Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Et Yemekleri Sebzeli Et Kulesi
- Konu Sahibi minnakkk
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Harika görünüyor annesi :):):) Oglunuza hitaben diyorum bunu :):):):):)
Bu kuleye bayildim :) Özellikle esim icin harika bir süpriz olacaktir. Et, patates, makarna üclüsü:) Ama zenginlesmis versiyonu ile
Basarilar!!
teskkurler canım ama benım dunya guzelı bı kızım var taaaam mıııı
Aynen dediğin gibi gözüm bir an pilav aradı ama spakettiye asla hayır diyemediğim için güzelliğinden ve sunumundan bir şey kaybetmedi bence Hamburger ekmeğide iyi fikir, kızım henüz çok küçük ama kuzenlerimin üzerinde denetebilirim sanırsam Ellerine sağlık canım, başarılar
saolasın vuslatcım
pıtırcıgı buyut ona da yedır annesi
saolasın vuslatcım
pıtırcıgı buyut ona da yedır annesi
O bir büyüsün hayırlısıyla ben neler neler yapcam yediricem kızıma, burada bir sürü teyzesi var hepsininde müthiş tarifleri, fikirleri var. çok şanslı kuzucum çok
bunu niçin daha önce görememişim süpre görünüyor buuu harika ellerine sağlık canım
deneyeceğim bu tarifi
peki o etler üst üste şekli bozulmuyor mu nasıl duruyor öyle:26:
tesekkurler yok tatlım bozulmuyor. gayet duzgun duruyor :) sorun cıkmıo
mısafıre falan yapılabılecek guzel bı yemek. çok şık duruyor sofrada
İnsan bu kuleyi yıkmaya ve yemeye kıyamaz:)) Şaka bir yana görüntüye bakılırsa lezzetliyim diyor ellerine sağlık canım.
tesekkurler valla konu et olunca yakarım da yıkarım da :)))
- 29 Haziran 2013
- 188
- 7
- 96