H homesweethome3 Popüler Üye Kayıtlı Üye 15 Ekim 2013 2.994 1.324 36 20 Nisan 2015 Konu Sahibi homesweethome3 #41 athenenoctua .!.: konularınızdan herhalde tüm kk tanımış kadar olmuşuzdur. neyse. daha fazla uzatmak istemiyorum. sizin kararınız... Genişletmek için tıkla... bu şuanda onunla ilgili bi konu değil sadece seçimlerinizi istedim teşekkür ederim
athenenoctua .!.: konularınızdan herhalde tüm kk tanımış kadar olmuşuzdur. neyse. daha fazla uzatmak istemiyorum. sizin kararınız... Genişletmek için tıkla... bu şuanda onunla ilgili bi konu değil sadece seçimlerinizi istedim teşekkür ederim
-jelibon- Güzel şeyler olsun :) Kayıtlı Üye 17 Mart 2015 1.329 2.959 20 Nisan 2015 Konu Sahibi homesweethome3 #42 3 ve 5
H homesweethome3 Popüler Üye Kayıtlı Üye 15 Ekim 2013 2.994 1.324 36 30 Nisan 2015 Konu Sahibi homesweethome3 #44 kahvetelvesi .!.: En sondakini eşime alacaktım, sonra "Aman yaaa o paraya ohooo" diyerek vazgeçmiştim. Şimdi yine o saati alsam mı diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... aldım canım en sondakini çok beğendi sevindi sende al bence:)
kahvetelvesi .!.: En sondakini eşime alacaktım, sonra "Aman yaaa o paraya ohooo" diyerek vazgeçmiştim. Şimdi yine o saati alsam mı diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... aldım canım en sondakini çok beğendi sevindi sende al bence:)