• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Seboş'un çeyizleri :)

uzun zamandır boşladım topiğimi :1:

sıcak su torbamla başlıyım madem :16:
Eki Görüntüle 982773

bulaşıklığım
Eki Görüntüle 982774

çekmece düzenleyicilerden aldım 2 takım
Eki Görüntüle 982775

buzluklarım
Eki Görüntüle 982776

3'lü sosluklarım
Eki Görüntüle 982777

daha ikea'da bissürü ıvır zıvır aldım ama inanın hatırlamıyorum

en kısa zamanda banyo setimi ve paspaslarımı alacağım onalrı da koyarım :16:

Canım yeni aldıklarında çok güzell :16: Mutlulukla kullanın inşallahh :16:

Eminönünden alacaklarını merakla bekliyorus :27: :16:

evet kızlar eminönü çıkartmamdan elde ettiğim ganimetlerim :)

$bej-deniz-kabuðu-desenli-banyo-seti.webp

banyo paspasım ekru olanı

$Adsýz.webp

bir sürüde ıvır zıvır aldım
bernardodan aldığım kurabiyelikle takımda bir şekerlik aldım çikolata vs tutmak için :16:

Çeyizini çok sevdim her şey çok güzel olmuş. Hayırlısıyla kullanmak nasip olsun :)) Bir şeyi merak ettim canım ne kadar sürede hazırladın bunları ben daha bir şeye başlamadım :5: annem söylenip duruyo amaaan çeyizde neymiş diyordum ama şimdi tutuştum :26:

maşallah cnm hepside çok şeker eşyalarının allah güle güle kulanmak nasip etsin ;) :34:

Çeyizini çok sevdim her şey çok güzel olmuş. Hayırlısıyla kullanmak nasip olsun :)) Bir şeyi merak ettim canım ne kadar sürede hazırladın bunları ben daha bir şeye başlamadım :5: annem söylenip duruyo amaaan çeyizde neymiş diyordum ama şimdi tutuştum :26:

2 seneyi geçti canım aldım aldım ödedim çünkü herşey çok pahalı:17:

maşallah cnm hepside çok şeker eşyalarının allah güle güle kulanmak nasip etsin ;) :34:

amin canım çok tşk ederim :3:

Bende en kısa zamanda tupperlarımı almakla çeyiz kervanına katılıyorum halde :)) Senden de yeni resimler bekliyoruz :)

Son düzenleme:
Back
X