• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Et Yemekleri Sebzeli Et Kulesi

Harika görünüyor annesi :):):) Oglunuza hitaben diyorum bunu :):):):):)

Bu kuleye bayildim :) Özellikle esim icin harika bir süpriz olacaktir. Et, patates, makarna üclüsü:) Ama zenginlesmis versiyonu ile :D

Basarilar!!

Harika görünüyor annesi :):):) Oglunuza hitaben diyorum bunu :):):):):)

Bu kuleye bayildim :) Özellikle esim icin harika bir süpriz olacaktir. Et, patates, makarna üclüsü:) Ama zenginlesmis versiyonu ile :D

Basarilar!!

teskkurler canım :34: ama benım dunya guzelı bı kızım var taaaam mıııı :9:

Aynen dediğin gibi gözüm bir an pilav aradı ama spakettiye asla hayır diyemediğim için güzelliğinden ve sunumundan bir şey kaybetmedi bence :56: Hamburger ekmeğide iyi fikir, kızım henüz çok küçük ama kuzenlerimin üzerinde denetebilirim sanırsam :1: Ellerine sağlık canım, başarılar :34:

Aynen dediğin gibi gözüm bir an pilav aradı ama spakettiye asla hayır diyemediğim için güzelliğinden ve sunumundan bir şey kaybetmedi bence :56: Hamburger ekmeğide iyi fikir, kızım henüz çok küçük ama kuzenlerimin üzerinde denetebilirim sanırsam :1: Ellerine sağlık canım, başarılar :34:

saolasın vuslatcım
pıtırcıgı buyut ona da yedır annesi :34:

_________ALLAHIMMMMMMMMM sevdiklerimin hepsi bir tabaktaaa harikaa görünüyorr ellerine sağlık canımm

bunu niçin daha önce görememişim süpre görünüyor buuu harika ellerine sağlık canım
deneyeceğim bu tarifi
peki o etler üst üste şekli bozulmuyor mu nasıl duruyor öyle:26:

bunu niçin daha önce görememişim süpre görünüyor buuu harika ellerine sağlık canım
deneyeceğim bu tarifi
peki o etler üst üste şekli bozulmuyor mu nasıl duruyor öyle:26:

tesekkurler :34: yok tatlım bozulmuyor. gayet duzgun duruyor :) sorun cıkmıo

mısafıre falan yapılabılecek guzel bı yemek. çok şık duruyor sofrada ;)

Back