- 9 Şubat 2010
- 17.836
- 39.776
Bakalım neleri varmış bir yüzükle gelenlerin
Onun üzerinde bir şey yoktur ben diyeyim, çocuklarının üzerindedir her şey. Yine bir yüzüğü vardır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bakalım neleri varmış bir yüzükle gelenlerin
Neyi hak ettiğimizi yakında göreceğiz.
Mala zarar vermiş, ne hakla başkasının eşyasını tekmeliyor? Peki bu canlının beni şortla gördüğünde aynı şeyi bana yapmayacağının garantisi var mı? Toplumdan soyutlanmalı, sokağa çıkması engellenmeli.
Kadınları ve köpekleri sokakta görmek istemiyorlar. Evlerinde üç dört kadın bulunsun ama. Olmazsa olmaz.Bunların istekleri niye en nihayetinde kadını etkiliyor anlamıyorum, kadınlardan ne istiyorlar. Bıktım şu bozuk zihniyetten. Çevremde yeterince var, bunlara hak tanınsın istemiyorum daha fazla.
ahhaaaağ neva geri dönmüs yine siyasette takışacakmiyiz nevaŞu adama oy verecek olan var mı cidden
Yüklensen de değişmiyor ki, arkadan gelip beğenmedin atan var halâ, kılıçdaroğlunun hdpyle görüşmesi dilindeydi bu gün bahçelinin, 18 mart mesajının arasına sıkıştırmış. Ortağının hizbullahla ortak olmakta olmasını dile getirmiyor. sanki onların koşulları hdpninkilerden değişik. Hatta hdpninkiler bunların yanında yumuşak kalmaya başladıYa bu kadar yüklenmeseydin.
Daha önce takışmış mıydık ?ahhaaaağ neva geri dönmüs yine siyasette takışacakmiyiz neva
evet nick degistirdim (minik meleklerim)Daha önce takışmış mıydık ?
Aaa sen miydin canım yaa :))evet nick degistirdim (minik meleklerim)
evet berbaer yiruduk biz bu yollarda bereber banlandik siyaset konularindaAaa sen miydin canım yaa :))
evet berbaer yiruduk biz bu yollarda bereber banlandik siyaset konularinda
Aynısını biz de diğer adam İçin demiştikŞu adama oy verecek olan var mı cidden