Merhaba, 28 yaşındayım sebepsiz infertilite nedeniyle tüp bebek tedavisi görüyorum. Rahim filmi, histeroskopi ve hormon değerleri normal, sperm çok iyi değil ama doğal gebelik şansımız da yüksek ancak gebelik elde edemedik.
36 yumurtam toplandı, 5 tane 5.gün embriyosu, 2 tane de 6.gün embriyosu elde edildi. 5.gün embriyolarım 3AA, 3AB ve 2AB 2BB kalitede. 6.gün embriyolarım ise 3AB ve 3BB. 3AA tek transfer negatif oldu, bu hafta 3AA ve 3BB transfer edilecek, gebelik şansımız yüksek ancak her tüp bebek anne adayı gibi kaygılarım da var. 3AA ve 3BB embriyolarla gebelik elde edemezsem diğer daha düşük kaliteli embriyoları transfer ettirip ettirmeme konusunda çok kararsızım, doktorum hepsiyle gebelik elde edilebilir sıfırdan yumurta toplamamıza gerek yok diyor ancak bana düşük kaliteli gibi geldi. Bu transfer için oldukça umutluyum ancak olmama ihtimaline karşı B planı da yapmak istiyorum tabi. Sürece girdiğim için çok sevdiğim mesleğime de ara verdim, o nedenle psikolojik olarak da ekstra yıprandım. Benim durumumda olan anne adayları varsa konuşmayı çok isterim.