Burda kayıtlı Suriyeliler varmış vatandaşlık veriliyorya onlar sanırım . Kaçak afgani duydum da öbürünü duymadım.Boyle kanun mu cıkarsınlar
Turkıye de mi yasıyorsunuz?
Zaten surıyeliler oy versin dıye getirildi ve vatandaşlık satıldı
Niye yasa cıkarsın o zaman niye topladı
Sıradaki yalan gelsinAkp milletvekilinden biri gazeteciye demiski gazeteci anlatti bizim yaptığımız terör taktiği iyi tuttu, montaj olduğunu biz zaten biliyorduk cumhurbaşkanimizin tekrar kazanması için yaptirmamiz gerekiyordu demiş. Tuttum tuttu bizim seçmenler inandım inandimi gerisini boşver demiş ya şaka gibi
Biz biliyorduk onlar bilmiyorduDemesine gerek yoktu biliyorduk zaten
Canım TV de söyledi ben TV nin yalancisiyimSıradaki yalan gelsin
Mv öyle dedi mi bilinmez ama montaj olduğunu kabul ettiler zaten. Siz görmediniz mi?Sıradaki yalan gelsin
Biliyorlardı bılselerde bilmeselerde bsey degısmez onlar ıcın, aleni seyleri dahi inkar pesındelerBiz biliyorduk onlar bilmiyordu
Sözcü tv mi halk tv mi yoksa tele1 mi hangi gazeteciCanım TV de söyledi ben TV nin yalancisiyim
Link haber vs. AlayımMv öyle dedi mi bilinmez ama montaj olduğunu kabul ettiler zaten. Siz görmediniz mi?
Yetenekli gençlerimizin kıvrak zekası gibi bir şey dediler ya hatta o kadar haberde çıktı.Link haber vs. Alayım
Türkiye'de tele 1 diye kanalmi var yeminle ilk defa duydum.yok başka bir kanal cnbs ve G4 izliyorum ben he bide TRTSözcü tv mi halk tv mi yoksa tele1 mi hangi gazeteciO ona söylemiş, o ona siz de inanmışsınız. Fıkra bu kadar
Ee sizinki olan şeye bile inanmamak.Bu biraz ‘’chp seçmenini kandırdıysak biz kandırdık size ne’’ minvalinde açıklama yapan dursun çiçek’in işine benzemiş. İnanın vallahi bu kadar kolay her şeye inanan bir seçmen varken adamların işi kolay
Milletvekili söyledi ağzıyla sonra bu ne gerek vardı dediyaaaLink haber vs. Alayım
Hayatım montaj yapıldığını sizin milletveki söyledi bakan söyledi kendi agziylaBu biraz ‘’chp seçmenini kandırdıysak biz kandırdık size ne’’ minvalinde açıklama yapan dursun çiçek’in işine benzemiş. İnanın vallahi bu kadar kolay her şeye inanan bir seçmen varken adamların işi kolay
Biz kandırılmış gördünmuEe sizinki olan şeye bile inanmamak.
İyi misiniz
Evet bir şey söylüyorsanız kaynak vermelisiniz yoksa siz her duyduğunuza inanıyor musunuzYetenekli gençlerimizin kıvrak zekası gibi bir şey dediler ya hatta o kadar haberde çıktı.
Önce c. Başkanımız ama montaj ama şu bu dedi.
Sonra kk itiraz etti de yayınlanması yasaklandı ya.
Şimdi link mi arayım iki üç tane.
Nasıl görmediniz onu bile anlamadım.
Tamam göreyim diyorum söyledi diyorsunuz ben de bir göreyimHayatım montaj yapıldığını sizin milletveki söyledi bakan söyledi kendi agziyla
Hiç kandırıldık dendiğini duymadım hatırlamıyorum öyle bir şey.Biz kandırılmış gördünmu
Duymadım yahu gördümEvet bir şey söylüyorsanız kaynak vermelisiniz yoksa siz her duyduğunuza inanıyor musunuz
Akp milletvekilinden biri gazeteciye demiski gazeteci anlatti bizim yaptığımız terör taktiği iyi tuttu, montaj olduğunu biz zaten biliyorduk cumhurbaşkanimizin tekrar kazanması için yaptirmamiz gerekiyordu demiş. Tuttum tuttu bizim seçmenler inandım inandimi gerisini boşver demiş ya şaka gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?