Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 425 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,8%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 802 59,7%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 52 3,9%

• Ankete Katılan
    1.343
Laikliği ve demokrasiyi oturtamadığımız sürece hep din üzerinden kullanacaklar bu milleti.
Ortadogu da birçok ülkeyi bu şekilde iç savaşa sürükleyip,işgal etti Amerika.Turkiye'nin ise en büyük teminatı laiklik idi ama o da artık büyük tehlike altında.Laiklik din düşmanlığı değildir,tüm dinlere ve inançlara mensup olan insanların,hoşgörü içinde yaşama teminatıdır.Bunu anlatamıyoruz işte.

Anlatamıyoruz çünkü o kadar çok tarikat serbest dolaşımda ki. Laiklik eğitimini okullar değil, onlar veriyor.

Başkentin ortasında adam öldürülüyor, kadın cinayetleri işleniyor, çocuklara tecavüz ediliyor, 6 yaşındaki çocuklar evlendiriliyor, mafyalar, çeteler, yolsuzluk, hırsızlık, rüşvet her yanı sarmışken kimse ses çıkarmıyorsa kusura bakmayın ama bu ülke de Kur'an çoktan yakılmış

bugun esim sucuk almaya gitti ..bir evin ortalama ihtiyacidir degil mi 1 kilo et,1 kilo kiyma ,1 tane sucuk tahmin edin kac lira ?

620 lira vermis verirken ici gitmis

13 ocaktan bu yana sadece 1 marketten 1.190 liralik alisveris yapmisim
icerisinde gunluk ihtiyaclar var (un,yag,deterjan yok)

tabi bunun disinda diger marketlerden de alisveri yapiyorumda onun cetelesini tutamiyorum uygulama olmadigi icin ..

gercekten cok zor durumdayiz...bugun bir siir dinledim
"öyle yıkma kendini"...

Olsun, Fransa'da üç kadından biri tecavüze uğruyormuş, iyiyiz yine

Nikin beni hep hüzünlendiriyor, bu haliyle bile Hani benim gençliğim nerde...

AKP Ordu Milletvekili Şenel Yediyıldız, "Biz bu kaz kafamızla ona ihanet gibi yollara sapıyoruz. Tayyip ağabeye ihanet etmek mazlumlara ihanettir. Bizim onun ayakkabısını elimizle yalamamız lazım."
Cidden kusacam artık bunların yüzünden ,az yalayın artık.
Çok inandırıcı bir açıklama olmuş gerçekten
Nasıl bir mantıkla söylediyse artık
Evet biz de yedik. Muhtemelen bir iki erzağa tav olmuşlardır.
Yazık cidden.

Seçimlerle ilgisi yok ama bugün 24 Ocak

24 Ocak 1993 de Uğur Mumcu'yu
24 Ocak 2001 de Gaffar Okkan 'ı katlettiler
Biraz iyi düşüneyim diyorum,kalbimi yumuşatayım diyorum ama yıl dönüyor yine 24 Ocak geliyor unutamıyorum arkadaş... içimdeki sızıyı dindiremiyorum.... bu ortadoğu bataklığı kurusun artık ya kurusun ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…