• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sebepsiz interfelite olup ilk tüp bebek denemesinde pozitif sonuc alan varmi aranizda

Yani nasıl desem bilemedim ben ilk transferimde pozitif aldım ama sevincimiz yarım kaldı bende sebepsiz infertilite var dilerim siz de ilk transferde pozitif görürsünüz inşallah 🤲🥲

Yani nasıl desem bilemedim ben ilk transferimde pozitif aldım ama sevincimiz yarım kaldı bende sebepsiz infertilite var dilerim siz de ilk transferde pozitif görürsünüz inşallah 🤲🥲
😞uzuldum ne olduki yarim kaldi cnmm dusuk falanmi oldu

😞uzuldum ne olduki yarim kaldi cnmm dusuk falanmi oldu
Dış gebelik oldu ne yazık ki sağ tüpe yerleşmiş tabi keseyi görmeye gidene kadar herşey güllük gülistanlık gidiyordu 🙈 keseye gidince acı gerçekle yüzleştik nasibi böyleymiş Rabbim cümlemize sağlıklı gebelikler nasip eylesin inşallah 🤲🥰

Dış gebelik oldu ne yazık ki sağ tüpe yerleşmiş tabi keseyi görmeye gidene kadar herşey güllük gülistanlık gidiyordu 🙈 keseye gidince acı gerçekle yüzleştik nasibi böyleymiş Rabbim cümlemize sağlıklı gebelikler nasip eylesin inşallah 🤲🥰
yaaa 😞😞😢cok uzuldum cnnmm Rabbim en kisa zamanda saglikla nasip eder insallah suan napiyosun peki gebelik varmi

yaaa 😞😞😢cok uzuldum cnnmm Rabbim en kisa zamanda saglikla nasip eder insallah suan napiyosun peki gebelik varmi
Amin çok teşekkür 😍 ederim Allah razı olsun Rabbim cümlemizin kucağını boş bırakmasın inşallah şu an ara verdim ondan sonra tekrar tüp bebek yaptım Kasım ayında 2 embriyom oluştu onlar transfer edildi onlarda tutunmadı geride embriyo da yok sil baştan başlıyacagım yeni randevu aldım Martın 4 de doktorla ilk görüşme yapacağız nasıl bir yol izlenecek diye çünkü 4. Tüp bebeğim olucak henüz gebe 🤰 kalamadım umudum 4. Artık ☺️ sizin durumunuz nedir transfer mi olacaksınız

Son düzenleme:
Olanda var olmayanda nasip meselesi benim iki embriyom oluştu tel tek transferler negatif oldu yeniden yumurta toplama sürecine başladık bu kez üç tane embriyom var tek embriyo tra sferi için hazırlanıyorum 🥰 Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın

Amin çok teşekkür 😍 ederim Allah razı olsun Rabbim cümlemizin kucağını boş bırakmasın inşallah şu an ara verdim ondan sonra tekrar tüp bebek yaptım Kasım ayında 2 embriyom oluştu onlar transfer edildi onlarda tutunmadı geride embriyo da yok sil baştan başlıyacagım yeni randevu aldım Mart 4 de doktorla ilk görüşme yapacağız nasıl bir yol izlenecek diye çünkü 4. Tüp bebeğim olucak henüz gebe 🤰 kalamadım umudum 4. Artık ☺️ sizin durumunuz nedir transfer mi olacaksınız
😞😞cok zorlu surec olmus cidden Rabbim insallah nasip edecektir umudunuzu kaybetmeyin bende iste 7 yildir ugrasiyom 15 mayisda tam 7 yil olcak evleneli hic korunma falan olmadi bu gune kadar hic gebelik durumuda olmadi bir cok tedaviler gordum hersey yolunda giderken sonu hep husran oldu yasim 25 sebepsiz interfelite bizimki 3 kez asilama oldu onlarda olumsuz oldu 1 yil ara vermistim 3 4 ay sonra tup bebek icin tedaviye basliycam ozelde yaptircam icin maddiyat acisindan 3 4 aya anca toparlariz diye dusunduk asilamalarim devlette oldu negatif sonuc olunca tup bebegi riske atmamak adina ozelde yaptirma karari aldik bn Aydin 'da yasiyorum Denizli'de Yunus Aydin diye bi doktor buldum baya arastirdim onu bulduk bklm surec nasil olcak tup bebek nasil bir surec fazla bilgim yok burda arkadaslarin anlattiklariyla ogremiyorum iste biseyler 😊 insallah ilk tup bebekte olur bebegim nasip bklm benim durum bu cnm

Olanda var olmayanda nasip meselesi benim iki embriyom oluştu tel tek transferler negatif oldu yeniden yumurta toplama sürecine başladık bu kez üç tane embriyom var tek embriyo tra sferi için hazırlanıyorum 🥰 Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Amin inşallah bu sefer pozitif olsun Allah’ın izniyle benimde çok embriyom oluşmuyor olanları transfer oldum her süreçte yeniden başladım iğnelere benim yaştan dolayı 2 adet embriyo transferi yapıldı

sizin sorunuz neydi ozel degilse tabi biximki sebepsiz interfelite

😞😞cok zorlu surec olmus cidden Rabbim insallah nasip edecektir umudunuzu kaybetmeyin bende iste 7 yildir ugrasiyom 15 mayisda tam 7 yil olcak evleneli hic korunma falan olmadi bu gune kadar hic gebelik durumuda olmadi bir cok tedaviler gordum hersey yolunda giderken sonu hep husran oldu yasim 25 sebepsiz interfelite bizimki 3 kez asilama oldu onlarda olumsuz oldu 1 yil ara vermistim 3 4 ay sonra tup bebek icin tedaviye basliycam ozelde yaptircam icin maddiyat acisindan 3 4 aya anca toparlariz diye dusunduk asilamalarim devlette oldu negatif sonuc olunca tup bebegi riske atmamak adina ozelde yaptirma karari aldik bn Aydin 'da yasiyorum Denizli'de Yunus Aydin diye bi doktor buldum baya arastirdim onu bulduk bklm surec nasil olcak tup bebek nasil bir surec fazla bilgim yok burda arkadaslarin anlattiklariyla ogremiyorum iste biseyler 😊 insallah ilk tup bebekte olur bebegim nasip bklm benim durum bu cnm
Oy oy canım Rabbim kolaylıkla nasip etsin ben de evlendigimden beri korunmak nedir bilmedim 😅 ah ah hayat çok garip gerçekten Rabbim inşallah maddi manevi güç kuvvet versin dilerim Rabbim yüzüne baksın ilk tüp bebeğinde mucizelerine kavuşursun inşallah sağlıklı olsunlar ikiz olsunlar Amin Ecmain 🤲🥹❤️

2. pozitif olmuştu benim
sebepsiz interfelite sizinkide oylemii 😞😞off bn cok korkuyom yaa sebepsiz interfelite olan hastalarda genelde ilk tup bebek tutma olasiligi dusuk diyolar dogrumu bu acaba

arkadaslar varmi aranizda sebepsiz interfelite olup ilk tup bebek denemesinde pozitif sonuc alan
İlk değil ama ikincisinde olan birilerini tanıyorum. Tekte tuttuğunu söyleyen var ama hiç şahit olmadım.

Oy oy canım Rabbim kolaylıkla nasip etsin ben de evlendigimden beri korunmak nedir bilmedim 😅 ah ah hayat çok garip gerçekten Rabbim inşallah maddi manevi güç kuvvet versin dilerim Rabbim yüzüne baksın ilk tüp bebeğinde mucizelerine kavuşursun inşallah sağlıklı olsunlar ikiz olsunlar Amin Ecmain 🤲🥹❤️
yaaaa😢😢😢ne guzel konustunuz oyle Allah razi olsun Rabbim şu mubarek aylarin yüzü suyu hurmetine insallah sanada tez zamanda nasip eder saolun❤❤❤

sebepsiz interfelite sizinkide oylemii 😞😞off bn cok korkuyom yaa sebepsiz interfelite olan hastalarda genelde ilk tup bebek tutma olasiligi dusuk diyolar dogrumu bu acaba
Hiç alakası yok kendini strese katma emin ol bu işler nasip meselesi nasibi varsa gelip seni bulur sen Allah’a bırak 🤲💕

anladim cnmm bnde ilkten tutani fazla dumaydim o yuzden boyle bi konu acmistim nasip tabi Allahim kimseyi zorda birakmasin 😞
Amin. Umutsuzluğa kapılmayın illa oşacaktır. Sadece zamanı gelmemiştir.

Back