Bence o konu daha kapanmadı bekleyelim bakalımO konunun üzerine gidemediler ya. Öyle bir dünya yok yani seçime giremiyor falan diye. Zaten hepsi durumu kabullenmiş durumda
bir ara Muharrem ince söyledi, o da karşılık bulamadı zaten
Hem aday oldu, hem de karşısına en çok istediği rakibi aldı.
Eleştiriyoruz diye kendi halkına 'namussuz bunlar ' demedi mi ...Son yazdığınız iki cümlenize yürekten katılıyorum.
Gerçekten ben de nezaketli , birleştirici bir lider istiyorum. Depremzedeye , muhalefete, işine gelmeyene “şerefsiz , haysiyetsiz , sürtük vs vs “ diyen bir lider kesinlikle istemiyorum .
Koz olarak bekletiyorlar. Kazanırsa söylerler, iş işten geçtikten sonraBence o konu daha kapanmadı bekleyelim bakalım
Ekrem aday olursa kazanırsa erdo dan farkı yokBen de şunu düşünüyorum; iyip ittifaktan ayrildiktan sonra Mansur ya da Ekrem adaylığı açıklanır da Meral Akşener siyasetten tamamen silinir mi? Siyaset insanı hasta eder gerçekten. Biraz önce eşime bunu söyledim ben de.
Tv de yapılan şovun toplanan paraların yeri depremzedeler değilmiş demek kiŞu zihniyetten vicdansızlıktan kurtaracak adam gibi birini çıkarsınlar artık aday olarak. 2 ay kala yaptıklarına bak ya.
Geçen gün bir kiz diyordu ki bunlar her toplantıda isim şehir hayvan bitki oynamış.Açıklama yapan iyi partili ya tanımıyorum da adamı, İsmail bir şey
6lı masanın bugüne kadar aldığı her kararı oy birliği ile aldığını söyledi.
Akşener in masadan kalkmasının asıl sebebinin Kılıçdaroğlu adaylığı değil, her parti kendisi anket yaptırsın, bu adayları bu şekilde değerlendirelim, teklifinin geri çevrilmesi olduğunu söyledi♀
Ben hep aday belli, yıpratılmasın diye açıklanmıyor sanıyordumgerçekten bu 6lı masa toplanıp toplanıp hoşbeş etmiş demekki. Dalgasını geçiyorum ama üzgünüm gerçekten
Ekremin siyasi yasak mevzusu var. Aday olmayacağı kesin.Ekrem aday olursa kazanırsa erdo dan farkı yok
Aynı ppokun laciverti
Aynı despot
Erdoğan ın hayatını tekrar yaşıyor adamEkremin siyasi yasak mevzusu var. Aday olmayacağı kesin.
Açıklama yapan iyi partili ya tanımıyorum da adamı, İsmail bir şey
6lı masanın bugüne kadar aldığı her kararı oy birliği ile aldığını söyledi.
Akşener in masadan kalkmasının asıl sebebinin Kılıçdaroğlu adaylığı değil, her parti kendisi anket yaptırsın, bu adayları bu şekilde değerlendirelim, teklifinin geri çevrilmesi olduğunu söyledi♀
Ben hep aday belli, yıpratılmasın diye açıklanmıyor sanıyordumgerçekten bu 6lı masa toplanıp toplanıp hoşbeş etmiş demekki. Dalgasını geçiyorum ama üzgünüm gerçekten
Hüseyin Baş talip oldu adaylığaBence o konu daha kapanmadı bekleyelim bakalım
İmzalar dikkatimi çektiEki Görüntüle 3213348
Kabul edebileceğim tek açıklama, silah zoruyla imza attırılmış olması. Başka türlü her açıklamaya kapalıyım.
Babacan'ın imzası çok iyi değil miİmzalar dikkatimi çekti
Temek beyin imzasını tek geçerim:)
Özdağ'ı siyasete zerre kadar yakıştırmıyorum. İttifak söz konusu iken Mansur Yavaş aday olsun o olmazsa adayım İnce diyen biri. Akşener'in siyasi nezaketsizliğinden daha büyük bir nezaketsizlik.
Yine mesajla ayrılmış, istikrarlı biri takdir ettim
Ali Babacan yerine oğlum imza attı sandımEki Görüntüle 3213348
Kabul edebileceğim tek açıklama, silah zoruyla imza attırılmış olması. Başka türlü her açıklamaya kapalıyım.
Babacanın ki süper bence taklit edilmesi aşırı zorİmzalar dikkatimi çekti
Temek beyin imzasını tek geçerim:)
Kariyerini düşününce tam İçişleri Bakanı olacak kişi aslındaÖzdağ'ı siyasete zerre kadar yakıştırmıyorum. İttifak söz konusu iken Mansur Yavaş aday olsun o olmazsa adayım İnce diyen biri. Akşener'in siyasi nezaketsizliğinden daha büyük bir nezaketsizlik.
Okuma yazma bilmeyen neneme imza attırmamız gereken bir durum oluşmuştu. Şöyle şöyle yap çiz dedik. Aynı o imzaya benziyor.Babacan'ın imzası çok iyi değil miİlkokuldan beri değişmemiş gibi.
İlkokuldan beri değişmemişseBabacan'ın imzası çok iyi değil miİlkokuldan beri değişmemiş gibi.