam edeceğim, kesinlikle susmayı düşünmüyorum. Bir 'adam kazandı' daha kaldıracak ruh sağlığına sahip değilim. Sıyırmama az kaldı, bu gün bir güzel ağladım 'allahım neden, neden göremiyorlar neden bu at gözlükleri' diye. Biz bir şekilde tekeri döndürüyoruz ama yarın adalete ihtiyacımız olursa ne yaparım, evlatlrım ne yapacak soruları yiyor beni.
Yeğenim gelecek yıl 12. Sınıf, itü kimya müh. İstiyor, nasıl göndeririz o gayya kuyusuna, kendini nasıl korur, nasıl güvende olur. Kafayı yemek üzereyim![]()
Bak kitaplar siirler üzerine de konusabilrizAh dostum çok eksik kalmışız edebiyatın magazini konusunda, biz bir tek nazım hikmetin ilişkileriyle ece ayhanın mahkemelik oluşunun dedikodusunu yapardık, meğersem pandoranın kutusunu ıskalamışızbomba divan edebiyatındaymış
![]()
Kadının yerinde olsam fotoğrafı çektikten sonra kkya da basar yakarım oyumu, ona yar olacağına kimseye olmasınUzak akrabadan biri eşine Erdoğan’a oy basıp telefonla çek fotosunu diyor
Kadın da yapıyor
Bu duyduğum küçük bir örnek
Söz hakkı olmayan çok var.
Velev ki yok olmaz dedi, yada foto çekmedi. Evde kavga kıyamet kopar, öyle adamlar da var.
Özelde açın o zamanKonusursak kapatirlar sanirim belki ekonomiden sikayetci oluruz![]()
Kilo verme topiği açalım, toto büyüdü tel başındaSecimden sonra topik mi acsak muhabbetinizi ozleyecegim seçim üzerine konusamayacaz ama olsun![]()
Ben olsam el hareketi yapıp çekerdim dedim kendi kendimeKadının yerinde olsam fotoğrafı çektikten sonra kkya da basar yakarım oyumu, ona yar olacağına kimseye olmasın
O topiğe beni unutmayın ahahahaKilo verme topiği açalım, toto büyüdü tel başında![]()
Uzun zamandır okumuyorum 1984 kaldı elimde başlayamadım. Fantastik olmayınca sarmıyor beni, ergene bağladım iyice evde 13 yaşında oğlan, okulda bir sürü erken ergen, olgunlaşamıyorum ya da olgunlaşmaya direniyorum.Bak kitaplar siirler üzerine de konusabilriz![]()
Divan sözcüğü bile pek manidar gelmeye başladı zemhericim.Ah dostum çok eksik kalmışız edebiyatın magazini konusunda, biz bir tek nazım hikmetin ilişkileriyle ece ayhanın mahkemelik oluşunun dedikodusunu yapardık, meğersem pandoranın kutusunu ıskalamışızbomba divan edebiyatındaymış
![]()
Benide alın benideeeUnutur muyum![]()
Bak bu da iyiymişBen olsam el hareketi yapıp çekerdim dedim kendi kendime![]()
Telefonları o yüzden istiyoruz işte, o yüzden yasak; özgür olsunlar içeride diye. Bazıları söylene söylene bırakıyor, kafamıza vurur gibi fırlatıyor.Uzak akrabadan biri eşine Erdoğan’a oy basıp telefonla çek fotosunu diyor
Kadın da yapıyor
Bu duyduğum küçük bir örnek
Söz hakkı olmayan çok var.
Velev ki yok olmaz dedi, yada foto çekmedi. Evde kavga kıyamet kopar, öyle adamlar da var.
Çok fantazikmiş aslında o divan değil miDivan sözcüğü bile pek manidar gelmeye başladı zemhericim.![]()