• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi sebze suyu kullanan var mı

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

eddaxy

ElifEfe:))
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2010
854
29
123
Şanlıurfa
4 ay 1 haftalık kızım var. sebzeli pirinç unu almıştım. ama hazır gıda olduğu içinde içime sinmedi doğrusu. bende sebze suyunu evde kendim yapıp pirinç ununu bu su ile pişirmeye karar verdim. acaba böyle yapan başka annelerde var mı merak ettim. bir sakıncası var mıdır acaba, erken mi diye düşünüyorum.

sebze suyu tarifi: 3 su bardağı suyun içine küçüğünden 1 patates, 1 havuç, 1 kabak, 1 yada 2 dal ıspanak atıp haşlıyorum. sebzeleri püre haline getirmeden sudan çıkarıyorum.

Son düzenleme:
bende sebze suyu kullanmak istiyorum fakat bu şekilde hazırlanınca içine mama koyamayız dimi..

biz 6 aylıkken ek gıdaya geçtik.emziriyorsanız ve eğer sütünüz yetiyorsa bence dr.unuz önerdiği zaman ek gıdaya geçmelisiniz.pirinç unuda hem kabız yapabilir hemde çok besleyici olduğunu düşünmüyorum.

Back