sebepsiz regl sancısı!!

CakilTasi_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2011
746
5
Kızlar 10 yıldır adet görüyorum, 10 yıldır da ağrı çekiyorum fakat son 3-4 yıldır ağrılarım dayanılmaz boyutlara ulaştı.. benim sadece 1-2 gün değil hergün ağrıyor.. yataklara düşüyorum. bırakın çalışmayı sokağa çıkamıyorum.. iğne olmadan mümkün değil geçmiyor.. yıllardır voltaren vuruluyorum ilk gün( gerekirse 2. 3. günlerde ).. bekarken gittiğimde doktor temiz olduğunu söylemişti.. evlendim ve tekrar bu sebeple doktora gittim.. doktor vajinal muayene yaptı, tahlil falan yaptı ve HİÇBİR sorun olmadığını söyledi.. ben ona pko falan olabilir mi dedim.. o da bana laparoskopi yapmadan emin olamayacağını, vajinismuslu olduğum içinde ilişkide ağrılı olup olmadığımı anlayamayacağını söyledi.. bekarlarda ultrasonla bakılıp pko teşhisi konulabilirken bu kadın neden bana laparoskopi yapmadan anlayamam dedi.. ve bu doktorda doçent yani. yani ben bu kadar acı çekiyorum ve doktor bana bir sebebi yok diyor.. benim durumumda olan var mı aranızda? sizce altında başka bir sebep aramalımıyım? her ay ölüp ölüp diriliyorum yaşamdan soğudum. nolur bir fikir verin, bir doktora daha gitmelimiyim? ( doçente 200 tl verdim bir daha bu kadar fazla para vermem sıkıntılı olabilir o yüzden fikir istiyorum kızlar.. )

Bence doc veya prof olması onemlı dılde sankı doktorunuz parayı almıs resmen sızı kış kış demiş

Bende aynı sızın gbıyım agrım. Bıtmıyor
hele ılk gun hastanede acıldeyımdım ıkıncı gunde boyle neyse
Aynı volteraen ıgne kas gevsetıcı serum agrımkesıcı damar yolu acıp verıolarlar o derece!!!

Doktorum polıstıkover mı neyse ondan var dedı yıllar once.
Ultrasana bakıyor cok sukur bısı yok. Duzenlı belırlı aralıkla kontorele devlet hastanesıne gıdıyorum

Adet donemımde. Ilk gun ayakta durmuyorum dırencım cok azalıyor ellerım tıtrıyor zaten halde kalmıyor

Aktar bana cıvan percemı macunu vermıstı
adet olduktan 20. Gunden adet olana kadar sabah aksam ye dedı
bıraz duzelme var bende ıkı aydır en azından. Hastaneye gıtmıyorum mazejık ıcıcek duruma geldım
ıstersen sende
Bı cıvan percemı macununu dene derım
ve adet donemınde ada cayı cıvan percemı otu kaynatıyorum gunde ıkı bardak ıcıyorum
adet harıcı ada cayını gunluk tuketmenı. Max. 2 bardak onerıyorum. Cok rahatlarsın

böğürtlen çayı, sıcak şekerli su, yok limonlu ballı su, yok kekik suyu, yok türk kahvesi bilmem ne. sıcak duş sıcak su torbası aklına gelebilecek herşeyi deniyorum ama yok yok yok! saat 10 dan beri ağrım var hepsini yaptım bir de voltaren retard içtim bana mısın demedi! civanperçemini deneyeceğim ne kadar bunlara inanmasam da.. bir dha mı doçent falan yok yaa. kadın telefonla konuşmaktan ilgilenemedi ki benimle feci yoğun.. bişeyde diyemiyosun.. devlet hastanesine gitmedim ilgilenmezler diye bu daha beter çıktı. bir doktor var özel erkek diye eşim gitmemi istemiyodu ama gidicem artık mecburen çünkü bu doktorun açıklaması beni tatmin etmedi ve ben pko olduğuna inanıyorum.. sağol canım benim Rabbim şifamızı versin inşallah..

Kızlar 10 yıldır adet görüyorum, 10 yıldır da ağrı çekiyorum fakat son 3-4 yıldır ağrılarım dayanılmaz boyutlara ulaştı.. benim sadece 1-2 gün değil hergün ağrıyor.. yataklara düşüyorum. bırakın çalışmayı sokağa çıkamıyorum.. iğne olmadan mümkün değil geçmiyor.. yıllardır voltaren vuruluyorum ilk gün( gerekirse 2. 3. günlerde ).. bekarken gittiğimde doktor temiz olduğunu söylemişti.. evlendim ve tekrar bu sebeple doktora gittim.. doktor vajinal muayene yaptı, tahlil falan yaptı ve HİÇBİR sorun olmadığını söyledi.. ben ona pko falan olabilir mi dedim.. o da bana laparoskopi yapmadan emin olamayacağını, vajinismuslu olduğum içinde ilişkide ağrılı olup olmadığımı anlayamayacağını söyledi.. bekarlarda ultrasonla bakılıp pko teşhisi konulabilirken bu kadın neden bana laparoskopi yapmadan anlayamam dedi.. ve bu doktorda doçent yani. yani ben bu kadar acı çekiyorum ve doktor bana bir sebebi yok diyor.. benim durumumda olan var mı aranızda? sizce altında başka bir sebep aramalımıyım? her ay ölüp ölüp diriliyorum yaşamdan soğudum. nolur bir fikir verin, bir doktora daha gitmelimiyim? ( doçente 200 tl verdim bir daha bu kadar fazla para vermem sıkıntılı olabilir o yüzden fikir istiyorum kızlar.. )

benim sadece ilk gün çok kötü sancım oluyor aynı sen gibi ayakta duramıyorum, halsiz kalıyorum, titreme, sıcak basma vs vs.
pko değilim, kaç defa dr.gittim. Adetlerimde nazar değmesin gününü şaşmaz, pko olsan adetlerin düzensiz olur.

bana dr. psikolojik olrak kaslarını sıkıyorsun vs dedi, fiziksel bir sorun yok dedi. Vajinal muayene de oldum, alttan da baktı yani,
birde ultrasonda kistler belli oluyor illa alttan bakıp karar vermesine gerek yok,

senin gittiğin dr.paracıymış, ben erkek dr gittim ve hepte erkek dr.gidiyorum .Daha aydınlatıcı bilgi veriyorlar.

benim sadece ilk gün çok kötü sancım oluyor aynı sen gibi ayakta duramıyorum, halsiz kalıyorum, titreme, sıcak basma vs vs.
pko değilim, kaç defa dr.gittim. Adetlerimde nazar değmesin gününü şaşmaz, pko olsan adetlerin düzensiz olur.

bana dr. psikolojik olrak kaslarını sıkıyorsun vs dedi, fiziksel bir sorun yok dedi. Vajinal muayene de oldum, alttan da baktı yani,
birde ultrasonda kistler belli oluyor illa alttan bakıp karar vermesine gerek yok,

senin gittiğin dr.paracıymış, ben erkek dr gittim ve hepte erkek dr.gidiyorum .Daha aydınlatıcı bilgi veriyorlar.

ya eşim erkek doktora gitmemi istemiyo işte :) bir de zaten vajinismus durumum var bayan doktor daha uygun diye düşündüm ama bu doktorda çok özenli yapmadı zaten muayeneyi! benim sorunum ağrılarımın dayanılmaz boyutta ve her gün olması.. misal bugün 4. günüm ve ben ağlaya ağlaya iğne vurulmaya gittim eşimle... demek istediğim bu yani bu kısmı normal değil. çok teşekkür ederim cevap yazdığınız için..

X