Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok beğendiğim ürünlerle ancak... zaten yarı fiyatına veriyorum çoğu ürünü :)Takas yapıyor musunuz ?
Çocuk ve yetişkin için bakabilirsiniz beğendiğiniz olursa en son sayfadaki siyah kazakla takas olabilirçok beğendiğim ürünlerle ancak... zaten yarı fiyatına veriyorum çoğu ürünü :)
çocuğum yok dedikleriniz hangisi fotoğrafını atabilir misiniz? ve sayfa linkinizi rica edeyimÇocuk ve yetişkin için bakabilirsiniz beğendiğiniz olursa en son sayfadaki kazakla ve açık renk çantayla takas olabilir
evet biliyorum bu sayfayı :) güzel ürünleriniz var ama ihtiyacım olan yok maalesef, dilerseniz büyük indirim yapıyorum çok uyguna veririmhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum...a-22-23-no-ayakkabi-ile-takas-yapilir.758632/
Sayfaların hepsinde ürün var
Hayırlı satışlar takas düşünüyorumevet biliyorum bu sayfayı :) güzel ürünleriniz var ama ihtiyacım olan yok maalesef, dilerseniz büyük indirim yapıyorum çok uyguna veririm
teşekkürlerHayırlı satışlar takas düşünüyorum![]()
Olur mu ?Orjinal lstradivarius markalı sweat. M-L uyumlu bana büyük olduğu için satıyorum sıfırdır. 30 TL
Bu nasıl olurSırtı ipli triko. M-L uyumlu bana hediye geldi bedeni uymadığı için hiç giyilmedi. 20 TL
bu çanta şimdi 7,5 tl mi olduAz kullanıldı 15 TL
o hangisi canım fotoğrafını atar mısın satılmadıysa 7,5 oldu evetbu çanta şimdi 7,5 tl mi oldu
ablacım sırtı ipli olan satıldı stradivarius duruyor L bedenBu nasıl olur