Ortadogu da birçok ülkeyi bu şekilde iç savaşa sürükleyip,işgal etti Amerika.Turkiye'nin ise en büyük teminatı laiklik idi ama o da artık büyük tehlike altında.Laiklik din düşmanlığı değildir,tüm dinlere ve inançlara mensup olan insanların,hoşgörü içinde yaşama teminatıdır.Bunu anlatamıyoruz işte.Laikliği ve demokrasiyi oturtamadığımız sürece hep din üzerinden kullanacaklar bu milleti.
Anlatamıyoruz çünkü o kadar çok tarikat serbest dolaşımda ki. Laiklik eğitimini okullar değil, onlar veriyor.Ortadogu da birçok ülkeyi bu şekilde iç savaşa sürükleyip,işgal etti Amerika.Turkiye'nin ise en büyük teminatı laiklik idi ama o da artık büyük tehlike altında.Laiklik din düşmanlığı değildir,tüm dinlere ve inançlara mensup olan insanların,hoşgörü içinde yaşama teminatıdır.Bunu anlatamıyoruz işte.
Artik çok geç,geceleri uykularım kaçıyor ülkenin geleceğini düşünmekten.Her yeri sarmış durumdalarAnlatamıyoruz çünkü o kadar çok tarikat serbest dolaşımda ki. Laiklik eğitimini okullar değil, onlar veriyor.
Ülkenin iq ortalamasına güvenmiyorlarsa ben de hiçbir şey bilmiyorumAkit tv veriyor damardan şu an...
bugun esim sucuk almaya gitti ..bir evin ortalama ihtiyacidir degil mi 1 kilo et,1 kilo kiyma ,1 tane sucuk tahmin edin kac lira ?Evet belki balon haberdir.Ama bu evine et,süt alamayanların olduğu gerçeğini değiştirmiyor maalesefkeşke yaşanılan herşey yalan haber olsa dışarıda herşey normal olsa ve biz boş muhabbet yapıyor olsaydık.
Olsun, Fransa'da üç kadından biri tecavüze uğruyormuş, iyiyiz yineBaşkentin ortasında adam öldürülüyor, kadın cinayetleri işleniyor, çocuklara tecavüz ediliyor, 6 yaşındaki çocuklar evlendiriliyor, mafyalar, çeteler, yolsuzluk, hırsızlık, rüşvet her yanı sarmışken kimse ses çıkarmıyorsa kusura bakmayın ama bu ülke de Kur'an çoktan yakılmış
Nikin beni hep hüzünlendiriyor, bu haliyle bilebugun esim sucuk almaya gitti ..bir evin ortalama ihtiyacidir degil mi 1 kilo et,1 kilo kiyma ,1 tane sucuk tahmin edin kac lira ?
620 lira vermis verirken ici gitmis
13 ocaktan bu yana sadece 1 marketten 1.190 liralik alisveris yapmisim
icerisinde gunluk ihtiyaclar var (un,yag,deterjan yok)
tabi bunun disinda diger marketlerden de alisveri yapiyorumda onun cetelesini tutamiyorum uygulama olmadigi icin ..
gercekten cok zor durumdayiz...bugun bir siir dinledim
"öyle yıkma kendini"...
Cidden kusacam artık bunların yüzünden ,az yalayın artık.AKP Ordu Milletvekili Şenel Yediyıldız, "Biz bu kaz kafamızla ona ihanet gibi yollara sapıyoruz. Tayyip ağabeye ihanet etmek mazlumlara ihanettir. Bizim onun ayakkabısını elimizle yalamamız lazım."
Nasıl bir mantıkla söylediyse artıkÇok inandırıcı bir açıklama olmuş gerçekten
Yazık cidden.Evet biz de yedik. Muhtemelen bir iki erzağa tav olmuşlardır.
Neymiş mantıklı açıklama ?Cidden kusacam artık bunların yüzünden ,az yalayın artık.
Nasıl bir mantıkla söylediyse artık
Yazık cidden.
Kesin mağdur değiliz meali kaptanımNeymiş mantıklı açıklama ?
Ben çocuklarımı başka ülkelere gönderme hayali kuruyorum artık. Burası iflah olmayacak belliArtik çok geç,geceleri uykularım kaçıyor ülkenin geleceğini düşünmekten.Her yeri sarmış durumdalar.
Ben de onun için çabalıyorum,biz bir şekilde bu yaşlara geldik ama çocuklarım için çok endişeliyimBen çocuklarımı başka ülkelere gönderme hayali kuruyorum artık. Burası iflah olmayacak belli
Ben çocuklarımı başka ülkelere gönderme hayali kuruyorum artık. Burası iflah olmayacak belli
Zaten doğudan batıya kavimler göçü yaşanıyor yavaştan.Ben de onun için çabalıyorum,biz bir şekilde bu yaşlara geldik ama çocuklarım için çok endişeliyim.
Biz çocukları gönderene kadar oralar da bozulacak. Korkuyorum. Zihniyet öyle korkunç bir hal aldı ki, ülkemizin adını duyan sınır dışı etmeye kalkacak.Zaten doğudan batıya kavimler göçü yaşanıyor yavaştan.
Çünkü korkuyorlar bizdenBiz çocukları gönderene kadar oralar da bozulacak. Korkuyorum. Zihniyet öyle korkunç bir hal aldı ki, ülkemizin adını duyan sınır dışı etmeye kalkacak.
Maalesef evet, gittiği yeri dolandırmaya çalışan ülkeye çıktı adımız.Çünkü korkuyorlar bizden