Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu mu video
Ya bı izleyin ya şaka gibisiniz CHP kendisi vaad verdi
Ayyy çok komiksiniz ya şaka gibisiniz cidden kimlerle konuşuyorumDinlediğinde ne anladın selena acıklamasyla anlatmış özgür özel.. reklam kampanyasıymıs.. 5 yıl sonra traktör alacak durumda oluyosnz chp destegyle diye..
Üşenme tamamını izle..Ayyy çok komiksiniz ya şaka gibisiniz cidden kimlerle konuşuyorum
Yav biz niye bilmiyok?Ya bı izleyin ya şaka gibisiniz CHP kendisi vaad verdi
Benden paylaşımislar da çarpıcı olsun diye yazmışlar da millet bunların alay konusu muYav biz niye bilmiyok?
Bu mu video
İzledim anahtar teslimi de yapacak Kılıçdaroğlu inada bakar misinizÜşenme tamamını izle..
Ülkece tek sorunumuz bedava traktör mü sence?Benden paylaşımislar da çarpıcı olsun diye yazmışlar da millet bunların alay konusu mu
Hangi ara izledinİzledim anahtar teslimi de yapacak Kılıçdaroğlu inada bakar misiniz
Yıllarca bu milletle öyle kafalar bulundu, öyle dalgalar geçildi ki, CHP’lilerin traktör olayını tınladıklarını zannetmiyorum. CHP’ye oy veren de zaten traktör için vermiyorÇarpıcı olsun diye diyo işte çevir kazı yanmasın önce vaad veriyor sonra çarpıcı olsun diye demişiz milletle kafa mi buluyor lar nedir
ulan adam traktör sordu özgür özel belediye başkanının muğladaki yolculuk maceralarını anlattı. aklıma cem yılmazın stand up'ından YALAN partı geldi....Videonun altına yazılan bir yorum. Az önce izledin sende Özgür Özel böyle mi dedi yoksa "Yerelde verdiğimiz destek sonucu çiftçi kazanacak traktör alabilecek parası olacak dedik " mi dedi....Altına yorum yazanlar bile dinlememiş bol keseden atıp tutuyorlar. Çoğu troll bunlarınBenden paylaşımislar da çarpıcı olsun diye yazmışlar da millet bunların alay konusu mu
Kocasına lazım. Ülkeyle pek ilgisi yok onun.Ülkece tek sorunumuz bedava traktör mü sence?
Aha, dedim kadını delirttiulan adam traktör sordu özgür özel belediye başkanının muğladaki yolculuk maceralarını anlattı. aklıma cem yılmazın stand up'ından YALAN partı geldi....Videonun altına yazılan bir yorum. Az önce izledin sende Özgür Özel böyle mi dedi yoksa "Yerelde verdiğimiz destek sonucu çiftçi kazanacak traktör alabilecek parası olacak dedik " mi dedi....Altına yorum yazanlar bile dinlememiş bol keseden atıp tutuyorlar. Çoğu troll bunların
Yok bide özgür ozelin altın vaadi var her aileye bir tam altın çocuk kandırıyorlar sanki ya saçmalığa bakÜlkece tek sorunumuz bedava traktör mü sence?
Altın için mi veriyosunuzYıllarca bu milletle öyle kafalar bulundu, öyle dalgalar geçildi ki, CHP’lilerin traktör olayını tınladıklarını zannetmiyorum. CHP’ye oy veren de zaten traktör için vermiyor
Ya bir git Selena,20 küsür senedir yeterince kandırıldık zaten.Yok bide özgür ozelin altın vaadi var her aileye bir tam altın çocuk kandırıyorlar sanki ya saçmalığa bak
Canım kendi hesabindan paylaşmış bedava traktör diyeulan adam traktör sordu özgür özel belediye başkanının muğladaki yolculuk maceralarını anlattı. aklıma cem yılmazın stand up'ından YALAN partı geldi....Videonun altına yazılan bir yorum. Az önce izledin sende Özgür Özel böyle mi dedi yoksa "Yerelde verdiğimiz destek sonucu çiftçi kazanacak traktör alabilecek parası olacak dedik " mi dedi....Altına yorum yazanlar bile dinlememiş bol keseden atıp tutuyorlar. Çoğu troll bunların
Baksana ya miting mi veriyor ne veriyor altın vericez diyorYa bir git Selena,20 küsür senedir yeterince kandırıldık zaten.