• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sebepsiz infertilite(kısırlık)

Melekzeynepzafer

Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2016
51
18
18
Yaklaşık 2.5 yıllık evliyim ve evlendiğimizden beri hiç korunmadık çünkü çocuk istiyorduk.bunca zaman geçti eşime ve bana bir sürü tahlil vs yapıldı bir sorun görünmedi.3 kez klomen çatlatma iğnesi kullandım olmadı.3 kez aşılama yaptırdım tutmadı.çıldırmamak elde değil.bu sebepsiz infertilite gerçekten sebepsiz mi yoksa sebebi var da bulunamıyor mu?öyle bir pskilojik bunalımdayımki yaa 1 kez olsaydı 1 kez olsaydı da düşseydi ona bile razıyım o derece kötüyüm her gün ağlamaktan helak oldum

Şimdi öyle denir mi diyeceksiniz biliyorım ama 1 kez olsa yine olur diye teselli ederdim belki kendimi ya da ben hamile kalabiliyormuşım dermişim.şuan kendimi b.k çukurunda gibi hissediyorım çırpındıkça daha da batıyorum

tek belirtim koku hassasiyeti başka hiç belirti yok
Kokuyu da şöyle anlatıyım eşim çamaşır aşmıştı kurutmalığa. Ben işten geldim odaya girince farkettim
Normalde eşim o kadar deterjan asla kullanmaz beni bile uyarır
Dedim ki o ne öyle aşırı bi koku gelio çamaşırlardan dün işte ...
Yooo dedi
Gel Allah aşkına kokla dedim .
İçeri geçtik zarla zorla koku aldı ben buram buram alıodum
İkincisi de hani tuvalete koku takıpsun yaa güzel köpüklü oluyo
Geçen ay kullandığımızda hiç rahatsızlık hissetmemiştim ama şimdi çok rahatsız oluyorum şifonu çektiğinde ...
Eşime dedim yoo dio
Bu belirti ilk kez bu ay oldu ama nerdeeee

Şimdi öyle denir mi diyeceksiniz biliyorım ama 1 kez olsa yine olur diye teselli ederdim belki kendimi ya da ben hamile kalabiliyormuşım dermişim.şuan kendimi b.k çukurunda gibi hissediyorım çırpındıkça daha da batıyorum
Merhaba aynı sorun bizde de var malesef hiç bir sorun yok deniyor ama ben epey kiloluyum kilo vermemi tavsiye ediyor Dr lar şuan kilo veriyorum bende çok merak ediyorum zayiflayinca bu sorun ortadan kalkacak mı Rabbim isteyen herkese nasip etsin bize de inşallah

O kadar iyi anlıyorum ki hislerini, biz de evleneli 3 yıl olacak haziranda inşallah
İlk zamanlar çok daha kötüydüm. Şimdi sadece adet döneminde 2 gün üzülüyorum. Geçen ay iğneli aşılama yaptırdım sırf tüp bebek raporu için, olasılık düşük olduğunu biliyordum sonradan üzülmeyeyim diye ümit vermedim kendime, hep tuttum kendimi ama yine de yıkıldım... Üzülmemek elde mi ki... Allah bir an evvel hayırlı evlat versin de şu kötü duygulardan depresyondan kurtarsın inş hepimizi...

Yaklaşık 2.5 yıllık evliyim ve evlendiğimizden beri hiç korunmadık çünkü çocuk istiyorduk.bunca zaman geçti eşime ve bana bir sürü tahlil vs yapıldı bir sorun görünmedi.3 kez klomen çatlatma iğnesi kullandım olmadı.3 kez aşılama yaptırdım tutmadı.çıldırmamak elde değil.bu sebepsiz infertilite gerçekten sebepsiz mi yoksa sebebi var da bulunamıyor mu?öyle bir pskilojik bunalımdayımki yaa 1 kez olsaydı 1 kez olsaydı da düşseydi ona bile razıyım o derece kötüyüm her gün ağlamaktan helak oldum
Merhaba en son Pazar aktifmişsiniz
Hamile olabildiniz mi

Back