• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Sebepsiz infertilite yardim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ne guzelki suan gebesiniz, var zamani demekki biliyorum ama işte doktorlar cok acımasız

Evet doktorlar malesef öyle hepsi değil ama. Sonradan şeker gibi bi doktorla karsilastim iki operasyondan sonra kızıma kavusucam inşallah sende peşini bırakma zamanada bırakma değiş doktoru sonuna kadar araştır İnşallah sende bu duyguyu en hayırlı zaman da yaşarsın

Evet doktorlar malesef öyle hepsi değil ama. Sonradan şeker gibi bi doktorla karsilastim iki operasyondan sonra kızıma kavusucam inşallah sende peşini bırakma zamanada bırakma değiş doktoru sonuna kadar araştır İnşallah sende bu duyguyu en hayırlı zaman da yaşarsın
Hayırlısı ile kucağınıza alın inşallah, çok teşekkür ederim duanız için 🙏

Devlet hastanesine gebelik icin gittim ilk uc ay folikasit verdi yolladi beni, sonra adet düzensizliğim var dememe ragmen 3 ay sonunda cyclo progynova verdi iki ay kullan gebeliği kolaylastiracak dedi e bugun gittim devlet hastanesinde olacak sey degil bu, sen daha kapsamli unv hastanesine git dedi. Bu kadar basit mi? Madem oyleydi 5 ay once gitseydim. O kadar sinirlerim bozuldu ki, 1yili geçti evleneli hic gebelik olmadi henuz. İzmirde sebepsiz infertilite icin nereye gitmeli arkadaslar
Tınaztepede Serkan güçlü var profesör ona baya iyi diyorlar ama muayenesi pahalı baya istersen bi araştır

Back