seçemiyorum kızlar yardım edin banaaa :(

tgc_

(:Kuzu%Böcek:)
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2012
1.165
9
108
kızlar dayım bana küçüklüğümden beri hep istediğim guguklu saatlerden alacak fakattt :1: ben hangisini alsam bilemedim ev eşyalarım kesinlikle bembeyaz olacak ve duvarlarımda beyaz olacak beyaz saati alsam duvarda kaybolurmu acaba diğerinide alsam aksesuarlarımı bu renkmi almam gerekir çok kararsız kaldım yardım edin bana :84:

Eklentiler

• $$T2eC16NHJF0E9nmFQjDEBQt9Hu,yYw~~60_57.webp
    $$T2eC16NHJF0E9nmFQjDEBQt9Hu,yYw~~60_57.webp
    36,5 KB · Görüntüleme: 86
  • $Beyaz-Guguklu-Saat__71379741_0.webp
    $Beyaz-Guguklu-Saat__71379741_0.webp
    7 KB · Görüntüleme: 73
Ben beyaza bayıldım ama dediğin gibi her yer süt beyaz olursa rahatsız eder aksesuarlar renkli olsun ki zıtlık olsun en azından ;)

kızlar dayım bana küçüklüğümden beri hep istediğim guguklu saatlerden alacak fakattt :1: ben hangisini alsam bilemedim ev eşyalarım kesinlikle bembeyaz olacak ve duvarlarımda beyaz olacak beyaz saati alsam duvarda kaybolurmu acaba diğerinide alsam aksesuarlarımı bu renkmi almam gerekir çok kararsız kaldım yardım edin bana :84:

ay ikisi de çok güsel lakinnn beyazına bayıldımmm
ama heryer bembeyaz olacaksa sırıtır o yüsden kahvesi olsun bence

Ben beyaza bayıldım ama dediğin gibi her yer süt beyaz olursa rahatsız eder aksesuarlar renkli olsun ki zıtlık olsun en azından ;)
evet canım ya ama bu tam kahve değil ya resimde belli olmuyor çok ama yaldızlı bişey altın sarısı gibi ben aksesuarlarımı gümüş kullanmak istiyordum sadece saat bu renk olsa olmazmı acaba bilemedim ya :86:
ay ikisi de çok güsel lakinnn beyazına bayıldımmm
ama heryer bembeyaz olacaksa sırıtır o yüsden kahvesi olsun bence

bende çok beğendim canım beya olanı acaba beyazı alıp duvarı mı renkli yapsam diyorum haha :1: :52:

evet canım ya ama bu tam kahve değil ya resimde belli olmuyor çok ama yaldızlı bişey altın sarısı gibi ben aksesuarlarımı gümüş kullanmak istiyordum sadece saat bu renk olsa olmazmı acaba bilemedim ya :86:

bende çok beğendim canım beya olanı acaba beyazı alıp duvarı mı renkli yapsam diyorum haha :1: :52:

a valla olabilir saatin olduğu duvarı kırmızıya boyayın
ohhhh mis olur bakmalara doyamazsınız :21:

Bencede artık zaten tenk renk yapmıyorlar iki renk oluyor bir duvar ayrı bir duvar şeklinde ya da bir duvara duvarkağıdı oluyor ;)

a valla olabilir saatin olduğu duvarı kırmızıya boyayın
ohhhh mis olur bakmalara doyamazsınız :21:

:1: düşünmüyor değilim valla yazık edeceğim duvarlara olmadı pembe duvar kağıdı yaparım bi kirişe :1:

Canım eşyalarını beyaz düşünüyorsan bence duvarları beyaza boyama, açık pastel ya da açık pembe tonları daha güzel olur, mobilyalarını ön plana çıkarır. Duvarını böyle boyarsan beyaz saatin de mükemmel bir uyum sağlar bence :34:

canım bencede duvarlarını tam süt beyaz yapma derim çok çiğ durur sevdiğin bir renkle çok hafif kırık yap uçuk lila, uçuk gri harika duruyor yakından görmüştüm fuarları takip et orada örnekler oluşturuyorlar gördüğünde daha rahat karar verebilirsin.

beyaz olan daha güzelll. aslında diğeri parlak olmayıpta mat olsa o zaman onu derdim. çünkü orijinalinde kahve rengi ya :)

Back
X