• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Bunu bile anlayamadılar.ben ilk duyduğumda ne demek istediğini anlamıştım.ama fena linçlenecek dedim.şimdi şimdi bazı insanlar anladı ama çoğu nesi varmış çobanın,sen çobana kurban ol diyorlar🤦‍♀️
Kimseye kurban olamam, yüceltme huylarından geldik bu hale. Akıl, mantık, ahlak diyorum o kadar. Gerisi boş.

Yoooo, son oy sayılana kadar twiterdan bağırmaya devam edeceğim, kesinlikle susmayı düşünmüyorum. Bir 'adam kazandı' daha kaldıracak ruh sağlığına sahip değilim. Sıyırmama az kaldı, bu gün bir güzel ağladım 'allahım neden, neden göremiyorlar neden bu at gözlükleri' diye. Biz bir şekilde tekeri döndürüyoruz ama yarın adalete ihtiyacımız olursa ne yaparım, evlatlrım ne yapacak soruları yiyor beni.

Yeğenim gelecek yıl 12. Sınıf, itü kimya müh. İstiyor, nasıl göndeririz o gayya kuyusuna, kendini nasıl korur, nasıl güvende olur. Kafayı yemek üzereyim 😔
Beni korkutuyor baya

Ah dostum çok eksik kalmışız edebiyatın magazini konusunda, biz bir tek nazım hikmetin ilişkileriyle ece ayhanın mahkemelik oluşunun dedikodusunu yapardık, meğersem pandoranın kutusunu ıskalamışız 🤣🤣🤣 bomba divan edebiyatındaymış 🤣🤣🤣🤣
Bak kitaplar siirler üzerine de konusabilriz🤣🤣

Uzak akrabadan biri eşine Erdoğan’a oy basıp telefonla çek fotosunu diyor
Kadın da yapıyor
Bu duyduğum küçük bir örnek
Söz hakkı olmayan çok var.
Velev ki yok olmaz dedi, yada foto çekmedi. Evde kavga kıyamet kopar, öyle adamlar da var.
Kadının yerinde olsam fotoğrafı çektikten sonra kkya da basar yakarım oyumu, ona yar olacağına kimseye olmasın

Bak kitaplar siirler üzerine de konusabilriz🤣🤣
Uzun zamandır okumuyorum 1984 kaldı elimde başlayamadım. Fantastik olmayınca sarmıyor beni, ergene bağladım iyice evde 13 yaşında oğlan, okulda bir sürü erken ergen, olgunlaşamıyorum ya da olgunlaşmaya direniyorum.

Ah dostum çok eksik kalmışız edebiyatın magazini konusunda, biz bir tek nazım hikmetin ilişkileriyle ece ayhanın mahkemelik oluşunun dedikodusunu yapardık, meğersem pandoranın kutusunu ıskalamışız 🤣🤣🤣 bomba divan edebiyatındaymış 🤣🤣🤣🤣
Divan sözcüğü bile pek manidar gelmeye başladı zemhericim. :KK57:

Uzak akrabadan biri eşine Erdoğan’a oy basıp telefonla çek fotosunu diyor
Kadın da yapıyor
Bu duyduğum küçük bir örnek
Söz hakkı olmayan çok var.
Velev ki yok olmaz dedi, yada foto çekmedi. Evde kavga kıyamet kopar, öyle adamlar da var.
Telefonları o yüzden istiyoruz işte, o yüzden yasak; özgür olsunlar içeride diye. Bazıları söylene söylene bırakıyor, kafamıza vurur gibi fırlatıyor.

Back
X