Sebepsiz yere konuşmama problemi

Merhaba, sebepsiz yere konusmama problemi demissiniz ama benim anladigim ikinizin de kendinize gore nedenleriniz var. Kimin hakli kimin haksiz oldugunun bir onemi yok. Ikiniz de birbirinize kendinizi dogru ifade etmek yerine bu sekilde bir tepki gosteriyorsunuz.

Esiniz yuzuk takmiyormus, siz disarida gezip haber vermemek istiyorum duyorsunuz. Yani ikiniz de israrla konusup cozmek yerine tepki verme derdindesiniz. Ikiniz de kirginsiniz ama kimin kime ne icin kirildigi belli degil. Israrla taraflar tepki derdinde.

Siz kendinizi ifade etmezseniz sizin kime neden kirildiginizi kim bilebilir? Benim onerim oturun konusun derim. Bunun icin ilk adimi kimin attiginin bir onemi var mi? Amac kendinizi ifade etmekse bence yok. Bos yere karsilikli gerilmekten daha kestirme bir yol.

Merhaba öncelikle,
Hayir reddettigim icin pişman değilim çünkü istemiyordum bana gore doğru değildi. Ortada suçlu yokki kavga bile etmedik, vicdan yapacak birşey de yok dolayisiyla.
Yersiz bir yorum olmuş
geçenlerde bende eşimi reddetmiştim bana dediği cümle melekler sabaha kadar lanet okuyacak sana dedim ne alaka aq tabi 10 dk sonra tekrar tekrar deniyo şansını her 10 15 dakikada tekrar tekrar sarılıp öpmeye çalışınca reddedemedim artık bu erkekler yorgunluktan anlamıyor arkadaş

Kesinlikle cok doğru yazmışsınız teşekkür ederim bu gece adım atacağım

Hahahaha cok hossunuz vallahi mutlulugunuz daim olsun

Ay ne kadar libido killer bi cümle bu ya hahah

bence bu bahsettiginiz ataerkil dusunceyle alakali. "yani sevismek istiyor, benden fayda saglayacak, ben ona kizginim, izin vermeyecegim" halbuki sevisme iki tarafinda zevk alacagi bir sey. ben olsam sevisir, sevisirken de azicik hirpalardim hirsimi almak icin. adam pelte gibi olunca da istedigini soylersin :))

Burnuma kötü kokular gekiyor

Hahahaha harika fikir. Ama ataerkil düşüncede biri asla degilim ama siz soyleyince düşüncem soylediginizle ayni gibi bi kendimi sorguladim tovbe :)

Hemde en güzel barışma şekillerinden biridir
Ne yazık ki bizim toplumda seks o kadar tabulaşmış ki, insanlar eşlerine ödül ceza için kullanıyorlar. Beni iyi derse sevişirim ödüllendiririm. Yoksa cezalandırırım sevişmem diyorlar. Sanki tek tarafın arzusu yada zevkiymiş gibi. Halbuki seks ilişkiyi sıcak tutan, çiftleri birbirine yakınlaştıran en büyük unsurlardan biri.

Hadi bakalım. Küslük uzamasın.
Trip yapmak çok ergence. Karşına alıp konuşmalısın. Sen dili değil, ben dili kullanarak. Ben şuna üzüldüm, kırıldım, sen böyle yapınca çünkü sen bonkör bir insansın.
Gecen teklifini kabul etmedim çünkü bu sebeple yanaştığını düşünüp üzüldüm.
Belki de ben yanılıyorum vb vb vb. Sen böylesin şöylesin şunu yaptın demek yerine onun o davranışı karşısında nasıl hissettiğini anlat.

Ben eşime kusmem. O kuserse de baristiririm. Ama içimde hiç birşeyi tutmam.
İlişkimizi soğutmamaya calisyorum. Sizin durumda da kafaya takacak birşey yok bence.
Ben olsam eşime hayatım balon parası ile zengin mı olacaksın derdim.
Zaten kardeşimin yanında dese hiç takilmam. Öylesine yorumlamış. Sizinle alakalı kötü bişey dememiş.
Uzatmayın derim. Her ikiniz içinde

Küsseniz bile yatakları ayırmayın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…