- 3 Mayıs 2015
- 13.224
- 48.478
Kocaman bir KEŞKE!
Washington d a oan saray değil. White house. Beyaz ev.Ne saraymis ya Washington da da var Kremlin sarayı niye biz diğer ülkelerden aşağıda olalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kocaman bir KEŞKE!
Washington d a oan saray değil. White house. Beyaz ev.Ne saraymis ya Washington da da var Kremlin sarayı niye biz diğer ülkelerden aşağıda olalım
Yorumunun tamamına katılmıyorum.ama şu alıntıladığım kısmına asla vede aslaaa katılmıyorumŞimdiye kadar Türkiye Cumhuriyetini en etkili temsil eden liderdir hatta
TAbi canimmmO işleri en iyi siz biliyorsunuz.
Zıt fikirlerdeyiz zaten belli degilm8Her mesajıma beğenmedim yapmak yerine fikirlerinizi yazıp savunacak yanı varsa savunabilirsiniz sanki
Daha fena ozamannCHP'nin Trabzon mitinginden paylaşılan fotoğraf, üzerinde oynanmış çıktı
CHP'nin Trabzon mitinginden paylaşılan bir görselin, üzerinde oynanmış olduğu anlaşıldı. Fotoğrafta yapılan kurguda alanın doldurulmaya çalışıldığı görüldü.www.ensonhaber.com
Bu galiba...Kim paylaşmış var mı CHP den böyle bir paylaşım. Mitingleri izliyorum ben. Kim yaptıysa aşırı kötü yapmış
Chp bu kadar kötü iş çıkarmaz emin ol Lütfen açıp bakın aşırı acemice yapılmış
Zıt fikirlerde olmamız devamlı beğenmedim tuşuna asılmanı gerektirmiyor.Zıt fikirlerdeyiz zaten belli degilm8
Ben dogru diycem,sen hayir yanlis diycen
Sen dogru diycen,ben hayir yanlis diycem
Taciz ve cezamiZıt fikirlerde olmamız devamlı beğenmedim tuşuna asılmanı gerektirmiyor.
Ben yapmıyorum mesela sen de dene bakalım. Bi yerden sonra tacize giriyor yapılan, ceza sebebi de oluyor.
Kasetler kumpas mıydıTAbi canimmm
Sizlerde bel alti vurmayi ,kaset kumpaslarini daha cok iyi bilirsiniz
Dusmana gerek yok size
Siz kendi parti icinde birbirinize yetiyosunuz zaten
Aynı kişinin kasıtlı olarak gönderilerine devamlı beğenmedim basınca öyle oluyor. Benim de beğenmediğim çok gönderi oluyor ama otomatiğe bağlamış gibi arka arkaya beğenmedim yapmıyorum. Fikirlerimizi yazarak anlatabiliriz bence. Zıt görüşler de konuşabilir ve karşı tezler sunabilirTaciz ve cezami
BEgenmedim e basmanin bu anlama geldigini bilmiyordum
Chp belediyelerindeki rusvetlerKasetler kumpas mıydı
Bakara makara kupas mıydı
Bilmem kaç bin dolarlık saatler çantalar kumpas mıydı
Süleyman soylunun fotoğraf albümü
Sinan ateşe yapılan hainlik
halil falyalı
Sedat peker
Mersin limanı
5 li çete (ismi beşli)
Pudra şekeri içen akpnin zengin çocukları
Fetö kupas mıydı
Ne istedinizde vermedik diyen ben miydim
Valla siz adam olmazsınız
Ayni seyi bende sizin icin dusunuyorumYa şunu deseler
Evet yanlışları var
Herşeye rağmen kabul ediyorum ve oy vereceğim
İmajları daha iyi olacak gözümde
Bu kadar mı kör olur insan
Chp belediyelerindeki rusvetler
Namus Sozu verilipte sonra kovulan binlerce iscii
Sizdekiler sat say bitmezde
Ayni seyi bende sizin icin dusunuyorum
Ogrenmis oldum tesekkurlerAynı kişinin kasıtlı olarak gönderilerine devamlı beğenmedim basınca öyle oluyor. Benim de beğenmediğim çok gönderi oluyor ama otomatiğe bağlamış gibi arka arkaya beğenmedim yapmıyorum. Fikirlerimizi yazarak anlatabiliriz bence. Zıt görüşler de konuşabilir ve karşı tezler sunabilir
Rica ederimOgrenmis oldum tesekkurler
Bu sitede pek vakit gecirmedigim icin kurallari tam bilyorum
okudugunu anlamakda gucluk mu cekiyorsun selena hem tam altin hem kart demiyor cvp da ..sen kendi soylediklerinin uzerine senin lafini duzelttiklerini de ekliyorsunHer ay altın bide yarım da vermiyorlar tam altın veriyorlar daha ne olsun altın kart veriyorlar maşallah nazar değecek
konuyla alakasiz mi desem ne desem 1 ay isinma bedavami simdi be dogalgaz arkadaslar
Dinlediğim açıklamalara göre ilk ay yani bu ay doğalgaz tamamen bedava fatura gelmeyecek. Yılın geri kalanı 11 ay içinde aylık 25 metre küplük bir indirim yapmışlar. Bir hesap yapmışlar kaloriferi yakmazsak aylık ortalama 25 metre küp doğalgaz harcıyormuşuz sıcak su ve ocak kullanımında. Önümüz yaz olduğu için ya hiç doğalgaz faturası gelmeyecek ya da 25 metre küpten fazla harcandıysa kalan kullanımın tutarı gelecek. Aylık 25 metre küp doğru yani. Tabi dediğim gibi yapılan açıklamalara göre benim anladığım bu :) Yani kış geldiğinde 25 metre küpe güvenip kalorifer köklenmez.1 yil 25 m3 bedava
herkes diyor ki aylik 25 m3 bu mumkun degil bence ayin 5 i 6 si gibi dogalgaz faturasi geliyor gorecegiz bakalim :)