- 31 Mart 2022
- 4.868
- 15.448
Muhakkak.En yanlış saat bile günde iki kez doğruyu gösterir
Ersan şen
Atatürk düşmanlığına istinaden gönderdim "sadece"
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Muhakkak.En yanlış saat bile günde iki kez doğruyu gösterir
Ersan şen
Bu teyzelere sorsan cogunlugu 40 yil yasadiklari ulkenin dilini adam akilli bilmezler, eurolari bozdurup turkiye cennet der ama hayatta geri donmezler, yandas kanallara kulaklari tam acip diger kanallari yalan soylemekle suclarlar daha neler neleeerOrdan buradaki tv kanallarını takip ediyorlar büyük ihtimalle
İktidar yandaşı kanallara göre az bile yapıyorlar
Ordan buraya cenk etmeye gelmeseler iyidir
Yok hakaret edilmeden de yeniliyor ayrıca beş altı gün ceza nedir ya
Vallahi bende bilmiyorum üç defadir ceza alıyorum ilk tek gün sürdü sonra dört gün sürdü şimdi beş altı gün sürdü bende CHP'lilere söylenince ceza mi veriliyor acaba diye sorguladım
Konuşulmuyor demekki direk ceza
Sen bir gün yiyorsun beş altı gün mu yiyosun neyse bişey demicem direk ceza geliyor
Ne bilim bende sorguluyorum
Selena12 ve bu topiği okuyan herkes,Buradaki de muhalefeti mi savunuyor acaba torpilli
Turkiyenin kanallarini takip ediyorlar cunku cogu yasadiklari ulkenin dilini bilmiyorOrdan buradaki tv kanallarını takip ediyorlar büyük ihtimalle
İktidar yandaşı kanallara göre az bile yapıyorlar
Ordan buraya cenk etmeye gelmeseler iyidir
Her gün mitinglerde konuşuyorsa gitmiştir sesiNe kadar rahatsız edici bir ses.
Bak seçimde aramızda olamazsın sonra
O da ayri bir konu insan yasadigi ulkenin dilini nasil ogrenemez nasil konusamaz yaTurkiyenin kanallarini takip ediyorlar cunku cogu yasadiklari ulkenin dilini bilmiyor
Adamın evi var arabası var ortalamanın üstünde bir geliri var genedeBu teyzelere sorsan cogunlugu 40 yil yasadiklari ulkenin adam akilli bilmezler, eurolari bozdurup turkiye cennet der ama hayatta geri donmezler, yandas kanallara kulaklari tam acip diger kanallari yalan soylemekle suclarlar daha neler neleeer
Kendi insanina bunu reva gorenlere ne desek bos, yakinda yine baharlar gelecek umuyorum ki.Adamın evi var arabası var ortalamanın üstünde bir geliri var genede
Ben iyiyim ama bu sistem yanlış fakir fukara için bile olsa sistem değişsin diyor
Halk ekmek kuyruğundaki teyze bu sistemin kulu kurbanı oluyor
Oradaki gurbetçi orda sol partilere oy veriyor destekliyor
Burada sağında sağını destekliyor
Çıldırmamak işten bile değil
Cunku bu tipler kutuplasarak yasiyor yasadiklari ulkede. Marketleri, bakkallari, bankalari her seyleri kendilerine öź.O da ayri bir konu insan yasadigi ulkenin dilini nasil ogrenemez nasil konusamaz ya
Dogru dedin ingiltere de bile adamlar kendilerine turk mahallesi kurmuslar cogunlugu orada yasiyor, resmen yeni turkiye kurmuslarCunku bu tipler kutuplasarak yasiyor yasadiklari ulkede. Marketleri, bakkallari, bankalari her seyleri kendilerine öź.
Yasadiklari ulkenin insanini da begenmez gavur derler.
Euroya odakli bir hayat
Ben almanyadayim, turklerin kutuplasarak yasadigi gettolari bi gorsen! Sokaklarindan gecemezsin.Dogru dedin ingiltere de bile adamlar kendilerine turk mahallesi kurmuslar cogunlugu orada yasiyor, resmen yeni turkiye kurmuslar
Allahtan ben diger tarafta yasiyorum burada hic turk yok
Mhp lilerden sürekli bu tarz açıklamalar geliyor. Streste yer bitirir adamı. Erdoğanın işi zor
Bununla ilgili bir düzeltme göremedim.Birininkini düzeltmişlerdi 'parti adları karıştı' diye. Bu başka biri mi
"Cumhur İttifakı'yla ilgisi yok HÜDA PAR'ın. HÜDA PAR'ın adayları AK Parti'den milletvekili adayı, ittifakın içinde değil. Bizden buradan bir şey çıkmaz, HÜDA PAR'la müdaparla biz ne görüşürüz ne beraber oluruz. Aday olarak gösteriliyorlar, onlar da teröre karşıyız diyorlar, birtakım şeyler söylüyorlar. Bir ittifak değil, AK Parti listelerinden milletvekili adayları."....DemişBirininkini düzeltmişlerdi 'parti adları karıştı' diye. Bu başka biri mi
Tahmin edebiliyorum valla, burada da ayni bir de turklerde kendi vatandasini kaziklamaya calismak cok var yurtdisinda, gel de utanma yani kendi ulkedasindan.Ben almanyadayim, turklerin kutuplasarak yasadigi gettolari bi gorsen! Sokaklarindan gecemezsin.
Yahu ülkedaşım adam ama utaniyorum ya görünce. Baska milletlerde yok mu oyle var tabi ama ben de turk oldugum icin beni bizimkiler ilgilendiriyor.
Avrupa’da bunların burnundan dökecek ultra faşist bir sağ iktidar dilemek beni kötü biri yapar mı?Adamın evi var arabası var ortalamanın üstünde bir geliri var genede
Ben iyiyim ama bu sistem yanlış fakir fukara için bile olsa sistem değişsin diyor
Halk ekmek kuyruğundaki teyze bu sistemin kulu kurbanı oluyor
Oradaki gurbetçi orda sol partilere oy veriyor destekliyor
Burada sağında sağını destekliyor
Çıldırmamak işten bile değil