Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 426 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 807 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.350
Ahh nerede buranın önceki kullanıcıları bir şey söylediğinde doğru ya da yanlış kaynağını paylaşan Bir şey at ortaya kaybol iyiymiş

Suyu bulandırıp kaçmak yok öyle bulacaksınız o videoyu hanımlar
Şaka mısınız bir üstteki mesajınızda orası geçti şimdiyi konuşuyoruz diyorsunuz ben önceyi söyledim şimdi mv öyle söyledi mi bilemem ama montaj olduğunu kabul etmişlerdi zaten diye biliyorsanız ne diye bilmiyorum deyip duruyorsunuz.
Mv demiş mi dememiş mi ne bileyim başta yazdığıma bakarsanız demiş mi bilemem yazdım.

Vaktinizi harcamayın ya sanırım mv söylemiş dediğine inanmıyor.
İlk başını biliyor olayın.
Olaylar karışmış gibi
Eh nihayet tebrik ederim
Yok c.başkanımızın kazanması için yapmamız gerekiyordu hangi m.vekili ne zaman nerede söylemiş.
Ayrıca öyle bir videonun varlığının önemi yok. Ter*ris* başları çıkıp tek tek adaylarını söylediler ve vandan diyarbakıra batmandan şırnağa kimin meclise vekil gönderdiğini gördük. Bu vekilleri gönderenlerin cumhurbaşkanlığında aday çıkartmayıp kime oy verdiğini de gördük. Fazla söze gerek yok

Ben de belgesel izlerim kitap okurum tarih okurum öyle sosyal medyada yorum okumakla oralarda vakit geçirmekle maalesef olmuyor
Niloya burada attığın mesaj sayısı bu söylediğini yalanlıyor. Benim üyeliğim ve mesaj sayımızla mukayese edebilirsin bunu

7 haziran 2015 seçiminde malum kişiler malum partiye oy verdiğinde de aynısını dediniz mi

videoda Suriyelileri savunanlara evsiz kalmış bir Suriyeliyi evlerine almaları teklif ediliyor anında topukluyorlar bakmayın savunanlara hepsi lafta

Ee nihayet derken ben en başında mvyi bilemem ama kabul ettiler sonuçta dedim siz bilmiyormuş gibi davranıp başka yere çekmişsiniz ne yazdığım duruyor orda.
Kim göndermiş mv oralardan?
Daha önceki seçimde kime oy vermişler ya da ondan öncekinde?
İnsanları yaftalayıp durmayın geçmiş gitmiş seçim üzerinden ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…