Sen şu mitinglerde gösterilen videonun montaj olduğunu biliyormusun bilmiyormusun?Link haber vs. Alayım
Biliyorlar sanirimSen şu mitinglerde gösterilen videonun montaj olduğunu biliyormusun bilmiyormusun?
Ben ne diyorum sen ne diyorsunSen şu mitinglerde gösterilen videonun montaj olduğunu biliyormusun bilmiyormusun?
Banlanırsın sus calpolKaynak nereniz tövbe ya
Biz kandırılmadikHiç kandırıldık dendiğini duymadım hatırlamıyorum öyle bir şey.
Şaka mısınız bir üstteki mesajınızda orası geçti şimdiyi konuşuyoruz diyorsunuz ben önceyi söyledim şimdi mv öyle söyledi mi bilemem ama montaj olduğunu kabul etmişlerdi zaten diye biliyorsanız ne diye bilmiyorum deyip duruyorsunuz.Suyu bulandırıp kaçmak yok öyle bulacaksınız o videoyu hanımlar
Hayır ben başka birşey soruyorum evet yada hayır de.yada cevap vermek istemiyorum de.montaj olduğunu biliyormusun.Ben ne diyorum sen ne diyorsunOrası geçti biz şimdiyi konuşuyoruz
Haberturkte soylediya haberturkun arşivlerini karistirayim çöp karistiri gibiTamam göreyim diyorum söyledi diyorsunuz ben de bir göreyim
Vaktinizi harcamayın ya sanırım mv söylemiş dediğine inanmıyor.Haberturkte soylediya haberturkun arşivlerini karistirayim çöp karistiri gibi
Evet ben pes ettim zaten .ama biliyorlar kesin biliyorlar herşeyi.Vaktinizi harcamayın ya sanırım mv söylemiş dediğine inanmıyor.
İlk başını biliyor olayın.
Olaylar karışmış gibi
Eh nihayet tebrik ederimVaktinizi harcamayın ya sanırım mv söylemiş dediğine inanmıyor.
İlk başını biliyor olayın.
Olaylar karışmış gibi
Niloya burada attığın mesaj sayısı bu söylediğini yalanlıyor.Ben de belgesel izlerim kitap okurum tarih okurum öyle sosyal medyada yorum okumakla oralarda vakit geçirmekle maalesef olmuyor
7 haziran 2015 seçiminde malum kişiler malum partiye oy verdiğinde de aynısını dediniz miEh nihayet tebrik ederim
Yok c.başkanımızın kazanması için yapmamız gerekiyordu hangi m.vekili ne zaman nerede söylemiş.
Ayrıca öyle bir videonun varlığının önemi yok. Ter*ris* başları çıkıp tek tek adaylarını söylediler ve vandan diyarbakıra batmandan şırnağa kimin meclise vekil gönderdiğini gördük. Bu vekilleri gönderenlerin cumhurbaşkanlığında aday çıkartmayıp kime oy verdiğini de gördük. Fazla söze gerek yok
videoda Suriyelileri savunanlara evsiz kalmış bir Suriyeliyi evlerine almaları teklif ediliyor anında topukluyorlarBi mülteciler kalmıştı savunmadiginizevet zenginler yardım ediyor bunlara. Benim mahallemde belediye arabası bunlara her gün sıcak yemek dağıtıyor ya onlarda beğenmediklerini bizlerin kapısının önüne döküp gidiyor. Siz hala güzelleme yapin
Ee nihayet derken ben en başında mvyi bilemem ama kabul ettiler sonuçta dedim siz bilmiyormuş gibi davranıp başka yere çekmişsiniz ne yazdığım duruyor orda.Eh nihayet tebrik ederim
Yok c.başkanımızın kazanması için yapmamız gerekiyordu hangi m.vekili ne zaman nerede söylemiş.
Ayrıca öyle bir videonun varlığının önemi yok. Ter*ris* başları çıkıp tek tek adaylarını söylediler ve vandan diyarbakıra batmandan şırnağa kimin meclise vekil gönderdiğini gördük. Bu vekilleri gönderenlerin cumhurbaşkanlığında aday çıkartmayıp kime oy verdiğini de gördük. Fazla söze gerek yok
Kendilerini işte gülücük ataraktan beğenmedim tıklayaraktan avutuyorlar ne yapsınlar ancak öyle mutlu olabiliyorlarYorumun altındaki kahkahalarda acı var Deniz ve KumBunlar hep yüzde 60 la geliyoruz diye bağıranlar yüzünden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?