Pusula üstüne kurşun koymuştu biri sabah, şaşırmadım şu anBurda akp liler sanırım ki havaya ateş açıyorlar, sokağa döküldüler.
Daha sandıklar açılmadan kornalar başlamıştı, önce düğün var sandım.
Bu ne iştir arkadaş!
Başka bir taraf farklı gösteriyor ben anlamadım anladığım bişey var Erdoğan beke beka diye diye göstere göstere videoları kazanmış görünüyor sandiklarin çoğu açılmış arada çok fark var geçen seçim 2milyon kudurdu far 3.5 milyona çıkmış garip deilmi bu
Kazandı çünkü yine maalesefPusula üstüne kurşun koymuştu biri sabah, şaşırmadım şu an
AA gecerliymis canım devletin mis ankada kk önde ankayi saymiyorlarmisArkadaşlar aa neden hep önde. Son veriler farklı olursa hangisine bakılıyor. Her seçim böyle de
Bende anlamıyorum ki hangisine inanıcazArkadaşlar aa neden hep önde. Son veriler farklı olursa hangisine bakılıyor. Her seçim böyle de
Hayır yaAA gecerliymis canım devletin mis ankada kk önde ankayi saymiyorlarmis
Yasaktı silah şikayet edin hoş şikayet etsen icisleri bakanı napcak kılını kipirdatmazBurda akp liler sanırım ki havaya ateş açıyorlar, sokağa döküldüler.
Daha sandıklar açılmadan kornalar başlamıştı, önce düğün var sandım.
Bu ne iştir arkadaş!
Şikayet mi? Kimi kime şikayet edeyim_???Yasaktı silah şikayet edin hoş şikayet etsen icisleri bakanı napcak kılını kipirdatmaz
Yurtdışı kadar olamadı bizim millet. Yırtık kendimizi sandığa diye kimse anlamamışSandıklarımızda KK önde, katılım az ama KK’nın lehine ciddi bir artış var. Hayret
Silah gece 24.00 sifirankadar yasak silahla dolaşmak havaya ateş açmakŞikayet mi? Kimi kime şikayet edeyim_???
Siz neden hep böyle yaziyorsunuz neden kötü enerji yayıyorsunuzKazandı çünkü yine maalesef
Silah gece 24.00 sifirankadar yasak silahla dolaşmak havaya ateş açmak
YSK AA verilerini ele alın diyor delircem ya ilkinde niye demediler ne oluyor ya bu işte bir is varrHayır ya
Abla aa ya göre önde rteSiz neden hep böyle yaziyorsunuz ne kötü enerji yaziyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?