Saraylim gel de şuralarin tozunu bi attır ya .Secimle gitmez, cunki gidemez. Kimse hayal kurmasin. Herseyi ama her seyi yapacaktir. Akliniza gelen gelmeyen.. Sucu da millet ittifakina atacaktir her zamanki gibi. Hele ki sandiktan gene de cikmazsa.. Secimlerden sonra fazla dolasmayin ortalikta.
Körler .
Biliyorum :) aşkın gözü kördür diye boşuna dememişler, onlar aşıkKörler .
Kıraathane ağzıyla siyaset yapıyor. Kıraathaneden çıkmayan insanlar da, onda kendini görüp oy veriyor. Bir de bu adama karşılık Kılıçdaroğlu’nu iki kelimeyi bir araya getiremeyen, liderlik vasfı olmayan sıfatlarıyla niteliyorlar. Liderlik vasfı(!) olan konuşmayı bilen(!) lidere bak! Bağırma çağırma, hakaret, fakir edebiyatından başka bir şey yapmıyor.
Biri varoş dili ve edebiyatında dibi gördü, diğeri uyduruk matematik hesabında 17 Nisan yerine 17 Mayıs'a ulaştı. Onlar saçmaladıkça dinleyenler daha coşkuyla alkışlıyor. Sorun saçmalayanda değil, saçmalatanda. Bunun dinlememek ve mantık aramamaktan, sorgusuz biattan başka açıklaması yok.
"Denizler ortasında çöle düşmüş bir ülkesin, ağla sevgili yurdum ağla."
Kıraathane ağzıyla siyaset yapıyor. Kıraathaneden çıkmayan insanlar da, onda kendini görüp oy veriyor. Bir de bu adama karşılık Kılıçdaroğlu’nu iki kelimeyi bir araya getiremeyen, liderlik vasfı olmayan sıfatlarıyla niteliyorlar. Liderlik vasfı(!) olan konuşmayı bilen(!) lidere bak! Bağırma çağırma, hakaret, fakir edebiyatından başka bir şey yapmıyor.
Gerçekleri göremeyecek kadar kör aşık etme yarabbimBiliyorum :) aşkın gözü kördür diye boşuna dememişler, onlar aşık
İktidarın süresi kadar evliliğim var, aşkın dibini de pikini de gördüm de aşkın ömrü var, mantık devreye girer bir yerde. Bu aşk falan değil, olsa duramazlardı bunca yıl.Gerçekleri göremeyecek kadar kör aşık etme yarabbim
Hüda par için gösterdiğin hassasiyeti hdp içinde gösterseydin yazdıkların biraz daha inandırıcı olurduHÜDA PAR’ın Hizbullah ile bağlantısı olduğu konusunda yapılan paylaşımların ve iddiaların yer aldığı 47 haber sayfasına erişim engeli kararlarıyla, internet sansürü uygulandı.
Çünkü Cumhur İttifakı, listelerinden aday dahi gösterdikleri ortakları HÜDA PAR hakkında geçmişe dair olumsuz hiçbir şey yazılmamasını istiyor.
HÜDA PAR yetkilileri ışık hızı ile mahkemelere başvuruyor, mahkemeler ışık hızı ile engelleme kararı çıkarıyor.
Ben yine de tarihe not düşmek istiyorum.
Yazdıklarım gerçek zaten. PKK da Hizbullah ta terör örgütüdür. Hdp mecliste olan bir partidir.Hüda par için gösterdiğin hassasiyeti hdp içinde gösterseydin yazdıkların biraz daha inandırıcı olurdu
Seçimin kaybedilecegi anlaşılınca simdiden kılıf hazırlanmaya başlanmışSecimle gitmez, cunki gidemez. Kimse hayal kurmasin. Herseyi ama her seyi yapacaktir. Akliniza gelen gelmeyen.. Sucu da millet ittifakina atacaktir her zamanki gibi. Hele ki sandiktan gene de cikmazsa.. Secimlerden sonra fazla dolasmayin ortalikta.
Senin bütün olayın genel başkan değil mi? KK olmasaydı, diktatör diktatör oturmasaydı koltukta, yapışmasaydı oraya CHP'ye oy verirdin değil mi?Hüda par için gösterdiğin hassasiyeti hdp içinde gösterseydin yazdıkların biraz daha inandırıcı olurdu
Birileri çıkıyor Atatürk yaşasaydı yüzünüze tükürürdü. Birileri Ecevit yaşasaydı Cumhur İttifakında olurdu. Oğlu çıkıyor babam yaşasaydı Erdoğan ile birlikte olurdu. Düşün ölülerin yakasından. Kendi fikrinizi söyleyin. Tüküren tükürsün, birlikte olan olsun. İnsanın ölümünden sonra kimse o kişinin adına konuşmasın. Cevap hakkı olmayanın adına konuşulmaz. Ne münasebet!
Hem Atatürkün partisiyiz diyeceksin hem terör örgütleriyle dolanacksin bol keseden koltuk dagitacaksinSenin bütün olayın genel başkan değil mi? KK olmasaydı, diktatör diktatör oturmasaydı koltukta, yapışmasaydı oraya CHP'ye oy verirdin değil mi?
Dön gel de bitsin bu hasrettttttttt.Hem Atatürkün partisiyiz diyeceksin hem terör örgütleriyle dolanacksin bol keseden koltuk dagitacaksin
Boş ver! Sen KK genel başkan olmasaydı, Millet İttifakı başkasını aday gösterseydi AKP'den başkasına oy verir miydin? İçimizdeki değişime neden odaklandın? Bizde değişim olsa sen oy verir misin?Hem Atatürkün partisiyiz diyeceksin hem terör örgütleriyle dolanacksin bol keseden koltuk dagitacaksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?