Evet haberim var kayınvalidemin kalp ilacını geçen zor bulduk eczacı ne dedi biliyor musunuz zam gelecek depoda tutuyorlar ilaçları dedi patatesi sakladıkları gibi aynı muameleyi ilaçlara yapıyorlar neyse ki seçime az kaldı seçim olduktan sonra bunlar kalmayacak inşallahŞu an ilaç bulunamıyor haberiniz var mı? Bir hafta önce çocuğum hasta oldu doktor antibiyotik verdi şehirde bir tane yok başka bir şehirden getirtti eczacimiz
Hangi olası kazanan için bunlar kalmayacak dediniz anlamadım ben onu da desteklemiyorum bunu da desteklemiyorum yazmışsınız ya önceki mesajınızda.Evet haberim var kayınvalidemin kalp ilacını geçen zor bulduk eczacı ne dedi biliyor musunuz zam gelecek depoda tutuyorlar ilaçları dedi patatesi sakladıkları gibi aynı muameleyi ilaçlara yapıyorlar neyse ki seçime az kaldı seçim olduktan sonra bunlar kalmayacak inşallah
İktidar kazanmasın diye oynanan oyunların hepsi seçim üstü ilaç bulamamak tesadüf olmasa gerekHangi olası kazanan için bunlar kalmayacak dediniz anlamadım ben onu da desteklemiyorum bunu da desteklemiyorum yazmışsınız ya önceki mesajınızda.
Yazık değil mi ülkeyi yönetmek için bir tane düzgün muhalefet olmaz mı bir tane bile iyi seçenek hakkımız olmaz mı değil mi6 lı dönme dolap ın koltuk savaşlarını heyecanla çekirdek aldım izliyorumKoskoca ülkenin muhalefetine bak. Toplantı yerine gün yaptılar sanırım. Çok ilginç
Patatesi örnek vermişsiniz ya seçim üstü olmayan olayı. Seçimle alakasını çözemedim o örnekten dolayı da.İktidar kazanmasın diye oynanan oyunların hepsi seçim üstü ilaç bulamamak tesadüf olmasa gerek
Dedi fırıldak.6 lı dönme dolap ın koltuk savaşlarını heyecanla çekirdek aldım izliyorumKoskoca ülkenin muhalefetine bak. Toplantı yerine gün yaptılar sanırım. Çok ilginç
Kifayetsiz kaldımİktidar kazanmasın diye oynanan oyunların hepsi seçim üstü ilaç bulamamak tesadüf olmasa gerek
Patates belediye seçimlerine yakındı yanlış hatırlamıyorsamPatatesi örnek vermişsiniz ya seçim üstü olmayan olayı. Seçimle alakasını çözemedim o örnekten dolayı da.
Hiçbir tarafı desteklemiyorum dediğiniz için mantıksız geliyor,öyle demeseniz herkesin düşüncesi kendine der geçerim
Olabilir keşke izin vermeseler böyle şeylere.Patates belediye seçimlerine yakındı yanlış hatırlamıyorsam
Utanmayın bence açık açık ben iktidarı savunuyorum diyebilirsiniz, en doğal hakkınız neden utanıyorsunuz kiİktidar kazanmasın diye oynanan oyunların hepsi seçim üstü ilaç bulamamak tesadüf olmasa gerek
Neden utanayım tabii ki şuanda iktidarı destekliyorum başka seçenek mi var karşı taraftan bir umut düzgün aday bekledik hani nerede Kılıçdaroğluna rüyamda atmam oy yahuUtanmayın bence açık açık ben iktidarı savunuyorum diyebilirsiniz, en doğal hakkınız neden utanıyorsunuz ki
Seçim sonrası şuan muhalefet olan Akp iktidar olup mu durumu değiştirecekEvet haberim var kayınvalidemin kalp ilacını geçen zor bulduk eczacı ne dedi biliyor musunuz zam gelecek depoda tutuyorlar ilaçları dedi patatesi sakladıkları gibi aynı muameleyi ilaçlara yapıyorlar neyse ki seçime az kaldı seçim olduktan sonra bunlar kalmayacak inşallah
Eee zaten şuan iktidarda niye şimdi değiştirmiyor seçimi neden bekliyorNeden utanayım tabii ki şuanda iktidarı destekliyorum başka seçenek mi var karşı taraftan bir umut düzgün aday bekledik hani nerede Kılıçdaroğluna rüyamda atmam oy yahu
Kılıçdaroğlunun değiştiremeyeceği kesin bir kere de yazık yani gerçekten hiç mi adam akıllı aday bulamadılar defalarca kez seçilemedi bu ısrar niyeSeçim sonrası şuan muhalefet olan Akp iktidar olup mu durumu değiştirecek
Hangi biriyle uğraşsınlar yahu üstüne bir de deprem oldu kaç ton yağ getirttiler yağ fiyatı değişmedi sabit kaldıEee zaten şuan iktidarda niye şimdi değiştirmiyor seçimi neden bekliyor
Tabi siz de haklısınız ülkenin tek sorunu yağ idi, onu da çözdüler başka sorun kalmadıHangi biriyle uğraşsınlar yahu üstüne bir de deprem oldu kaç ton yağ getirttiler yağ fiyatı değişmedi sabit kaldı
Sorun o bu şu değil ki birçok sorun var iken sorunları çözebilecek insanlar yok ortada var ise de desteklenmiyor siz muhalefette görüyor musunuz peki bu mudur peki aday Kılıçdaroğlu mu bu mu yaniTabi siz de haklısınız ülkenin tek sorunu yağ idi, onu da çözdüler başka sorun kalmadı