Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canimm bu cok guzel duruyormuS-M bedene uygun deri kemerli mont
Ben varim.siyah kemerli kabani istiyorum.benden sec bitanem 140sayfali bir topikim var ordan bak sekerimtakas düşünen kimse yok mu ?
bakayım canımBen varim.siyah kemerli kabani istiyorum.benden sec bitanem 140sayfali bir topikim var ordan bak sekerim
Bulabildinmi o topikimi.istersen guncelleyip ilk sayfaya atsyimbakayım canım
buldum canım baktım bile ama zevkime uygun ürün bulamadım maalesefBulabildinmi o topikimi.istersen guncelleyip ilk sayfaya atsyim
100den sonrasina bak istersen gozumden kacan cok sey var.5000civari urunu idare etmek zor oluyor toparlayamiorum artik.68de 69da takilarin yarisi duruyor..buldum canım baktım bile ama zevkime uygun ürün bulamadım maalesef
Montun markadi neydi tatlim.giyilme durumu nedir.so fiyT ne diorsun?bakayım canım
temiz canım gayet iyi durumda herhangi bir deformasyonu yok. china markalı. 30 son fiyatıMontun markadi neydi tatlim.giyilme durumu nedir.so fiyT ne diorsun?
Canim 20 yazmissin sayfana ben daha inersen diye sormustum.benmi yanlis gormusumtemiz canım gayet iyi durumda herhangi bir deformasyonu yok. china markalı. 30 son fiyatı
başından beri her yerde satıyorum ve 30 diyorum canım 20 olur mu hiç herkes burada 50'ye 60'a satıyor gene insaflı davrandığımı düşünüyorumCanim 20 yazmissin sayfana ben daha inersen diye sormustum.benmi yanlis gormusum
bu arada cidden 20 TL yazmışım yanlışlık olmuş onu da düzeltiyorum buradanCanim 20 yazmissin sayfana ben daha inersen diye sormustum.benmi yanlis gormusum
Ok cNim.30 uymadi bana.sanirim deri mont ariorsun .bende var.38beden uyarsa sana yarin resmini atarim.siyah kruvaze nefis.bana buyuk geldi.zayifim ben 55kilo 165 boy.sana uyarsa begenirsen takaslariz.yarin atarim.sen yinede 100den sonrasina da bak .bu arada cidden 20 TL yazmışım yanlışlık olmuş onu da düzeltiyorum buradan
ben de zayıfım 1.68 boy 57 kilo canım :SOk cNim.30 uymadi bana.sanirim deri mont ariorsun .bende var.38beden uyarsa sana yarin resmini atarim.siyah kruvaze nefis.bana buyuk geldi.zayifim ben 55kilo 165 boy.sana uyarsa begenirsen takaslariz.yarin atarim.sen yinede 100den sonrasina da bak .
Sende ustte 36sin ozaman olmaz bu mont tam 38 giyen birine olur.yinede istersen yarin resimlerim.bana omuzlari genis.omuzlarim dar benim.bayilarak burxan bir arkadastan almistim.100 kadar urun takasladik.en cok bunu begenmistim.birtek bu bana olmadi.ben de zayıfım 1.68 boy 57 kilo canım :S
Sorma burasi bir tuhaf oldu.biz burda 300e 400e aldihimiz seyleri 20den 30dan satiyorduk.adi ustunde bit pazari.simdi ilginc durumlar basladi.100 e almis 80e satiyor.80e almis burda 100e satiyor.ben bunun sebebini biliyorum.burda soylemeyecegim.başından beri her yerde satıyorum ve 30 diyorum canım 20 olur mu hiç herkes burada 50'ye 60'a satıyor gene insaflı davrandığımı düşünüyorum
haklısın... onların amacı belli. ben gene de senin için bir şeyler yapmaya çalışırım çok beğendiysen :) yarın deri montu at bir göreyimSorma burasi bir tuhaf oldu.biz burda 300e 400e aldihimiz seyleri 20den 30dan satiyorduk.adi ustunde bit pazari.simdi ilginc durumlar basladi.100 e almis 80e satiyor.80e almis burda 100e satiyor.ben bunun sebebini biliyorum.burda soylemeyecegim.
Cannim benim.hakikaten cok begendim.yarin atarim...sevgiler....haklısın... onların amacı belli. ben gene de senin için bir şeyler yapmaya çalışırım çok beğendiysen :) yarın deri montu at bir göreyim