- 14 Aralık 2021
- 3.528
- 14.378
Youtube paylaş butonuİzledim..
Konumdan bağımsız bir şey sorsam YouTube den buraya video nasıl paylaşılır
Bağlantıyı kopyala tıkla
Burada mesaj yazdığın yere basılı tut
Yapıştır linkini tıkla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Youtube paylaş butonuİzledim..
Aynen öyle bir şey daha söylemek istiyorum. Malum partiyi İslama bağlamak da bana itici ve saçma geliyor. Şu an bir kesim Müslümanın hâlâ onları savunması, sevmesi de beni çok şaşırtiyor. Yani anlamıyorum neden? Ben de Müslümanim tesettürüm de tam tesettür hatta, ama malum kisiyi günahım kadar sevmem. Ben artık su adamın İslama mal edilmesini istemiyorum, yaptığı her şeyi İslama bağlaması midemi bulandırıyor.
Pardon yeni gördümİzledim..
Rica ederim yardımcı oldular becerdim sanırım çok teşekkür ederimPardon yeni gördüm
Rica ederim yardımcı oldular becerdim sanırım çok teşekkür ederim
6 lı masa kazansın
Amacım siyaset yapmak değil sadece bir bilgi paylaşmak istiyorum zira bu bilgiyi paylaşmazsam Kıbrıslı Vecihe ninemin anlattıklarını aktarmadığım için vicdanım sızlar.yağ, ilaç kuyruklarında beklemeye niyetim yok
Oylar görünse de sorun değil. Cumhur ittifakina oy vereceğim. Vicdanim rahat. Rahatsızlık
Çok zor olacak ülkeyi toparlamak,tam bir enkaz teslim alacaklar.Var Pamuk,görmekle birlikte epey sövdüm. Birilerinin pisliğini tüm personele mâl etmek değil bu. Alımdan tut denetime kadar titizlikle yapılsa her şey. Polis de asker de iki gözümüz bizim.Ama ben bir vatandaş olarak utanıyorum. İşin birde bu boyutu var. Gerçekten onlar yerine ben utanıyorum.
Çok ciddi çalışmalar yapılmalı. Hangi hükümet başta olursa olsun maalesef benim gözümde enkaz bir ülke yönetimi devralınacak. Neyi tutsan elinde kalıyor.
Her güne öyle haberlerle öyle başlıklarla uyanıyoruz ki. Daha kötü ne olabilir dedikçe yok artık oluyoruz.
Yine de umutsuz olmayalım bakalım.Var bir hayalimiz
Bir dönem askıda ekmek vardı artık umurumda bile değil alanlara bakıyosun belli zaten oy potnsiyelleri.Okuya okuya geliyorum
82.sayfadayım
Hala başörtüsü mağduriyeti var
20 yıl geçti üzerinden.
Asıl mağdur bence diğer kesim.
Mülakatta torpili olmadığı için elenenler, atanamayanlar, üst düzey tanıdığı olmadığı için bir yerlere gelemeyenler ama mağdur olan Hatice teyze öyle mi?
Bi gıdım bile ilerlemediniz mi ya?
Hala mı?
Eğitim
Adalet
Ekonomi
Bunlar kimseye bir şey ifade etmiyorsa açlıktan sürünün o zaman.
Biri bana açım dediğinde eğer yakınımsa ve kime oy verdiğini biliyorsam artık içimden beter ol inşallah diyorum.
Kendisi istedi bunu çünkü.
Bırak öyle zannetsinler kafaları ancak ona inanıyor çünkü.Sizin haberiniz yok sanırım.
Bu ilaç krizinin sebebi muhalefit ile bağlantılıymış.
İlk sayfalarda biri söyledi
Şunu hatılatıyor bu banaÜstad Aysun Kayacı'yı andım.
Ecevit in mezarında kemikleri sızlamıştırTürkiye simülasyonunda bugün.
Eki Görüntüle 3215077