- 15 Ekim 2013
- 2.994
- 1.324
- 36
-
- Konu Sahibi homesweethome3
bende onu beğendim diğerlerinden daha pahalı aslında :) ama yinede danışmak istedimBence mavisi guzel 8 in,içi samanyolunu hatirlatti:)
O zaman 2 ve 3'ü kesinlikle elemelisin. Fazla kibarlar.erkek arkadaşıma düşünüyorum
diğerlerinin içinde öyle kaldı evet bende eledimO zaman 2 ve 3'ü kesinlikle elemelisin. Fazla kibarlar.
Hahah hep pahaliyi secmek uzerine doğal bir yeteneğim varbende onu beğendim diğerlerinden daha pahalı aslında :) ama yinede danışmak istedim
o saati fazla övmüşler alsakmı birer tane :)En sondakini eşime alacaktım, sonra "Aman yaaa o paraya ohooo" diyerek vazgeçmiştim.
Şimdi yine o saati alsam mı diye düşünüyorum.
haha bende öyleyimdir sırf zararımHahah hep pahaliyi secmek uzerine doğal bir yeteneğim var
evet ona düşünüyorum :) o sürekli bişeyler alıyor o yüzden bütçenin ağzını açıp bende bişey almak istedim
o saati fazla övmüşler alsakmı birer tane :)
gerçekten artık çok iyi davranıyor teşekkür ederim fikriniz içinsöyleyin ona hicbir sey almasın, size insan gibi davransın cok seviyorsa.
dedigim gibi sitesine girdiginizde farklı modellerle benzer fiyat aralıgında olanları görürsünüz zaten.
oradan secip de öyle bir erkek icin tavsiye veresim hic yok, kusuruma bakmayın.
400-450 ye kadar olabilir diye düşündümBütçe ne kadar? Bunlar şartsa en güzeli 1. bence...
özellik olarak 8 diğerlerinden farklı o yüzden ona sıcak bakıyorum aslında..şu rengide varmış
aksine artma var geçenlerde bakıyoduk oda beğendi değişikmiş dedi ama sanırım biraz ses çıkarıyomuş öyle okudum yorumlarda o beni biraz düşündürdüKampanyalı bir yer bulursan söyle o zaman :)
Saati ilk gördüğümde bayılmıştım, sonradan gösterdim eşime o da beğendi.
Sürprizi kaçtı yani biraz.
Ama güzel güzel çok güzel.
Aklım çelindi bakayım fiyatta düşme var mı.
inanın öyle biri değil çok mutlu olur eminim ama şuan tanımadığınız birini nasıl anlatabilirimki haklısınızbosuna yükseltmeyin bütceyi,
o, bu saatin cizgilerine de boş boş bakar,
kuru bir teşekkür aldıgınızla kalırsınız.
inanın öyle biri değil çok mutlu olur eminim ama şuan tanımadığınız birini nasıl anlatabilirimki haklısınız