-
- Konu Sahibi Hayvanlari severim
Merhaba sadece içimi dökmek istedim bilmiyorum aranızda bu tür sorunlara yaşayanlar oluyor mu ama kimseyle konusamadigim için yazmak istedim
Eşimle nerdeyse 10gundur aramiz soğuk konusmuyoruz birbirimizle ama sebep yok yani birşey için kavga etmedik. Ben oglumuzun ilk yaş gününde bazi seylere kirilmistim ama onu dahi soylemeden birbirimizin suratina bakmaz olduk. Bazı günler eline saglik diyor yada gunaydin diyor ama cogunlukla demiyor tabiki bende demiyorum. Zaten ayri yatiyoruz. Aslında geçen onu reddettim, aramiz kotuyken sadece sevişmek istemedim onun istekleri için. Once benim iyi hissetmem lazim degil mi? Kizdigim yonler ise oglumun dogum gununden bir onceki gun gereksiz olarak yaptığı balon fiyati meselesi asla cimri degil cok bonkordur ama neden fiyatini problem edip kardesimin yaninda gereksiz pahali bunun için bir gun çalışıyorum muhabbeti yapti bilmiyorum asla yakistiramadim. Bir digeri ise son bir haftadir yüzük takmiyor oluşu. Yeni is yerine basladi ve takmasini istediğimi soylemistim suan bilerek takmiyor bence. Bende gun icinde bir yere oglumla gidersem haber veriyorum ama vermek de istemiyorum kendimi sürekli hesap veriyormuş gibi hissediyorum ve hosuma gitmiyor ama onceden verip de suan vermezsem kesin kavga cikar .
Aslinda o bir adim atmak istedi odamiza geçelim diye ama ben aramiz soğuk ve sadece sevişerek çözmek istemediğim için reddettim niye dedi istemiyorum şuan dedim tamam dedi uyudu.
Sadece cinsel olarak istekli oldugu zamanlarda barışmak istiyor sanki ben oyle hissediyorum. Bi sorun yok aslinda dedigim gibi rahatsiz oldugum şeyleri dile getirmedim kavga da etmedik ama şuan evde yuzumuze bile bakmiyoruz ve yüzük meselesi beni iyice sinirlendiriyor. Bende disarda gezip haber vermemek istiyorum , uyuz
Merhaba öncelikle,
Hayir reddettigim icin pişman değilim çünkü istemiyordum bana gore doğru değildi. Ortada suçlu yokki kavga bile etmedik, vicdan yapacak birşey de yok dolayisiyla.
Yersiz bir yorum olmuş
Kesinlikle cok doğru yazmışsınız teşekkür ederim bu gece adım atacağımMerhaba, sebepsiz yere konusmama problemi demissiniz ama benim anladigim ikinizin de kendinize gore nedenleriniz var. Kimin hakli kimin haksiz oldugunun bir onemi yok. Ikiniz de birbirinize kendinizi dogru ifade etmek yerine bu sekilde bir tepki gosteriyorsunuz.
Esiniz yuzuk takmiyormus, siz disarida gezip haber vermemek istiyorum duyorsunuz. Yani ikiniz de israrla konusup cozmek yerine tepki verme derdindesiniz. Ikiniz de kirginsiniz ama kimin kime ne icin kirildigi belli degil. Israrla taraflar tepki derdinde.
Siz kendinizi ifade etmezseniz sizin kime neden kirildiginizi kim bilebilir? Benim onerim oturun konusun derim. Bunun icin ilk adimi kimin attiginin bir onemi var mi? Amac kendinizi ifade etmekse bence yok. Bos yere karsilikli gerilmekten daha kestirme bir yol.
Hahahaha cok hossunuz vallahigeçenlerde bende eşimi reddetmiştim bana dediği cümle melekler sabaha kadar lanet okuyacak sana dedim ne alaka aq tabi 10 dk sonra tekrar tekrar deniyo şansını her 10 15 dakikada tekrar tekrar sarılıp öpmeye çalışınca reddedemedim artık bu erkekler yorgunluktan anlamıyor arkadaş
teşekkür ederimHahahaha cok hossunuz vallahimutlulugunuz daim olsun
Ay ne kadar libido killer bi cümle bu ya hahahgeçenlerde bende eşimi reddetmiştim bana dediği cümle melekler sabaha kadar lanet okuyacak sana dedim ne alaka aq tabi 10 dk sonra tekrar tekrar deniyo şansını her 10 15 dakikada tekrar tekrar sarılıp öpmeye çalışınca reddedemedim artık bu erkekler yorgunluktan anlamıyor arkadaş
Evet belki hakli olabilirsiniz bu şekilde düşünmedim farkli bir pencereden bakiyorsunuz. Bilmiyorum keskin olan kismin ben olmadığını düşünüyorum biraz daha bekleyeceğim galiba emin olamiyorum... Belki çok özlem duyarsam gclece salona gidip yatağa gel diyebilirim
Burnuma kötü kokular gekiyorMerhaba sadece içimi dökmek istedim bilmiyorum aranızda bu tür sorunlara yaşayanlar oluyor mu ama kimseyle konusamadigim için yazmak istedim
Eşimle nerdeyse 10gundur aramiz soğuk konusmuyoruz birbirimizle ama sebep yok yani birşey için kavga etmedik. Ben oglumuzun ilk yaş gününde bazi seylere kirilmistim ama onu dahi soylemeden birbirimizin suratina bakmaz olduk. Bazı günler eline saglik diyor yada gunaydin diyor ama cogunlukla demiyor tabiki bende demiyorum. Zaten ayri yatiyoruz. Aslında geçen onu reddettim, aramiz kotuyken sadece sevişmek istemedim onun istekleri için. Once benim iyi hissetmem lazim degil mi? Kizdigim yonler ise oglumun dogum gununden bir onceki gun gereksiz olarak yaptığı balon fiyati meselesi asla cimri degil cok bonkordur ama neden fiyatini problem edip kardesimin yaninda gereksiz pahali bunun için bir gun çalışıyorum muhabbeti yapti bilmiyorum asla yakistiramadim. Bir digeri ise son bir haftadir yüzük takmiyor oluşu. Yeni is yerine basladi ve takmasini istediğimi soylemistim suan bilerek takmiyor bence. Bende gun icinde bir yere oglumla gidersem haber veriyorum ama vermek de istemiyorum kendimi sürekli hesap veriyormuş gibi hissediyorum ve hosuma gitmiyor ama onceden verip de suan vermezsem kesin kavga cikar .
Aslinda o bir adim atmak istedi odamiza geçelim diye ama ben aramiz soğuk ve sadece sevişerek çözmek istemediğim için reddettim niye dedi istemiyorum şuan dedim tamam dedi uyudu.
Sadece cinsel olarak istekli oldugu zamanlarda barışmak istiyor sanki ben oyle hissediyorum. Bi sorun yok aslinda dedigim gibi rahatsiz oldugum şeyleri dile getirmedim kavga da etmedik ama şuan evde yuzumuze bile bakmiyoruz ve yüzük meselesi beni iyice sinirlendiriyor. Bende disarda gezip haber vermemek istiyorum , uyuz
Hahahaha harika fikir. Ama ataerkil düşüncede biri asla degilim ama siz soyleyince düşüncem soylediginizle ayni gibi bi kendimi sorguladim tovbe :)bence bu bahsettiginiz ataerkil dusunceyle alakali. "yani sevismek istiyor, benden fayda saglayacak, ben ona kizginim, izin vermeyecegim" halbuki sevisme iki tarafinda zevk alacagi bir sey. ben olsam sevisir, sevisirken de azicik hirpalardim hirsimi almak icin. adam pelte gibi olunca da istedigini soylersin :))
Teşekkür ederim bu gece adım atacağımOrtada ciddi bi sorun göremedim ben.10 gün konuşmamak arayı çok açmış bence adım atma sırası sizde. Ciddi sorun olmadığı sürece günlerce konuşmamayı doğru bulmuyorum.Güzelce konuşulup uzatmadan gereksiz küslük bitirilmeli.
Hemde en güzel barışma şekillerinden biridirNeden sevişerek barışmıyorsunuz ki? Bu da bir yoldur. Biz de tartışırsak genelde diğerimiz barışmak için seksli bir adım atar. Aksine bence arayı da tekrar ısıtan bir barışma.
Ne yazık ki bizim toplumda seks o kadar tabulaşmış ki, insanlar eşlerine ödül ceza için kullanıyorlar. Beni iyi derse sevişirim ödüllendiririm. Yoksa cezalandırırım sevişmem diyorlar. Sanki tek tarafın arzusu yada zevkiymiş gibi. Halbuki seks ilişkiyi sıcak tutan, çiftleri birbirine yakınlaştıran en büyük unsurlardan biri.Hemde en güzel barışma şekillerinden biridir
Ben eşime kusmem. O kuserse de baristiririm. Ama içimde hiç birşeyi tutmam.Merhaba sadece içimi dökmek istedim bilmiyorum aranızda bu tür sorunlara yaşayanlar oluyor mu ama kimseyle konusamadigim için yazmak istedim
Küsseniz bile yatakları ayırmayın...Merhaba sadece içimi dökmek istedim bilmiyorum aranızda bu tür sorunlara yaşayanlar oluyor mu ama kimseyle konusamadigim için yazmak istedim