Bebek Beslenmesi Sebze püresi için Tefal Buharlı Pişirici ve Blender kullanan

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

shuly

Guru
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2012
206
34
298
İstanbul
Bebeğim ek gıdaya geçiyor ve hafta sonu tefalin Buharlı pişirici ve blender ını gördüm.Alıp almamakta çok kararsızım.Kullanan varsa yorumları bekliyorum.

Buharda pişirme aleti var tencereye yerleştiriyorsun gayet kullanışlı blender kullanmıyorum doktorum asla kullanma pütürlü yemeye alışsın ilerde çok zorluk çekersin demişti

ben buharlı pişirici kullandım, çok memenun kaldım. çok kısa sürede pişiriyor, pişerken vitamin kaybı en az bu şekilde oluyor, balık, et, sebze, meyve ne istersen kısacık sürede hazır. ben avent'inkini almıştım. avent'te pütürlü bırakmak istersen, blend ederken yarım cevirip cevirip bırakıyorsun. bir de pişirdiğin hazneyi ters cevirip blend ediyorsun. kap kacak da çok kirlenmiyor. bebekten sonra da mutfakta hala kullanılmaya devam eden aletlerden blender. sağlıklı, hızlı bebek öğünü + uzun kullanım diye bakınca verdiğin paraya değiyor.

Back