- 20 Mart 2008
- 140.618
- 210.844
- 60
Toplam ne kadar göçmen var onu bilmek lazım.Ben de yazdım kimbilir Afganlı kaç diye. Pakistanlı da vardı gerçi
Çok şükür hamdolsun.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Toplam ne kadar göçmen var onu bilmek lazım.Ben de yazdım kimbilir Afganlı kaç diye. Pakistanlı da vardı gerçi
Hanımefendi 2019 da verilen vatandaşlık sayısını 150 bin açıkladılar. Onun bile şeffaflığı yokken 4 sene içinde Soylu'nun açıkladığı 230 bin, doğum oranları ve gelenlere dağılım yaparsanız(gitmek istemiyoruz, sizi göndereceğiz diyen kişilerden bahsediyoruz) siz bu rakama inanıyor olamazsınız?Arkadaşim oy kullanabilmek için vatandaşlık alinmasi gerekiyor. Sıradan mültecinin oy kullanma hakkı yok bunu diyorum.
Ben de hatırlamıyorum.20 yil oncesinide biliyoruz.. hatta daha oncesini.. ne zaman Turk insani cok iyi simdi refahimiz yuksek dedi mesela? Ben hic hatirlamiyorum oyle bir donem. Sen hatirliyor musun?
Haber sitelerinde iddia edildi diye çıkar dava açmasınlar diye ben birebir yaşadığım olaydan bahsedeyim.Toplam ne kadar göçmen var onu bilmek lazım.
Çok şükür hamdolsun.
Sadece orada mı kullandı bu hakaretleri, öğretmenlere demediği kalmadı geçen yıl, kendi ayrı bakanları ayrı. Ama biz haketmişizdir değil mi pardon haklısın. O ne dese doğru, cümleleri de tam siyasi lider cümleleri. Muhalif kanada yani ülkenin %48ine lgbt demek ne demek, lgbt argoda ne olarak anılıyor bir düşün bakalım. Adam aleni küfür ediyor siz makul buluyorsunuz. Böyle biri komşunuz olsa selam vermeyeceğinize eminim ama ülke emanet ediyorsunuz.Hala nasil boyle yazabiliyorsunuz koydekine 500 lira ver harcayamaz dedi ya.. yani dalga mi geciyorsunuz sizler? Tamam cok guzel konusuyor ama bos konusuyor … bir gun kalp yapip ertesi gun masalara vuruyor yazik o da napacagini sasirdi.. bence de iyi yonetti ve yonetiyor zira oncesindede uzerine cok gelindi .. suan ise kilicdaroglunu secenler uzerine gidiyor adamin.
Birde surtuk demese iyiydi ama sen gezide cikip kamu malina zarar verdin mi? Vermediysen uzerine alinmana gerek yok. Zarar verenler evet uzerine alinabilir.. daha kac kez bunun aciklamasi yapilsin istiyor sunuz?
Alintiladigim arkadaş yazmış ya komşusu pkklilari paylaşıp güzel sözler yazıyormuş onları söyledim okusaydıniz sormanıza gerek kalmazdiBunu yazana kadar soruma da cevap verebilirdiniz. Kim bu PKK lılar ?
Konut satın alarak vatandaş olanları ne yapacağız. Mülteciler oy kullanamaz evet ama mülteciyken vatandaşlık satın alanlar, sözde özel durumlardan vatandaşlık alanlar çatır çatır kullanıyor. Onların sayısı da fazlasıyla belirsiz.Arkadaşim oy kullanabilmek için vatandaşlık alinmasi gerekiyor. Sıradan mültecinin oy kullanma hakkı yok bunu diyorum.
Peki bunlar bu ülkenin ne kadarını teşkil ediyor. Sanki siz hariç herkes böyle yaşıyormuş gibi konuşuyorsunuz, hayatınızdaki bir dünya insandan sadece 2si böyle, peki ya geri kalanlar. Yetiştiremeyenler, evine besin değeri yüksek bir lokma yiyecek sokamayanlar, onlar ne olacakBen bunun aksini iddia etmiyorum ki zaten, arada tabiiki disardanda yiyeceksin iceceksin tatile gideceksin.. ama bazi insanlarin israrla butcelerine gore davranmayip tum hafta disardan yeyip para yok diye aglamasi cidden inandirici gelmiyor artik. Herkes aileden zengin degil ki.. cogu insan calistigini yiyor
Hatalari vardir illa.. caliyorda olabilir..ama karsisina adam gibi muhalefet koyamayanlar dusunsun.
Niye ki? Senin için sorun mu bu? Ayıp mı çalmak? Herkes yapmıyor mu? Herkes çalar, herkes adam kayırır çünkü bizim ülkenin geleneği bu değil mi sana göre?Buarada biri cumhurbaskanina hirsiz filan yazarsa ben ss alip emniyete gondercem haberiniz olsun!
Burada güya örnek veriyorsunuz öyle mi?Hey yavrum hey Atatürk'ün mezarına işeseler adamın canı daha az yanardı.
Uslûbunuz bozuk hem de çok bozuk.Reis kim hdsbjds Erdoğan zaten geçmiş dönemlerde öyle demesine rağmen şimdi apaçık LGBT düşmanlığı yapıyor. Biz hatta instagramda bunun dalgasını çok geçtik, ''Recep, Tayyip'e karşı çıkıyor''
Çünkü kendisi de biliyor halkın bam telini, nabza göre şerbet veriyor, biz buna ikiyüzlülük diyoruz. Ablam ss al emniyete gönder ya bana ne ben PKK'lıyı SS alıp gönderdim kaç kere hiçbir şey yapmadılar, doğruyu söyledik diye bize bir şey olursa ben bundan çekinmem. Keşke sizin onu savunduğunuz kadar o da halkını savunsa. Elin Suriyelisi çıkıp ben vergi vermiyorum her şey çok güzel dolar 23 bir şey düşünmüyorum deyince zorunuza gitmiyor mu sizin? Gidin onu şikayet edin bakalım neler olacak. Biz kimi kime şikayet edelim peki? Recep'i Tayyip'e mi şikayet edelim bana kitapsız sürtük terörist inançsız dediği için? Bu terörist lafını üniversite öğrencileri yurtlara para yetiştiremeyip sokakta battaniyelerle yattıklarında '' Bunlar kim ya? Bunlar öğrenci mi? Bunlar olsa olsa terörist'' kendisi söyledi.
Neyi savunduğunuzu anlamıyorum bu devran bir gün dönecek, herkes bir gün toprak olacak ve ne demişler:
Dünya benim diye sevinme, çünkü yarın sana düşman olacak!!
Kendi is yeri olanlar vergiden kaciriyor, yani caliyor..yani insandir yapabilir. Onun yerinde olsan sende yapardin belki Kimse babamin oglu degil neden guveneyim? Evet ulke gelenegi bu..ama sizin gibi ben parmakla gostererek caldi diyemem kimseye, gozumle gormedim.Niye ki? Senin için sorun mu bu? Ayıp mı çalmak? Herkes yapmıyor mu? Herkes çalar, herkes adam kayırır çünkü bizim ülkenin geleneği bu değil mi sana göre?
20 yil oncede vardi hala var copten(!) yemek toplayan.. bugunun isi degilPeki bunlar bu ülkenin ne kadarını teşkil ediyor. Sanki siz hariç herkes böyle yaşıyormuş gibi konuşuyorsunuz, hayatınızdaki bir dünya insandan sadece 2si böyle, peki ya geri kalanlar. Yetiştiremeyenler, evine besin değeri yüksek bir lokma yiyecek sokamayanlar, onlar ne olacak
Kk ya mi ulkeyi emanet etselerdi karsisina adam gibi bir muhalefet cikmiyorsa bizim sucumuz mu?Sadece orada mı kullandı bu hakaretleri, öğretmenlere demediği kalmadı geçen yıl, kendi ayrı bakanları ayrı. Ama biz haketmişizdir değil mi pardon haklısın. O ne dese doğru, cümleleri de tam siyasi lider cümleleri. Muhalif kanada yani ülkenin %48ine lgbt demek ne demek, lgbt argoda ne olarak anılıyor bir düşün bakalım. Adam aleni küfür ediyor siz makul buluyorsunuz. Böyle biri komşunuz olsa selam vermeyeceğinize eminim ama ülke emanet ediyorsunuz.
Olan oldu, şahıs hala ülkeyi yönetiyor. Bakalım yaratıcı fikirleriyle batırdığı ekonomiyi toplayabilecek mi, hep beraber göreceğiz türkiye yüzyılını. Çoğulcu demokrasi ve güçler ayrılığına dönemediğimiz için gerçekten üzgünüm ama iflas etmiş bir ülkeyi sol ağırlıklı görüşteki insanlar devralmadığı için çok mutluyum açıkçası, batıran çıkarsın bakalım çıkıyor mu.
Kk meselesine gelince evet artık bırakmalı, paçasına yapışıp ağlayacak halimiz yok çünkü siyasette kutsallaştırma olmaz, biri gider başkası gelir. Bunu saçma bulanlar demokrasiden zerre anlamıyor demektir.
Sorun bu aslinda.. erdogandan once herkes sahlanip ucuyordu sanki erdogan yuzunden herkes krize girdi. Bu ulkede bir gecede 20 banka batirildi.. yani ben hic bir zaman hatirlamiyorum insanlarin sukurler olsun bugun guzel hersey dedigini.. eskiden soyle guzeldi filan deniyor evet belki simdiye bakarak bazi seyler daha iyiydi ama yarinda bugunu ozleyecek herkes..Ben de hatırlamıyorum.
Tweet paylaştım ama silinmiş.
Bak sen de yazmışsın işte!Sorun bu aslinda.. erdogandan once herkes sahlanip ucuyordu sanki erdogan yuzunden herkes krize girdi. Bu ulkede bir gecede 20 banka batirildi.. yani ben hic bir zaman hatirlamiyorum insanlarin sukurler olsun bugun guzel hersey dedigini.. eskiden soyle guzeldi filan deniyor evet belki simdiye bakarak bazi seyler daha iyiydi ama yarinda bugunu ozleyecek herkes..
PekiBak sen de yazmışsın işte!
Niye daha da kötüye gidiyoruz biz?
Ben daha yüzeysel bakıyorum.Peki
Kime verseler oylarini kotuye gitmez? Sanki baska adam var?
Adamlık nedir? Çok sık kullanıyor sizin taraf. Adam gibi bir aday... Adam mı var?Peki
Kime verseler oylarini kotuye gitmez? Sanki baska adam var?
Ama herseyin sorumlusu erdogan diyorsaniz, karsisina halkin sececegi birini cikarmak zorunda muhalefet.Ben daha yüzeysel bakıyorum.
Seçime indirgemiyorum şu an.