- 3 Şubat 2011
- 746
- 5
- Konu Sahibi CakilTasi_
Kızlar 10 yıldır adet görüyorum, 10 yıldır da ağrı çekiyorum fakat son 3-4 yıldır ağrılarım dayanılmaz boyutlara ulaştı.. benim sadece 1-2 gün değil hergün ağrıyor.. yataklara düşüyorum. bırakın çalışmayı sokağa çıkamıyorum.. iğne olmadan mümkün değil geçmiyor.. yıllardır voltaren vuruluyorum ilk gün( gerekirse 2. 3. günlerde ).. bekarken gittiğimde doktor temiz olduğunu söylemişti.. evlendim ve tekrar bu sebeple doktora gittim.. doktor vajinal muayene yaptı, tahlil falan yaptı ve HİÇBİR sorun olmadığını söyledi.. ben ona pko falan olabilir mi dedim.. o da bana laparoskopi yapmadan emin olamayacağını, vajinismuslu olduğum içinde ilişkide ağrılı olup olmadığımı anlayamayacağını söyledi.. bekarlarda ultrasonla bakılıp pko teşhisi konulabilirken bu kadın neden bana laparoskopi yapmadan anlayamam dedi.. ve bu doktorda doçent yani. yani ben bu kadar acı çekiyorum ve doktor bana bir sebebi yok diyor.. benim durumumda olan var mı aranızda? sizce altında başka bir sebep aramalımıyım? her ay ölüp ölüp diriliyorum yaşamdan soğudum. nolur bir fikir verin, bir doktora daha gitmelimiyim? ( doçente 200 tl verdim bir daha bu kadar fazla para vermem sıkıntılı olabilir o yüzden fikir istiyorum kızlar.. )