Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Et Yemekleri Sebzeli Et Kulesi
- Konu Sahibi minnakkk
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Çok ama çok güzel olmuş gerçekten.
Bütün o tatların, o ihtimamla harmanlanması, üstüne bir de ilave edilen kaşarın da erimesiyle kesinlikle muhteşem bir lezzet oluyordur.
Sanırım bu tabağa hayır diyecek kimse çıkmaz diye düşünüyorum. Et veya ıspanak hiç yemeyenler dışında.
Başarılar diliyorum.
Bütün o tatların, o ihtimamla harmanlanması, üstüne bir de ilave edilen kaşarın da erimesiyle kesinlikle muhteşem bir lezzet oluyordur.
Sanırım bu tabağa hayır diyecek kimse çıkmaz diye düşünüyorum. Et veya ıspanak hiç yemeyenler dışında.
Başarılar diliyorum.
- 10 Temmuz 2011
- 5.911
- 2.555
- 373
:))) tesekkur ederım aysunaycım :))offffffffffff harika bir görüntü ellerinize sağlık
sağol canımÇok güzel gözüküyor ellerine sağlık canımm başarılarr
sağol datlım, gözünden de hıc bısey kacmıyor yaneee :))Ellerine sağlık minnak görüntü enfes.Yarışmada başarılar dilerim canım.
Yalnız teflon tavaya metal çatalı koymuşsun hemencecik gördüm
tesekkurler :)))eline sağlık canım. bol şans
sağol arkadasııımm :))) köftelı olanınıda dene, hamburger dıye kakala yağuşuhluyaEllerine sağlık canım ilk fırsatta deneyeceğim:))
tesekkurler şekeriiiimmm :)))) evlilik yıldonumu yemeklerınden tatıramadım ama evde yap bunu benı an :)))Wooouww
Dehşet görünüyor
Ellerine sağlık minnakcım
cok tesekkurler :) kıymetlı yorumlarınız cok motıve edıyor gercekten :)Çok ama çok güzel olmuş gerçekten.
Başarılar diliyorum.
cok tesekkurler :)Ay ben bunu da çok seviyorum ki.
Bu kategori benim için harika oldu, hepsi bayıldığım yemekler.. :))
Sizin kuleniz de çok harika.. :)
Makarna ve patates zaten çok yakışır her zaman.
Ellerinize kollarınıza sağlık, yarışmada başarılar dilerim..
sağol nevrestecım :)Ellerinize sağlıkBaşarılar dilerim
aynen canım :) köfteli yapıcagım zaman pıtırcıktan da yardım alıyorum. minnacık ellerıyle uffacıcık uffacıcık kofteler yapıo, yerım o ellerı yaaa bebegım benımBol malzemeli,emek gerektiren ve birazda oyalayıcı görünen bir yemek seçmişsin ama ben inanyorumki senin için bebek oyuncağı gibi :) eğer pıtırcığın çok seviyorsa bunu sıklıkla yapıyorsun demektir :)doğru bildimmi? ellerine sağlık arkadaşım ve başarılar
- 9 Eylül 2011
- 2.790
- 290
- 373
- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
- 798
sağol erceciiimm :))
afiyet olsun sımdıden.
yaparsan benı de cagır :))) ananemı de zıyaret etmıs olurum arada
aaaa minnakım aşkolsun sen gelirsinde ben yapmam mı hiç ananeyede gideriz. ama sahilimizi bi görsen içler acısı köstebek geçse daha güzel talan ederdi heralde .bu aralar bizim buralar şantiyeyi geçti çok fena
ooooo napıcaklar ki? ben cok sevıyodum sızın sahılı, ayrı bı ozeldır benım ıcın..aaaa minnakım aşkolsun sen gelirsinde ben yapmam mı hiç ananeyede gideriz. ama sahilimizi bi görsen içler acısı köstebek geçse daha güzel talan ederdi heralde .bu aralar bizim buralar şantiyeyi geçti çok fena
neyse bebegem bızde 5-10 dk mesafedekı ananemlerın sahile gideriz :)))
cok cici yaptılar orayı.. sizinkide cok cok guzel olacaktır eminim..
canım kıyamam :) ayy keşke canlı olsa yarısma da herkese yapıp yedırsek :)sunum harika daha demin yemek yedim ama bunlari gorunce aciktim yineellerine saglik
cok tesekkurler ruzgarguluEllerinize saglik enfes gorunuyor Basarilar dilerim..
ikiside harika oluyor, her turlu dene bence :)harika gorunuyor
et sert olur diye korkuyorum ben kofteyle deneyim bunu en iyisi :)
elelrine saglik
eti, zeytınyagı, süt ve kekiğe yatırıp 3-4 saat beklersen cok yumusar.
ben bı anda karar verdım yapmaya, esımınde eve geliş saatıne az kalmıstı, o yuzden bekletmedım. normalde bekletırım önceden planlamıssam.
- 14 Mayıs 2009
- 22.264
- 12.553
- 298
ikiside harika oluyor, her turlu dene bence :)
eti, zeytınyagı, süt ve kekiğe yatırıp 3-4 saat beklersen cok yumusar.
ben bı anda karar verdım yapmaya, esımınde eve geliş saatıne az kalmıstı, o yuzden bekletmedım. normalde bekletırım önceden planlamıssam.
tamam oylede deniycem soz :)